הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בבנץ'

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
שלום,
קראתי באיזה מקום לא זוכר איפה, שמורידים את המוט לחזה אז צריכים לקרב את המרפקים לגוף(בירידה) ואז שמתחילים להעלות להרחיק אותם ולפתוח את הזווית ביחס לגוף.
עושים את זה בשביל יותר כוח, כי שאתה מתחיל ללחוץ מלמטקה כשהמרפקים שלך קרובים לגוף יהיה לך יותר כוח התחלתי מהיד אחורית, ואז לאט לאט שהמוט יעלה את מרחקי את המרפקים ואז בהמשך התנועה יהיה לך כוח מהחזה יותר בגלל פתיחת הזווית.

עכשיו קראתי ב SS שהמרפקים נמצאים באותו מקום כל הזמן בזווית של 60 מעלות בערך לגוף. והאמות מאונכות לרצפה ושהמוט עולה הוא נמצא בדיוק מעל המרפקים - הקיצור תנועה מקובעת ומאונכת תמיד(תקנו אותי אם לא הבנתי נכון את הספר)

מה יותר נכון? שנייהם נשמעים לי הגיוניים.

• פותח/ת השרשור
נכון, אבל אני יכול לקרב מרפקים ולהזיז את המוט טיפקה קדימה לחזה תחתון ואז הן מאונכות, ואז בהרמה לפתור את המרפקים להביא אותו מעל החזה העליון, ואז הן נשארות מאונכות ויש לי את הדגש של המרפקים, אבל כמובן הוא לא עולה בקו ישר ועושה יותר דרך, אבל יש יותר כוח, מה דעתכם?

לפי דעתי זו התורה של הבנץ' פרס, התחלתי לעבוד לפי הטכניקה הזו, והיא ממש נוחה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שילבתי כמה אלמנטים שהוא נתן היום וזה ממש עזר, הקשתת הגב, כל הגוף מכווץ, מרפקים יותר צמודים לגוף, כתפיים מוצמדות לספסל, ולדחוף את עצמי לספסל . זה ממש עזר המשקל הרגיש כמו נוצא יחסית לפעם קודמת.

יש אנשים חזקים גם בטכניקה הרגילה (אבל הרחבה, לא הצרה)

אני האמת מסתדר יותר איתה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית