הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקה ראשונה אי פעם.

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
אז אתמול לקחתי בפעם הראשונה זריקה, טסט אנטט עם מזרק 21g.
חבר שלי שעשה איתי גם את אותה הזריקה וכביכול התחיל איתי הוא אדם מנוסה ומושכל וזהו הסייקל השלישי שלו.
הוא לא סתר לרגע את כל המדריכים בנעוצים ולמען האמת הכל מושלם.
היום בבוקר קמתי עם כאבים בישבן בצד ימין כאילו ועשיתי סקוואט נקודתי מאוד ל200 חזרות.
החבר הזריק לי והוא הזריק במקום הנכון גם על פי הסרטונים.
התחושה הייתה ש3\4 מהמזרק נכנס כאילו וכלום, ועוד רבע אחרון של המזרק, מין דקירה שכזו כאילו וזה חדר משהו אחר (שריר?)
בכל מקרה נורא נורא כואב והוא למען האמת לא הרגיש כלום וגם עכשיו לא מרגיש כלום.

דבר נוסף הוא שבלילה הרגשתי תופעות לוואי כמו התרגשות יתר, חוסר שינה ואי יכולת לחלום.
כל פעם שעצמתי עיניים הרגשתי שאין אפשרות כזו לישון. מין רבע דיפרסונאליזציה, מעט ניתוק מהגוף וכו'.
והחבר שוב, לא הרגיש כלל.
לקחנו מאותו הויאל כדי לאמת שלוקחים מאותו החומר ולתאם תחושות.

אני כן אציין שהוא לקח כדור פרווירון אחד.
אני לקחתי 2 כדורים בתור "התחלה" באופן חד פעמי על דעת עצמי. אולי תופעות לוואי מהתרופה?

מודה לכם על התשובות.

חבר שלי שעשה איתי גם את אותה הזריקה וכביכול התחיל איתי הוא אדם מנוסה ומושכל וזהו הסייקל השלישי שלו.
היום בבוקר קמתי עם כאבים בישבן בצד ימין כאילו ועשיתי סקוואט נקודתי מאוד ל200 חזרות.
החבר הזריק לי והוא הזריק במקום הנכון גם על פי הסרטונים.
התחושה הייתה ש3\4 מהמזרק נכנס כאילו וכלום, ועוד רבע אחרון של המזרק, מין דקירה שכזו כאילו וזה חדר משהו אחר (שריר?)
בכל מקרה נורא נורא כואב והוא למען האמת לא הרגיש כלום וגם עכשיו לא מרגיש כלום.

דבר נוסף הוא שבלילה הרגשתי תופעות לוואי כמו התרגשות יתר, חוסר שינה ואי יכולת לחלום.
כל פעם שעצמתי עיניים הרגשתי שאין אפשרות כזו לישון. מין רבע דיפרסונאליזציה, מעט ניתוק מהגוף וכו'.
והחבר שוב, לא הרגיש כלל.
לקחנו מאותו הויאל כדי לאמת שלוקחים מאותו החומר ולתאם תחושות.

אני כן אציין שהוא לקח כדור פרווירון אחד.
אני לקחתי 2 כדורים בתור "התחלה" באופן חד פעמי על דעת עצמי. אולי תופעות לוואי מהתרופה?

מודה לכם על התשובות.
כואב לך כנראה כי לא הזרקת בחיים והשריר לא רגיל.
יכול להיות אולי המחט זזה קצת בפנים.. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לכאב, לא צריך להתרגש מזה.

כל התופעות שאמרת שאתה מרגיש, אני מניח שזה מהתרגשות בגלל הסייקל.

כואב לך כנראה כי לא הזרקת בחיים והשריר לא רגיל.
יכול להיות אולי המחט זזה קצת בפנים.. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לכאב, לא צריך להתרגש מזה.

כל התופעות שאמרת שאתה מרגיש, אני מניח שזה מהתרגשות בגלל הסייקל.
קראת את תסמינים שהוא רשם?
כאילו זה lsd

בנוסף אל תזריק עם 21g זו מחט די ארגיסיבית לניסיונות ראשוניים, גם אם מדובר בישבן
ממליץ על פשרה בדמות 22g (שחורה) - גם ארוכה מספיק וגם לא עבה מידי
לגבי ההרגשה - שריר בתול ברוב המקרים
באיזו חברה מדובר?

• פותח/ת השרשור
מדובר בnovapharm
וראיתי את האשכול שאנשים שאלו וענו כאן ממש לא מזמן ולא ידעתי מה לעשות
כן להיכנס לסייקל עם זה או לא.
החלטתי שכן ואני מרגיש טיפש שלא הקשבתי לעצות של אנשים.
אני לא בטוח כלל שזה מהנובה אבל לגבי 2 כדורי פרווירון פעם ראשונה זה בהחלט אפשרי התופעות המוזרות שחוויתי.
חוות דעת על זה?

