הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גושים לאחר הזרקה

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם,
התחלתי טרן אצטט ופרופיונאט. אני מזריק יום כן, יום לא (לקראת תחרות במאי). סה״כ 4 זריקות בשבוע. איזור ההזרקה הקבוע - ישבן. מחט G23.
לאחר הזריקה הראשונה בלחי ימין שבישבן נוצר לי מן גושון קטן, שחשבתי שהשריר שם תפוס קצת, אז הוא מעט התנפח, ואתמול הזרקתי לאותו האיזור שוב. היום?! אני בקושי מצליח לשבת על הישבן. האיזור התנפח פי 2, ואם היה לי ״גושון״ עכשיו זה גבעה. בקושי נרדם ואפילו קצת צולע. שמתי וולטרן, בן-גיי, ואמי משתדל לעסות את המקום. כרגע כלום לא עוזר לכאבי תופת האלו. יש המלצות מה לעשות חוץ מלשנות מיקום להזרקה הבאה? כמה זמן לוקח לזה לעבור? גם את האירובי זה די דפק לי לימים הקרובים ..
תודה לעונים. כרגע אני סובל (מת) בסובלנות.
לילה טוב.

אני משתמש HD בהם מלמעלה שנה רצופה, ובחצי שנה האחרונה הם עוד יותר טובים ממה שהיו וגם קולגות שלי, חומר לא כואב ולא נעלים, חוץ מתופעות לוואי כמו עצבים,כוח,שייפ מטורף אין תלונות. תלמדו ממי לקנות ותפסיקו ללכלך סתם. מי שרוצה לראות תמונות שיראה באינסטרגם gilnissim1

נערך לאחרונה:
אני משתמש HD בהם מלמעלה שנה רצופה, ובחצי שנה האחרונה הם עוד יותר טובים ממה שהיו וגם קולגות שלי, חומר לא כואב ולא נעלים, חוץ מתופעות לוואי כמו עצבים,כוח,שייפ מטורף אין תלונות. תלמדו ממי לקנות ותפסיקו ללכלך סתם. מי שרוצה לראות תמונות שיראה באינסטרגם gilnissim1
מצד שני, אני מכיר אישית כמה וכמה שנפגעו מ-HD - הן מבחינת תוצאות (שלא נראו) והן מבחינת כאבים בעקבות ההזרקה. וכמו שאמרתי בכמה פוסטים קודם לכן, HD היא חברה סלקטיבית. מה שאתה תקבל זה לא בהכרח מה שמישהו אחר יקבל. ומכאן שאני, אישית, מזהיר את הקוראים ממנה טרם הרכישה

חחחח איזה מגזימים .. אוהב אותכם ! הצחקתם אותי ..
מדיקל פארמה ו-hd.
כמובן מחטא טוב את הויאלים לפני ואת האיזור. שומר או לפחות משתדל מאד לשמור על הכי סטריליות שאפשר!
תודה 😃
עם על הצחוק אני מקווה שאתה מרגיש בסדר
גוש יכול להיגרם גם מעומס על אתר ההזרקה וזה קרה לי גם
אבל אם הגוש או גולה מתרחשים בכל זריקה וזה כואב ולא עובר זו בעיה של ממש
HD חברה שהמקור שלה ידוע לרוב הפורום היא השתלשלות של וורטקס ישראל וכמו הוורטקס תלוי בעיקר אם אתה בא "טוב" בעין לאנשי םשמוכרים לך את זה

יש המלצות מה לעשות חוץ מלשנות מיקום להזרקה הבאה?

1. זה כל כך חשוב טכניקת הזרקה למרות שאני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה
2. גושים שלא נעלמים זה נשמע כמו המון תזוזות עם המחט שהיא בתוך הגוף באמצע תהליך ההזרקה (לי מאוד לא נוח להזריק בישבן)
כשמזריקים באיזור הישבן בגלל הסיבוב של הגוף יש המון תזוזות לא רצויות
3. נסה לשלב גם באיזור רגליים
4. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טוב אז חזרתי שוב .. לצערי הגוש המדובר עוד לא נעלם, ועלה מעט למעלה (כיוון הגב התחתון). הגעתי למצב שאני מתקשה לישון בלילה, מתקשה לשבת ולעשות תנועות מסויימות. מורגש מאד. פשוט כאבים שעוד לא היו לי, גם לא לפני כן ..
יש סיכוי שמה שאני צריך כרגע לעשות זה ליסוע למיון כדי שינקזו לי את החומר? נראה כאילו הוא פשוט הצטבר, נהייתה לי גבעה, ובנוסף זה ממש קשה וכואב. יש סיכוי שזה בכלל זיהום? כבר חמישה ימים עברו, ואני סובל!
אשמח לקבל שוב עיצות מה עליי לעשות?
חשוב לציין שמים חמים, וולטרן\בן גיי ואפילו ג'קוזי בזרם חזק לא עזרו.
תודה שוב, וחג שמח.

פנה לרופא שלך לאבחון
הוא יחליט האם צריך טיפול ואיזה
חימום/וולטרן וכד' גם לא יעזרו אם מדובר בזיהום

פיי עד עכשיו הגוש הזה לא נעלם לך ?? וואי זה זיהום רציני אחי אני לא רוצה להפחיד אותך אבל לפעמים רק ניתוח עוזר בלהוריד צ'יסטה

תפנה באופן מיידי [כמובן אם סביל] לרופא המשפחה וקח הפנייה למיון על מנת להוזיל עלויות.
במידה והוא לא נותן לך הפנייה , סע ישירות למיין ותספוג את העלות.
נשמע שהמקום מזוהם ,אל תיקח הימורים מיותרים.

HD ואטלס אותו סיפור,בקיצור היצרן הזה לא ״מבייש״ את שמו הרע
מה שמצחיק זה שטונה של אידיוטים הולכים אחריו ולא מבינים שמקבלים זבל בחסות גוף יפה ושיווק של מניאקים

• פותח/ת השרשור
עברתי לבריטיש דראגון. מקווה לסבול פחות ולקבל תמורה טובה יותר 😃
תודה בכל אופן לכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית