כתבה מעניינת ששלחו לי היום
www.geektime.co.il/developers-are-the-new-blue-collar-workers/
קראתי את הכותרת (המורחבת) וקצת ברפרוף.
אני לא ככ מסכים עם זה שהקורסים לא קשורים לתחום.
לי אישית (ולעוד כמה מחבריי) זה עזר גם בצורת החשיבה, וגם בעבודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתבה מעניינת ששלחו לי היום
אין לי שום קשר לכותב המאמר, הדעה שלך טובה בדיוק כמו שלי.קראתי את הכותרת (המורחבת) וקצת ברפרוף.
אני לא ככ מסכים עם זה שהקורסים לא קשורים לתחום.
לי אישית (ולעוד כמה מחבריי) זה עזר גם בצורת החשיבה, וגם בעבודה.
אני מסכים ולא מסכים עם הכתבה.. מצד אחד, אין ספק שהיום הדרישות גבוהות, וכל סטארטאפ מבקש איזה בוגר טכניון עם 90+, (אני מקצין מין הסתם) אבל זה נובע רק מהמקום של "אם למדת הרבה כנראה שאתה רציני מספיק לעבוד אצלי" מבלי להתחשב באיזה תחום בכלל אותו אחד יעבוד..כתבה מעניינת ששלחו לי היום
אין לי שום קשר לכותב המאמר, הדעה שלך טובה בדיוק כמו שלי.
בצוות שאני מנהל יש כמה מתכנתות חרדיות שלמדו רק תכנות במשך שנתיים והן מתכנתות מצוינות.
ברור שכל דבר תורם, אבל חלק ניכר מכך שיש כל כך הרבה קורסים מתמטיים כי יש מספיק מרצים וקל ללמד מסה גדולה של סטודנטים
@coldfire תומך בדעתי?
אני אכלתי מרורים בתיכון ב-4 ו-5 יחידות אבל את התואר בעברית סיימתי בהצטיינות.לכן לדעתי אם החומר ב 4/5 יחידות קשה לך הסיכוי שתעבור את התואר בצורה טובה עם ממוצע סביר הוא נמוך.
לא אומר הרבה. אתה לא יכול לזרוק כל דבר על מתכנת שלא למד ולצפות לאותה תוצאה.בצוות שאני מנהל יש כמה מתכנתות חרדיות שלמדו רק תכנות במשך שנתיים והן מתכנתות מצוינות.
נכון מאד. השחיטה הזאת - וזה בפירוש שחיטה - פותחת לך את המוח בצורה שלא תתאר.בסופו של דבר התואר נועד לפתח לך את החשיבה הלוגית כדי שתחשוב "נקי" יותר בקוד, לא?
נכון מאד. אי אפשר לפקפק בתוספת שהמתמטיקה הארורה נותנת לך.וכן, יש יוצאי דופן שלא למדו כלום מעולם, והם ס1סים. אחלה.
שחררתי מלה גראנז' , עברתי לקלל את גאוס 😅
אל תשכח לזבוח בשר לקרטזשחררתי מלה גראנז' , עברתי לקלל את גאוס 😅
גאוס חסיד אומות העולם מול לה גראנז'.שחררתי מלה גראנז' , עברתי לקלל את גאוס 😅
נרשמתי לקורס של 4 יחידות כי קל יותר להוציא 80 ב4 יחידות מאשר 70 ב5
להוציא 70 (וגם 90) ב5 יחידות אמור להיות לך קל. אחרת אתה לא תסתדר עם המתמטיקה בתואר (אולי במכללות פח, אבל אז אתה תעבוד בQA ככל הנראה)
הכל חרטאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אחי, רוב האנשים עוברים את המבחנים, יש איתי בקורסים אידיוטים גמורים, אבל הם מקבלים ציונים יותר גבוהים ממני, כי אני לא משקיע בשיט, אבל עדיין עובר.
אין לך מה לדאוג מהמבחנים בתואר, יום יומיים למידה ויאללה עובר.
@PomFect בשביל להיות מתכנת טוב לא צריך להיות מעולה או אפילו טוב במתמטיקה, אבל התואר במדעי המחשב כולל הרבה קורסים במתמטיקה ברמה גבוהה (הרבה מעבר ל 5 יחידות).
לכן לדעתי אם החומר ב 4/5 יחידות קשה לך הסיכוי שתעבור את התואר בצורה טובה עם ממוצע סביר הוא נמוך.
לגבי האם אתה מתאים להיות מתכנת או לא זה די קל לבדוק, תתחיל קורס תכנות באינטרנט ותראה איך אתה מסתדר. אתה יכול ללמוד שפת תכנות או פיתוח אפליקציה.
קח בחשבון שאתה לא חייב תואר במדעי המחשב כדי לעבוד כמתכנת אתה יכול ללמוד רק תכנות ולהתחיל בתפקידים פשוטים יותר