אגב, שאלות נוספות:
1) במידה ואני מעוניין להחליף ברנד, נניח זנקו, אני יכול להפסיק לאחר זריקה ראשונה ובאופן טבעי לתת לגוף לייצר טסט שוב ובעתיד להיכנס כרגיל? האם ידרש לכאן זריקה חד פעמית של כוריגון על הזרקה אחת של 250 מ"ל?

2) אם אני מעוניין לבצע בדיקות דם שבועיים וחצי לאחר כניסה לסייקל, אילו בדיקות דם לבקש ע"מ לראות שהמוצר באמת עובד ע"פ טסט חופשי? ואם הטסט אכן אמיתי, מה לגבי התיעוד של המצב בתיק הרפואי? האם אני מקוטלג כצרכן סטרואידים? הרי אין אפשרות אחרת שתהיה לי רמה כזו של טסט.

לאחר זריקה אחת של טסט הגוף לא משתבש וזה בסדר להפסיק. לא יידרש במקרה זה כוריגון
יכול להיות שהנובה שיש לך טובו יכול להיות שלא, אבל אני לא הייתי לוקח סיכון
בדיקות דם פשוטות גם לטסט טוטאל וגם להורמונים נוספים מושפעים כמו אסטרוגן, LH, FSH וגם SHBG
גם אם יהיה חריג לא ניתן לייחס ישירות לשימוש בסטרואידים ובטח שלא לרשום על כך בתיק הרפואי

מדובר בnovapharm
וראיתי את האשכול שאנשים שאלו וענו כאן ממש לא מזמן ולא ידעתי מה לעשות
כן להיכנס לסייקל עם זה או לא.
החלטתי שכן ואני מרגיש טיפש שלא הקשבתי לעצות של אנשים.
אני לא בטוח כלל שזה מהנובה אבל לגבי 2 כדורי פרווירון פעם ראשונה זה בהחלט אפשרי התופעות המוזרות שחוויתי.
חוות דעת על זה?

אגב, שאלות נוספות:
1) במידה ואני מעוניין להחליף ברנד, נניח זנקו, אני יכול להפסיק לאחר זריקה ראשונה ובאופן טבעי לתת לגוף לייצר טסט שוב ובעתיד להיכנס כרגיל? האם ידרש לכאן זריקה חד פעמית של כוריגון על הזרקה אחת של 250 מ"ל?

2) אם אני מעוניין לבצע בדיקות דם שבועיים וחצי לאחר כניסה לסייקל, אילו בדיקות דם לבקש ע"מ לראות שהמוצר באמת עובד ע"פ טסט חופשי? ואם הטסט אכן אמיתי, מה לגבי התיעוד של המצב בתיק הרפואי? האם אני מקוטלג כצרכן סטרואידים? הרי אין אפשרות אחרת שתהיה לי רמה כזו של טסט.
אחרי זריקה אחת אפשר להפסיק ולא לקחת כלום והכל יהיה בסדר.

2- תבקש פרופיל הורמונאלי מלא (טסט טוטאל, אסטרדיול, פרוגסטרון, פרולקטין, tsh, lh, fsh, T4, T3).
לגבי תיעוד אני לא כל כך יודע. אני די בטוח שאם רק עשית בדיקת דם ומעבר לא המשכת לבירור אצל רופא או משהו כזה, אז זה לא מופיע בתיק הרפואי. הרי לא כל בדיקת דם שבנאדם עושה ישר נכנסת לו לתיק הרפואי.

מה קורה גבר .. ברוך הבא לעולם האנבולי
לפי מה שאתה מתאר אלו תופעות של חרדה ופחד ראשוני .. זה עובר (בכל זאת הכנסת חומר זר לגוף)
אם אתה באמת מרגיש שאתה "מבושל מספיק" לך על זה.. תבדוק שאתה באמת בעניין
את הפרווירון מתחילים מהשבוע השני של הטסט אנטט (יש עוד כמה תיאוריות לגביי מתי ואיך לקחת פרווירון) ואם יש צורך לוקחים אז 1 ביום יש כאלה שלוקחים גם 2 תלוי ... (תחפור על זה.. מינון גבוהה מידיי מזיק !!!)
ותעבוד עם מחט 23G להזרקה תזריק לאט מכניסים את המחט (הכחולה) עד הסוף תשתדל לא לזוז בכלל בזמן הזריקה

אם בכל זאת החלטת להפסיק זה הזמן מזריקה אחת לא קורה כלום שיקול שלך !!

בהצלחה !!

תעדכן תשתף תמיד טוב 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית