הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Ice pharmaceuticals

דני עבאדי

משתמש מתחיל
46
15
נק' מוניטין:
28
46
15
ערב טוב לכל הסובלים מחוסר שינה חשוב לי לשמוע חבדי"ם טובים או רעים על החברה הזאת בכותרת מי שיתנסה ורוצה לשתף תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
אין לי כרגע תמונות אבל יש להם אתר שאפשר לבדוק תקינות ומה שהציעו לי תואם אחד לאחד רוצה לדעת איך החברה עם משהוא מכיר

• פותח/ת השרשור
הודו בא באמפולות די יפות פלוס כל האורלים בבליסטרים הכל כדורים לבנים בעל אפשרות לחציה יש אתר שמציג את המוצרים מבחר די גדול מה אתה מתכוון חול אמיתי מה ההבדל בין אנדר פה ואנדר במקום אחר

הודו בא באמפולות די יפות פלוס כל האורלים בבליסטרים הכל כדורים לבנים בעל אפשרות לחציה יש אתר שמציג את המוצרים מבחר די גדול מה אתה מתכוון חול אמיתי מה ההבדל בין אנדר פה ואנדר במקום אחר
בא אני יתן להשתמש בחומרים שנראים פגז בדיוק כמו שאמרת והם שווים בדיוק לפח אשפה,כל הפוזה הזאת בלסטרים ואמפולות מזמן כבר לא עובד על אנשים,היו כאן חברות ויש כאן חברות עם ייצור מקומי הכי פשוט ועם תוצאות מפציצות ככה שאינדקציה לחומר נדע רק ע״י חוות דעת אובייקטיבית של משתמש....בדגש על אובייקטיבית

עיצוב אינו מדד לאיכות. יש והיו חברות מחול בעלות עיצוב מרהיב ושימוש באמפולות ובליסטרים שלא הייתי נותן לכלב של השכן להשתמש (באלקן למשל)

• פותח/ת השרשור
כן אתם צודקים לגמרי אבל בכל זאת זה בא והוחלט להשתמש ולנסות אני יעלה איך זה נראה ותוצאות
בהמשך
image.jpg

לי זה נראה כמו האמפולות המזוייפות של באלקן שרץ בארץ רק עם שינוי במדבקה,שימו לב שכל אמפולה בגובה שונה והצבע והסמיכות של הוינסטרול מעוררים חשד

לי זה נראה כמו האמפולות המזוייפות של באלקן שרץ בארץ רק עם שינוי במדבקה,שימו לב שכל אמפולה בגובה שונה והצבע והסמיכות של הוינסטרול מעוררים חשד
תמיד אמרתי שהויני זריקה של באלקן נראה כמו שפיך
רק אומר....

מה גם שהראשים של האמפולות סגורות שונה בין אמפולה לאמפולה אם מעמידים את כולם בשורה שמים לב .

גם באלקן מקורי שווה כלום

• פותח/ת השרשור
מאיפה ראיתה בדיוק שהגובה שונה שים לב שהם בשכיבה כל האמפולות אותה גובה ישרות פלס לגבי באלקן יצא לי לראות זיופ בארץ וזה דוחה גם להשתמש וכמובן לא הרגשתי אותם אבל גם הזיוף שלהם יש כיתוב אל האמפולה ולא מדבקה כאן יש מדבקות ואין סיכוי יצור ישראלי ככה שיעדכן איך זה עובד כאן יצא מעניין רציתי לברר עם מישהוא פה מכיר בסוף אני בעצמי יביא דעתי

מאיפה ראיתה בדיוק שהגובה שונה שים לב שהם בשכיבה כל האמפולות אותה גובה ישרות פלס לגבי באלקן יצא לי לראות זיופ בארץ וזה דוחה גם להשתמש וכמובן לא הרגשתי אותם אבל גם הזיוף שלהם יש כיתוב אל האמפולה ולא מדבקה כאן יש מדבקות ואין סיכוי יצור ישראלי ככה שיעדכן איך זה עובד כאן יצא מעניין רציתי לברר עם מישהוא פה מכיר בסוף אני בעצמי יביא דעתי
אחשלי צר לי לאכזב אותך אבל אתה משתמש באמפולות שאותו אחד שזייף את בלקן הכין בבית עם הברנר לסגירת אמפולות שהוא קנה מעלי אקספרס,הסגירות לא תואמות,הצבעים של החומרים מעוררים חשד,ווינסטרול לא אמור להיות ככה סמיך,יש בארץ 2 חברה שאלופים בלייצר אריזות ברמה של פארמה אבל רק את האריזות כי החומרים שהם עשו והם עדיין עושים שווים לתחת,מי שזוכר כבר העלתי פוסט על SP labs
שבתוך הויאל היה יתוש,זה מאותו בית היוצר של החומרים שהעלת,אם מישהו רוצה חוות דעת אובייקטיבית בימינו זה רק לשלוח חומרים לבדיקת מעבדה

אבי על איזה חברות אתה ממליץ חוץ מזנקו שמדברים עליה פה כל הזמן ?
מי שיש לו כסף אני אמליץ על LA המקורי כמובן או על מדיטק,מי שאין לו מספיק להשקיע אני אמליץ על אמריקן פארמה,זנקו,קראקן 3 החברות האלה ב2 סייקלים שעשיתי הייתי מאוד מאוד מרוצה,בזנקו השתמשתי רק במסטרון ככה שיש לי מעט אינדיקציה אבל סביר להניח שאם המסטרון היה טוב אז גם שאר החומרים שלהם טובים

• פותח/ת השרשור
תקשיב אבי אמרתי זה לא יכול להיות מהארץ תסתכל בפייס ותבין למה לצערי זנקו לא הצלחתי להשיג כמה ש רציתי וחיפשתי לא מבין אפה אתם מביאים מדיטק היה אצלי בשימוש לא עפתי ממנו למרות שאהבתי אז החלטתי ללכת אל אייס פרופ דקה ואוקסימת׳ עושה העמסה ויורד למינון מינימלי סייקל מסה משקל התחלתי 93.5 אחוז שומן 16גובה176

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית