הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss באחוז שומן שלי

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
טוב אז הייתי ממש שמן פעם עשיתי חיטוב מלא זמן דפקתי לי תחילוף חומרים ובכללי תגוף כי עשיתי חיטוב לא טוב ועכשיו אני באיזור ה15 16 אש והתחלתי מסה. יש לי מה לעשות ss? או להתחיל ab? עשיתי כבר חודש וחצי fbw בחיטוב ואני כבר שבוע במסה בab. עדיף לי לעשות ab עד 20 אש לחטב ואז לעשות ss? או שעדיף עכשיו ss כדי למלא תפוטנציאל של התכנית? תודה רבה לעוזרים.

אל תגיע ל20% שומן, מיותר לחלוטין. בא"ש 16-15 הייתי מנסה להתחזק בניטרלי עם פלוס עדין מאוד. לגבי הSS- אין בעייה שתעשה SS אם לא עשית, תוך כדי שאתה עולה עד קילו- קילו וחצי בחודש. אם עשית זה כנראה יהיה מיותר.
יהיו כאלו שיאמרו לך לעלות ולבלוס ככל היותר, אך הטירחה והחסרונות בחיטוב מ-20% שיביא אותך למשקל היעד שלך לא שווה את המעט כוח שתוסיף בעקבות אותה עלייה.

• פותח/ת השרשור
אל תגיע ל20% שומן, מיותר לחלוטין. בא"ש 16-15 הייתי מנסה להתחזק בניטרלי עם פלוס עדין מאוד. לגבי הSS- אין בעייה שתעשה SS אם לא עשית, תוך כדי שאתה עולה עד קילו- קילו וחצי בחודש. אם עשית זה כנראה יהיה מיותר.
יהיו כאלו שיאמרו לך לעלות ולבלוס ככל היותר, אך הטירחה והחסרונות בחיטוב מ-20% שיביא אותך למשקל היעד שלך לא שווה את המעט כוח שתוסיף בעקבות אותה עלייה.
עוד לא עשיתי ss.. אבל כדי שהתכנית תהיה אפקטיבית צריך לפחות פלוס של 500 לא? עדיף לי פלוס קטן ולהמשיך בab לחטב בקיץ ואז מסה חזקה עם ss? ואם כן כמה פלוס? תודה

• פותח/ת השרשור
?

תכוון לפלוס של 300 קל'. אמנם לא תמצה את הSS בצורה הטובה ביותר אבל ההבדלים יהיו זניחים לפי דעתי.
אבל עדיין אתה תעלה בא"ש ויהיה לך חיטוב קשה (מקווה שלא).

• פותח/ת השרשור
תכוון לפלוס של 300 קל'. אמנם לא תמצה את הSS בצורה הטובה ביותר אבל ההבדלים יהיו זניחים לפי דעתי.
אבל עדיין אתה תעלה בא"ש ויהיה לך חיטוב קשה (מקווה שלא).
אז לא עדיף ab ואז אחרי עוד חיטוב ss כמו שצריך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית