עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בא אני יתן להשתמש בחומרים שנראים פגז בדיוק כמו שאמרת והם שווים בדיוק לפח אשפה,כל הפוזה הזאת בלסטרים ואמפולות מזמן כבר לא עובד על אנשים,היו כאן חברות ויש כאן חברות עם ייצור מקומי הכי פשוט ועם תוצאות מפציצות ככה שאינדקציה לחומר נדע רק ע״י חוות דעת אובייקטיבית של משתמש....בדגש על אובייקטיביתהודו בא באמפולות די יפות פלוס כל האורלים בבליסטרים הכל כדורים לבנים בעל אפשרות לחציה יש אתר שמציג את המוצרים מבחר די גדול מה אתה מתכוון חול אמיתי מה ההבדל בין אנדר פה ואנדר במקום אחר
תמיד אמרתי שהויני זריקה של באלקן נראה כמו שפיךלי זה נראה כמו האמפולות המזוייפות של באלקן שרץ בארץ רק עם שינוי במדבקה,שימו לב שכל אמפולה בגובה שונה והצבע והסמיכות של הוינסטרול מעוררים חשד
מה גם שהראשים של האמפולות סגורות שונה בין אמפולה לאמפולה אם מעמידים את כולם בשורה שמים לב .לי זה נראה כמו האמפולות המזוייפות של באלקן שרץ בארץ רק עם שינוי במדבקה,שימו לב שכל אמפולה בגובה שונה והצבע והסמיכות של הוינסטרול מעוררים חשד
גם באלקן מקורי שווה כלוםלי זה נראה כמו האמפולות המזוייפות של באלקן שרץ בארץ רק עם שינוי במדבקה,שימו לב שכל אמפולה בגובה שונה והצבע והסמיכות של הוינסטרול מעוררים חשד
מאיפה ראיתה בדיוק שהגובה שונה שים לב שהם בשכיבה כל האמפולות אותה גובה ישרות פלס לגבי באלקן יצא לי לראות זיופ בארץ וזה דוחה גם להשתמש וכמובן לא הרגשתי אותם אבל גם הזיוף שלהם יש כיתוב אל האמפולה ולא מדבקה כאן יש מדבקות ואין סיכוי יצור ישראלי ככה שיעדכן איך זה עובד כאן יצא מעניין רציתי לברר עם מישהוא פה מכיר בסוף אני בעצמי יביא דעתילי זה נראה כמו האמפולות המזוייפות של באלקן שרץ בארץ רק עם שינוי במדבקה,שימו לב שכל אמפולה בגובה שונה והצבע והסמיכות של הוינסטרול מעוררים חשד
אחשלי צר לי לאכזב אותך אבל אתה משתמש באמפולות שאותו אחד שזייף את בלקן הכין בבית עם הברנר לסגירת אמפולות שהוא קנה מעלי אקספרס,הסגירות לא תואמות,הצבעים של החומרים מעוררים חשד,ווינסטרול לא אמור להיות ככה סמיך,יש בארץ 2 חברה שאלופים בלייצר אריזות ברמה של פארמה אבל רק את האריזות כי החומרים שהם עשו והם עדיין עושים שווים לתחת,מי שזוכר כבר העלתי פוסט על SP labsמאיפה ראיתה בדיוק שהגובה שונה שים לב שהם בשכיבה כל האמפולות אותה גובה ישרות פלס לגבי באלקן יצא לי לראות זיופ בארץ וזה דוחה גם להשתמש וכמובן לא הרגשתי אותם אבל גם הזיוף שלהם יש כיתוב אל האמפולה ולא מדבקה כאן יש מדבקות ואין סיכוי יצור ישראלי ככה שיעדכן איך זה עובד כאן יצא מעניין רציתי לברר עם מישהוא פה מכיר בסוף אני בעצמי יביא דעתי
מי שיש לו כסף אני אמליץ על LA המקורי כמובן או על מדיטק,מי שאין לו מספיק להשקיע אני אמליץ על אמריקן פארמה,זנקו,קראקן 3 החברות האלה ב2 סייקלים שעשיתי הייתי מאוד מאוד מרוצה,בזנקו השתמשתי רק במסטרון ככה שיש לי מעט אינדיקציה אבל סביר להניח שאם המסטרון היה טוב אז גם שאר החומרים שלהם טוביםאבי על איזה חברות אתה ממליץ חוץ מזנקו שמדברים עליה פה כל הזמן ?