הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תהליך קבלת משלוח מ-BB.com (משלוח רגיל)

• פותח/ת השרשור PTwo
  • פורסם בתאריך

PTwo

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
הזמנתי בעבר כמה פעמים, אבל תמיד בחרתי את משלוח אקספרס (זאת היתה טעות!). עכשיו לקחתי משלוח רגיל, ויש לי שאלה: מה התהליך של קבלת המשלוח? זה יגיע ישיר לסניף הדואר שלי ואני אקבל פתק שיש לי משלוח, או שגם, כמו באקספרס, צריך למלא טפסים שונים?

הכל רשום במאמר בפורטל מאמרים.
אתה תקבל מכתב שצריך להגיע לדואר הקרוב לביתך (תלוי בגודל המשלוח) או לחילופין מכתב להגיע למכס הקרוב לביתך, למלא את הטופס הצהרת הבריאות שמופיע במאמר בפורטל ולהביא את כל המסמכים שרשומים שם וזהו.

אם ההזמנה על סך נמוך מ 50$ כולל משלוח (לי יצא פעם 83$ ופעם 160$ חריגים) זה מגיע לדואר ואתה לא צריך לשלם כלום. תקבל פתק תבוא איתו לדואר בשעות פתיחה ותשחרר את החבילה.

אפשרות שניה שהחבילה תגיע לדואר ותאלץ לשלם מע"מ לפקיד הדואר

אפשרות שלישית (חבילות יקרות) תקבל מכתב מהמכס שמודיע שהחבילה אצלם
אתה מפקסס צילום ת.ז, קבלה מהמייל, הצהרה מה מכילה החבילה ושזה לשימוש אישי שלא עולה על 3 חודשים (תקבל עם המכתב מהמכס בפקס), ואת המכתב עצמו
מספר פקס וכתובת יש בפורטל במאמר על הזמנת תוספים מחו"ל
אחרי כ 10 ימים + תקבל מכתב לדואר שהחבילה הגיע לדואר גש לשם ושחרר את החבילה מהדואר ותשלם מע"מ
אם אין לך כוח לפקסס ואתה נמצא בת"א גש למכס (פתוח עד 14:00 כל יום נדמה לי, הכתובת במאמר) ושחרר את החבילה עם כל מסמכים שצריך לפקסס ושם תשלם את המע"מ

• פותח/ת השרשור
אז כרגע אני רק צריך לחכות לפתק מהדואר/מכס? הזמנתי ב-2 בינואר, מתי בערך אני אקבל את הפתק, ומתי אני אוכל לקחת את החבילה בדואר?

בין שבועיים לחודש בד"כ שבועיים וחצי ככה
אם זה פתק של הדואר תוכל לקבל אותו מיד (אם הסניף פתוח)
אם זה פתק מהמכס תוכל ללכת לשחרר את החבילה מיד מהמכס בת"א
או לפקסס להם ואז זה המתנה של עוד 10 ימים ככה עד שזה מגיע מהמכס לדואר

300 דולר לא קרה לי אבל 100-150 כן, זה גם תלוי מה מזמינים, אם מזמינים נו אקספלוד זה מיליארד אחוז נתקע במכס, הקופסה האדומה מפחידה את המכס.

אבל הם לא פותחים את החבילה?
כל חבילה שקיבלתי נפתחה עד היום (או כמעט כולן, חוץ מהקטנות)
לשרמוטות יש גם סורק צבעוני בתלת מימד, אז הם מעבירים את החבילה שלך רואים מה יש שם (סורקים כל חבילה שגדולה יותר ממעטפה)

כל חבילה שקיבלתי נפתחה עד היום (או כמעט כולן, חוץ מהקטנות)
לשרמוטות יש גם סורק צבעוני בתלת מימד, אז הם מעבירים את החבילה שלך רואים מה יש שם (סורקים כל חבילה שגדולה יותר ממעטפה)
יעצרו לי חלבון של 2 פאונד?

הנייר של השימוש ל3 חודש נראה לי זה סתם בזבוז של עץ
חתמתי על זה פעמיים יום אחרי יום...
סתם זרקו את זה איפשהו שם בערימת הניירות שהייתה על שולחנו של הלבלר.

• פותח/ת השרשור
עברו כבר 15 יום מאז שהזמנתי, ועשיתי צ'ט ב-BB.com ואמרו לי שהחבילה שלי הגיעה למכס ביום רביעי (לפני 4 ימים), אבל עדיין לא קיבלתי שום פתק מהמכס/סניף הדואר. זה לוקח להם כל כך הרבה זמן לשלוח לי פתק, או שיש לי פה בעיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית