ייעוץ איזה קריאטין הכי איכותי?? האם לוקחים כמות לפי משקל?? ומה יותר יעזור לי קריאטין או גיי

• פותח/ת השרשור osher
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

osher

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-215
79
0
איזה קריאטין הכי איכותי?? האם לוקחים כמות לפי משקל?? ומה יותר יעזור לי לעלות במסת השריר קריאטין או גיינר אני יודע שהם לא אותו מוצרים ואין להם השפעות דומות אבל בינתיים אני לא יכול להרשות לעצמי את שניהם אז לבינתיים מה יותר "ינפח" אותי??
גובה 168ס"מ משקל 62וחצי קילו
תודה מראש:P

heat-pump-how-it-works.gif

• פותח/ת השרשור
אהה הבנתיי

לאאא אני לא אתה יכול לפרט קצת יותר על הנושא זה לא עולה כסףף

איזה קריאטין הכי איכותי?? האם לוקחים כמות לפי משקל?? ומה יותר יעזור לי לעלות במסת השריר קריאטין או גיינר אני יודע שהם לא אותו מוצרים ואין להם השפעות דומות אבל בינתיים אני לא יכול להרשות לעצמי את שניהם אז לבינתיים מה יותר "ינפח" אותי??
גובה 168ס"מ משקל 62וחצי קילו
תודה מראש:P

תזונה אתה יכול להשלים לבד...זה קודם כל.
מה הקטע...שהתוכנית שלך, התרגילים שאתה עושה..אמורים להיות מיועדים, לנפח אותך. אכילה נכונה משלימה את זה..ואין כושר בלי תזונה, ואין תזונה בלי כושר.
קראתי לא מזמן, איזה מאמר של מישו, שהוא מבקר את סוגי הקריאטין השונים, חלקם באמת עוזרים, וחלקם זה סתם.
גיינר מעלה אותך גם במסה שלך, במשקל כאילו (סוכר וזה) ולדעתי אם אתה מחפש משו שינפח אותך ויעלה אותך במסת השריר אבקת חלבון לדעתי תתן לך תוצאות לא רעות, אבל יש קריאטינים שונים, שגם עוזרות לך במטרה שלך, אבל לפי מה שחבר שלי אמר לי, הם יותר מיועדים לעזור לך להשתפר כשאתה נתקע במשקלים מסויימים. לא יודע עד כמה הטענה הזאת נכונה.

אם אתה לא מצליח לאכול כמות קלוריות כדי להיות במאזן קלורי חיובי משמעותי אז גיינר יותר קריטי לך (במשקל/גובה שלך אתה צריך גיינר עם דגש פחמימות, 1:5 לפחות לטובת הפחמימות, כי חלבון אתה מקבל מספיק מאוכל)

אם אתה מסוגל לאכול מספיק כדי להיות בחיובי אז תקנה קריאטין מונו

• פותח/ת השרשור
תקרא מדריכים דחוף, ועל הדרך תלמד SS

מה קשור SS עכשיו מה אני שואל מה אתה עונהה אני עשה AB-AB האמת שאני באמת מחפש תוכנים פחות מייגעת אבל לא נראה לי שSS מתאימה לי עשיתי אותה איזה חודש וחצי (אני יודע שזה כלום)

חודש וחצי כמו שכתוב בספר זה לא מעט
אתה היית צריך להוסיף הרבה משקל למוט בחודש וחצי

אבל כנראה לא עשית SS אז תעשה שוב

• פותח/ת השרשור
התחלתי ממוט ריק כי לא אמרו לי מכמה אחוזים משקל להתחיל אז הגעתי רק ל 70 קילו סקוואט אבל לא הייתי עובד כל כך נקי וSS לא מתאימה לי כי הרגליים שלי דקיקות בטירוף

מה ש"ינפח" אותך זה אימונים מתוכננים היטב, ואוכל, הרבה אוכל, קריאטין עוזר בעלייה במשקלי העבודה, שזה עוזר להוסיף מסת שריר, אבל כל זה שווה לתחת אם אתה לא אוכל כמו שצריך. גיינר יכול לעזור להוסיף קלוריות ואבקת חלבון יכולה לעזור להשלים את כמות החלבון הדרושה.

• פותח/ת השרשור
אז מה יותר מתאים לך להישאר עם רגליים דקיקות? זה ממש באופנה בזמן האחרון
הרגליים שלי דקות ברמה שאי אפשר לשנות את זה בגלל זה גם אני לא יכול להעלות משקלים בסקוואט (עם עבודה נכונה ובלי צ'יטים) וזה בדיוק מה שרציתי לשאול אם קריאטיםן מחזקק עכשיו איזה קריאטין כדאי לקחת טהור או שעם פחמימות וכל זהה

הרגליים שלי דקות ברמה שאי אפשר לשנות את זה בגלל זה גם אני לא יכול להעלות משקלים בסקוואט (עם עבודה נכונה ובלי צ'יטים) וזה בדיוק מה שרציתי לשאול אם קריאטיםן מחזקק עכשיו איזה קריאטין כדאי לקחת טהור או שעם פחמימות וכל זהה
וואלה בעיה אחי, ניסית אבקת ניפוח?

• פותח/ת השרשור
חח טוב אתהה ובקשר לאבקת מסה אני לא מאמין שזה קשור זה העצמות שלי דקות זה לא שאני רזהה

• פותח/ת השרשור
זה בסדר לקחת 10 גרם קריאטין ביום או שזה יפגע בי?? 5 לפני אימון ו5 אחרי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית