הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד אתם שותים את אבקות החלבון?

• פותח/ת השרשור alex_b
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

alex_b

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
Top Gym
אני רוצה שכל אחד ירשום כיצד הוא שותה את החלבון. הרי יש כל מיני צורות לעיניין הנ"ל.

יש כאלה ששותים בבוקר ולפני השינה, יש כאלה ששותים לפני אימון ומיד אחרי אימון וכו'...

האם אתם שותים גם בימים שאתם לא מתאמנים?

ומה לגבי הימים שלא מתאמנים?
בימים שלא מתאמנים זה הכי חשוב, צריך לשתות 5-6 סקופים, כל 3 שעות כדי לספק כל הזמן חלבון לשריר, תראה יש סיבים ירוקים שאם לא מאכילים אותם כל 3 שעות אז הם נהפכים להיות ורודים ואז אם הם ורודים השריר לא גדול, אתה מבין את האנלוגיה?
תגיד באיזה מצב פה אתה אמור להכניס את זה שאתה יבואן/סוכן מכירות של אינטרקטיב ואתה מנסה להיות "חלק מהקהילה"? או שזה פרט שולי?

התמונה של הגב שלו שכנעה אותי לקנות אינטרקטיב. זהו, אני זורק את הדימטייז ISO שקבלתי בדיוק היום.

למה? רדיואקטיב זה טעים,עושה טוב בשירותים,טוב במיוחד כשיש עצירות 😃

• פותח/ת השרשור
צחוקים איתכם... ואני ממש לא סוכן של אינטרקטיב, וגם לא היבואן...

ואגב MOSHE אם מחר אני אשים בחתימה שלי סמל של מרצדס אז זה יגיד שאני הסוכן של מרצדס בארץ? עפ"י איזה בסיס קבעת שאני הסוכן של אינטרקטיב?? ראית אותי מפרסם או מיעץ למישהו פה בפורום מוצרים של החברה הנ"ל??

אני סוכן של אינטראקטיב ושל וואיטרופון ומה?

ויש לך יד 50? מה הקשר שלך כרגע לאשכול? alex_b מכחיש את מה שידוע כבר, מצידי שיהיה סוכן גם 400 מותגים חנויות שונות אבל שלא יבוא לכאן בהפוכה וישחק אותה בשביל בסופו של דבר למכור חלבון או מה שזה לא יהיה.

ויש לך יד 50? מה הקשר שלך כרגע לאשכול? alex_b מכחיש את מה שידוע כבר, מצידי שיהיה סוכן גם 400 מותגים חנויות שונות אבל שלא יבוא לכאן בהפוכה וישחק אותה בשביל בסופו של דבר למכור חלבון או מה שזה לא יהיה.

לי יש יד 50. אתמול שתיתי אבקת חלבון שוב.

יש לי יד 50 וזין 50 ותואר- מה מזה מפריע לך יותר? מר גם רוסי וגם שמן?
ועדיין אני מריםן יותר ממך ✌️

אהבתי את התשובה, באמת שאהבתי.
קשה להיות המושפל ולא המשפיל, אה? הרגשה שונה 👏
אין שום דבר משפיל בזה שמתאמן לא טבעי יותר חטוב ומרים יותר ממתאמן טבעי, אבל כנראה שהמוח הקטן שלך לא מסוגל לעבד פרטים מעבר למה שמובן מאליו (ואפילו לא זה) ומה שרשום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית