הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיאנה להזרקה

ironman

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
בוקר טוב
דיאנה בנוזל מחפש אלטרנטיבה ,במקום כל יום זריקה של 0.30 למשך ארבעה שבועות , מה ממליצים , אין לי כדורים יש לי את זה ב וויל של 50ML/10ml, זריקה של כמה , כמה פעמים בשבוע ...?

• פותח/ת השרשור
ואנחנו אוהבים אותה ..
אני מנסה להימנע מלהזריק כל יום .
פעמיים בשבוע יכול לעבוד טוב ואם כן אז כמה כל פעם ?

עוד פעם אתה מתעקש? למה סתם להטעות
איך בדיוק האפקט שונה? מ"ג ל-מ"ג יש הבדל בזמינות הביולוגית אך לא בהשפעה וגם לא ברעילות

גם אם נניח יש יתרון כלשהו לדיבול בהזרקה
או כל סטרואיד אחר כמו ויני וכד'...
להזריק משהו על בסיס מים פעם או פעמיים ביום זו התעללות של ממש
לא הייתי מוכן לעשות זאת גם אם זה היה נותן לי מעט יותר תוצאות
סייקל זה הרכב של הרבה דברים - גם החומרים גם התזונה גם אימונים ומנוחה
אז מה יהיה הערך המוסף של דיבול בהזרקה לעומת כדורים אם שאר הסייקל בנוי טוב וכל מה שמסביב מוקפד?
ואללה לא מוצא סיבה לדקור את עצמי בשביל זה

דיבול בהזרקה הוא על בסיס שמן ואין צורך ביותר מזריקה אחת ביום בגלל שזמן מחצית החיים הוא ארוך משמעותית מדיבול אוראלי

לא היה מדובר על האם יש או אין יתרון או ערך מוסך של הזרקה מול אוראלי, אני פשוט ציינתי עובדה שההשפעה היא שונה.

דיבול בהזרקה הוא על בסיס שמן ואין צורך ביותר מזריקה אחת ביום בגלל שזמן מחצית החיים הוא ארוך משמעותית מדיבול אוראלי

לא היה מדובר על האם יש או אין יתרון או ערך מוסך של הזרקה מול אוראלי, אני פשוט ציינתי עובדה שההשפעה היא שונה.

מוזר, פותח אשכול כדי להתייעץ אך לא מוכן לשמוע דברים שאולי גם אם אתה לא מסכים איתם, הם כנראה נכונים.

אני לא מבין בשיט בכל העסק הזה, אבל יותר חשוב מיזה אני כן יודע ללמוד מבעלי ניסיון.

מוזר, פותח אשכול כדי להתייעץ אך לא מוכן לשמוע דברים שאולי גם אם אתה לא מסכים איתם, הם כנראה נכונים.

אני לא מבין בשיט בכל העסק הזה, אבל יותר חשוב מיזה אני כן יודע ללמוד מבעלי ניסיון.
לא ציטטת את פותח אשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית