הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות ראשונה

• פותח/ת השרשור kotzer
  • פורסם בתאריך

kotzer

משתמש על
15,058
8,064
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,122
15,058
8,064
אז היום הייתי בתחרות הפאוורליפטינג הראשונה שלי, זו הייתה אליפות איטליה של הפדרציה WDFPF.
הגעתי לטוטאל של 507.5 קילו, עם 180 בסקוואט, 122.5 בבנצ' ו-205 דדליפט.
אני חייב להגיד שזו הייתה אחת החוויות היותר מעניינות ויותר כיפית שהיו לי לאחרונה 😃
כאן כתבתי לוג שמתאר את החוויה בצורה שכל מי שמתכוון להתחרות בפעם הראשונה יוכל להבין בערך מה מצפה לו בכל שלב:
לוג תחרות ראשונה!
הפוסט הזה יהיה סוג של עידכון מסכם עם הצילומים, וגם מעט חוב לראק.

אז הנה הניסיון הראשון שלי בסקוואט, 155 קילו:

כאן הייתי ממש לחוץ, כי זו ההרמה הראשונה, ואתה רק מקווה שתגיע לשם, והשופט עם הפקודות פשוט יהיו לך תקועים בפרצוף כדי שלא תשכח אותם ותיפסל רק על חוסר ציות לפקודות, וכמובן מקווה שלא תביך את עצמך ופתאום לא תצליח להרים משקל שאתה אמור בלי בעיה להרים

זה הניסיון השני, 165 קילו:

כמו שאפשר לראות כאן המשקל לא היה הכי פשוט בתחתית, אבל מיד אחרי זה הוא טס למעלה, אז החלטתי לקחת הימור ולעלות ל-180 במקום 175 שהיו בתכנון בניסיון האחרון.

וזה הניסיון השלישי, 180 קילו:

אחרי שסיימתי את הסקוואט כבר די עלה לי הביטחון וכבר לא הייתי ממש לחוץ, כבר ממש נהניתי בשלב הזה.

אחרי זה הגיע הבנצ', שם באמת פחדתי לגבי הפקודות, כי בסקוואט השופט עומד מולך, ופה אתה רק מקווה שתשמע את הפקודות עם כל הרעש שיש באיזור, אבל מהר מאוד גיליתי ששומעים מעולה ואין שום בעיה, מעט פוקוס ולא לרוץ עם הדברים והכל יהיה בסדר.

זה הניסיון הראשון, 110 קילו:

כמו שרואים הלך חלק, ושהבחור ששם לי מגנזיום על הגב החליט להוריד עלי בלוק שלם

הנה הניסיון השני, 115 קילו:

הניסיון השני גם הלך טוב מאוד והרגשתי שהוא היה לי קשה בידיוק כמו הראשון, אז חשבתי שעליה מעל 120 שהיה בתכנון היא במקום, אבל פחדתי להעלות בגלל שבאימון לפני שבועיים ניסיתי 123 ולא הצלחתי, אז פחדתי שגם הפעם אני לא אצליח.
מה שעשיתי היה לתת 120 כניסיון שלישי, ואז הלכתי להסתכל על הסירטון כדי לבדוק כמה הניסיון האחרון היה קל, ובמידה והוא באמת היה נראה חלק, לשנות את המספר, משהו שאפשר לעשות.
אחרי שראיתי שבאמת היה נראה טוב, החלטתי להעלות ל-122.5 ולקוות לטוב.

ניסיון שלישי, 122.5 קילו:

וכמו שאתם רואים, הלך איטי מעט, אבל חלק.

ואז הגיע תורו של הדדליפט, שם התחלתי כבר להיות עייף מעט וטיפה רעב, אז לקחתי עוד פרה-וורקאוט ואכלתי מעט, אבל לא יותר מדי כדי לא להיכנס ל-gym fails.

הניסיון הראשון, 180 קילו:

האחיזה הייתה מעט רחבה מדי, כי אני לא רגיל לסימונים של המוט והם בילבלו אותי מעט, אבל חוץ מזה הלך טוב

ניסיון שני, 190 קילו:

גם זה הלך טוב, לא ראיתי סיבה שאני לא אצליח 200 כמו בתיכנון, אבל לא הייתי בטוח אם אני יכול להרים יותר, וגם ממש רציתי את ה-9 מתוך 9, אז נתתי 200 כניסיון אחרון, אבל אחרי שראיתי את הסירטון הזה ומעט התייעצות עם שאר המתחרים, החלטתי לתת עוד מעט פוש ולשנות ל-205.

ניסיון אחרון, 205 קילו:

כאן הסט אפ שלי היה באמת כמו שצריך, וזה למה ההרמה הרגישה יותר טוב.
גם אם נראה שזה היה חלק יחסית והייתי יכול יותר, הרגשתי שהגב התחתון לא חזק כמו שהייתי רוצה, אז זו נקודה לשיפור מבחינתי.

אז בסופו של דבר הייתי מסכם את התחרות כהצלחה מבחינתי, הצלחתי את כל ההרמות עם משקלים מעל המתוכנן, וגם אם הייתי יכול לעשות טיפה יותר, לפחות למדתי לפעם הבאה איך לתכנן נכון את המשקלים

אותי דווקא עד עכשיו מעניין איך הגעת לאיטליה ? נשמע כמו סיפור מעניין.

• פותח/ת השרשור
אז המשקל במכון כושר שלנו ממש לא מדוייק.
מדידה בזמנים שונים והבדל של אם או בלי בגדים יכולים לעשות הבדל.
גם בתי אחרי מלא טיסות ונסיעות, בטח הוריד לי איזה 2 קילו

אותי דווקא עד עכשיו מעניין איך הגעת לאיטליה ? נשמע כמו סיפור מעניין.
שם ללימודים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית