סרטון דדליפט 185X5X5

פאק איזה נוף פסיכי, כאילו אני יודע שזה ממש לא קשור, פשוט יש לי נוף מדכא מהמכון וההנהלה המפגרת שם השחירה את החלונות ונעלה אותם, פשוט טמטום, מדכא לי תחיים באימון שאין אור שמש.

חייב לשאול, לא כדאי לך להצר ממש טיפה את האחיזה?

פאק איזה נוף פסיכי, כאילו אני יודע שזה ממש לא קשור, פשוט יש לי נוף מדכא מהמכון וההנהלה המפגרת שם השחירה את החלונות ונעלה אותם, פשוט טמטום, מדכא לי תחיים באימון שאין אור שמש.

חייב לשאול, לא כדאי לך להצר ממש טיפה את האחיזה?

למה ? הכי הרגשה של דאנג'ן אולד סקול עם ברזלים

למה ? הכי הרגשה של דאנג'ן אולד סקול עם ברזלים
וואלה כי זו לא הרגשה של דאנגן אולד סקול עם ברזלים... את ההרגשה הזו יש לי אם כבר בiron core ושם זו הרגשה נהדרת
במכון שאני בד"כ מתאמן בו זה יותר הרגשה של "למה אני עדיין מתאמן פה?"

דדליפט לנפח עם משקל גוף, נהדר.

והמוניטין הוא על הפסקול. הייתי מאד קרוב לשלילי בגלל הקנאה! בסוף התאפקתי 😛

• פותח/ת השרשור
דדליפט לנפח עם משקל גוף, נהדר.
אני לא באמת שמן פשוט המצלמה מוסיפה 5 קילו, ויש שם מראה אז זה 5 בריבוע 😃
והמוניטין הוא על הפסקול. הייתי מאד קרוב לשלילי בגלל הקנאה! בסוף התאפקתי
נכון זה נראה אחלה מכון עם דדליפט ומטאל ברקע?
אז זהו שלא. זה מכון של קשישים וילדים ליצנים בעיקר, כשהליצנים העיקריים זה שני מדריכים שם שמלמדים את הליצנים איך להיות עוד יותר ליצנים (ממש בקטע הזוי). פשוט יש שם מדריך אחד ליפטר רוסי עולה חדש, והיה כמעט ריק בשישי בצהריים אז הוא פירגן לי במוזיקה טובה, וגם בצילום.

אני לא באמת שמן פשוט המצלמה מוסיפה 5 קילו, ויש שם מראה אז זה 5 בריבוע 😃
נו, זה בדיוק ה-5x5 של הנפח 😃
נכון זה נראה אחלה מכון עם דדליפט ומטאל ברקע?
אז זהו שלא. זה מכון של קשישים וילדים ליצנים בעיקר, כשהליצנים העיקריים זה שני מדריכים שם שמלמדים את הליצנים איך להיות עוד יותר ליצנים (ממש בקטע הזוי). פשוט יש שם מדריך אחד ליפטר רוסי עולה חדש, והיה כמעט ריק בשישי בצהריים אז הוא פירגן לי במוזיקה טובה, וגם בצילום.
אין כמו ליצנים וקשישים. איןןןן. כל אחד תופס את הפולי עליון / לחיצת כתפיים / מקבילים במכונה שלו, ומניח לי לנפשי. הראק חופשי ומאושר ומחכה רק לי.
רק ריהאנה ואדל ב-MTV שברקע הורסות לי את הבאז.

• פותח/ת השרשור
נו, זה בדיוק ה-5x5 של הנפח 😃
🤣
אין כמו ליצנים וקשישים. איןןןן. כל אחד תופס את הפולי עליון / לחיצת כתפיים / מקבילים במכונה שלו, ומניח לי לנפשי. הראק חופשי ומאושר ומחכה רק לי.
נכון יש יתרון בזה אבל יש כמה חסרונות: מקום קטן ובעייתי כשהליצנים עושים את הליצנות קרוב אליי מדי, סבא אחד פעם אחרי דדליפט שאל אותי אם אני "מוכרח לשבור את הרצפה?", וגם ליצנים אוהבים את הבנץ'.
רק ריהאנה ואדל ב-MTV שברקע הורסות לי את הבאז.
בשביל זה הומצאו אוזניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית