אז אתמול לקחתי בפעם הראשונה זריקה, טסט אנטט עם מזרק 21g.
חבר שלי שעשה איתי גם את אותה הזריקה וכביכול התחיל איתי הוא אדם מנוסה ומושכל וזהו הסייקל השלישי שלו.
הוא לא סתר לרגע את כל המדריכים בנעוצים ולמען האמת הכל מושלם.
היום בבוקר קמתי עם כאבים בישבן בצד ימין כאילו ועשיתי סקוואט נקודתי מאוד ל200 חזרות.
החבר הזריק לי והוא הזריק במקום הנכון גם על פי הסרטונים.
התחושה הייתה ש3\4 מהמזרק נכנס כאילו וכלום, ועוד רבע אחרון של המזרק, מין דקירה שכזו כאילו וזה חדר משהו אחר (שריר?)
בכל מקרה נורא נורא כואב והוא למען האמת לא הרגיש כלום וגם עכשיו לא מרגיש כלום.
דבר נוסף הוא שבלילה הרגשתי תופעות לוואי כמו התרגשות יתר, חוסר שינה ואי יכולת לחלום.
כל פעם שעצמתי עיניים הרגשתי שאין אפשרות כזו לישון. מין רבע דיפרסונאליזציה, מעט ניתוק מהגוף וכו'.
והחבר שוב, לא הרגיש כלל.
לקחנו מאותו הויאל כדי לאמת שלוקחים מאותו החומר ולתאם תחושות.
אני כן אציין שהוא לקח כדור פרווירון אחד.
אני לקחתי 2 כדורים בתור "התחלה" באופן חד פעמי על דעת עצמי. אולי תופעות לוואי מהתרופה?
מודה לכם על התשובות.
חבר שלי שעשה איתי גם את אותה הזריקה וכביכול התחיל איתי הוא אדם מנוסה ומושכל וזהו הסייקל השלישי שלו.
הוא לא סתר לרגע את כל המדריכים בנעוצים ולמען האמת הכל מושלם.
היום בבוקר קמתי עם כאבים בישבן בצד ימין כאילו ועשיתי סקוואט נקודתי מאוד ל200 חזרות.
החבר הזריק לי והוא הזריק במקום הנכון גם על פי הסרטונים.
התחושה הייתה ש3\4 מהמזרק נכנס כאילו וכלום, ועוד רבע אחרון של המזרק, מין דקירה שכזו כאילו וזה חדר משהו אחר (שריר?)
בכל מקרה נורא נורא כואב והוא למען האמת לא הרגיש כלום וגם עכשיו לא מרגיש כלום.
דבר נוסף הוא שבלילה הרגשתי תופעות לוואי כמו התרגשות יתר, חוסר שינה ואי יכולת לחלום.
כל פעם שעצמתי עיניים הרגשתי שאין אפשרות כזו לישון. מין רבע דיפרסונאליזציה, מעט ניתוק מהגוף וכו'.
והחבר שוב, לא הרגיש כלל.
לקחנו מאותו הויאל כדי לאמת שלוקחים מאותו החומר ולתאם תחושות.
אני כן אציין שהוא לקח כדור פרווירון אחד.
אני לקחתי 2 כדורים בתור "התחלה" באופן חד פעמי על דעת עצמי. אולי תופעות לוואי מהתרופה?
מודה לכם על התשובות.