הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיאנה להזרקה

ironman

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
בוקר טוב
דיאנה בנוזל מחפש אלטרנטיבה ,במקום כל יום זריקה של 0.30 למשך ארבעה שבועות , מה ממליצים , אין לי כדורים יש לי את זה ב וויל של 50ML/10ml, זריקה של כמה , כמה פעמים בשבוע ...?

• פותח/ת השרשור
רבותי
.ייתכן ויש לי מה ללמוד (בטוח) אבל למיטב הבנתי דיבול בזריקה פחות רעיל לכבד באופן משמעותי בגלל
שהוא לא עובד בהתחלה דרך הכבד , זה נכון או שהמידע שקבלתי מוטעה ?

שאלה נוספת :
אני בסייקל כרגע סוסטנון ובולדנון ,ייתכן שאוסיף את הדיבול בהזרקה השאלה היא כזו :
אני לוקח Liv52 ,גדילן ומולטי וויטמין האם הליב 52 והגדילן לא "מעמיסים" על הכבד במקום להגן עליו,במסגרת המגבלות שלהם כמובן .
תודה מראש

נכון לחלוטין הרעילות פחותה בהזרקה מול אוראלי בגלל שנוצר בעצם מעקף לכבד בזריקה כי מהשריר החומר מגיע ישר אל מחזור הדם מבלי לעבור תחילה דרך הכבד כמו שאמרת

מה המינונים של הסוסט והבולד ומתי התחלת את הסייקל? ליב 52 לא משהו בכלל...

נערך לאחרונה:
שניהם רעילים באותה מידה
המבנה הכימי זהה C17AA
ולכן עוברים בכבד בכל צורה שיגיעו
זה שהזריקה עוברת "רק" סינון אחד, לא אומר שקבוצת המטיל אינה רעילה פחות (או יותר) כמו האוראלי

נכון לחלוטין הרעילות פחותה בהזרקה מול אוראלי בגלל שנוצר בעצם מעקף לכבד בזריקה כי מהשריר החור מגיע ישר אל מחזור הדם מבלי לעבור תחילה דרך הכבד כמו שאמרת
תתחיל לבדוק את ההמלצות שלך
להבא את תקבל גם השעיה, כי לעצות האחיתופל שלך עלולות להיות השלכות
ופה זה פורום סטרואידים ולא תזונה ותוספים, כך שהמלצות על BCAA חארטה יכולות עוד להתקבל מבלי לגרום נזק

• פותח/ת השרשור
סייקל התחיל בראשון לחודש :

500mg סוסטנון ,1 cc בולדנון יחד (פעם בשבוע)

1cc בולדנון פעם נוספת על שבוע

פרוווירון 25מג כדור כל יום
נולבודקס 20 מ"ג כל יום.

אני מבין שהנושא של הרעילות לכבד שנוי במחלוקת ...

סייקל התחיל בראשון לחודש :

500mg סוסטנון ,1 cc בולדנון יחד (פעם בשבוע)

1cc בולדנון פעם נוספת על שבוע

פרוווירון 25מג כדור כל יום
נולבודקס 20 מ"ג כל יום.

אני מבין שהנושא של הרעילות לכבד שנוי במחלוקת ...
1 cc בולדנון לא מאט מדי?

• פותח/ת השרשור
הכל שאלה של מה רוצים להשיג , אני רוצה לעלות במסת שריר ולהוריד שומן, יחד עם הדיאטה אני חייב לומר יש ירידה משמעותית באחוזי שומן ,עדיין מחכה לעלייה במסת שריר,,

בהחלט. זהו מינון שבגדר בזבוז הזמן
בולד מתחילים מ-800mg לשבוע, ומעלה
האפקט בבולד הוא ייחודי - בהעלאת מינון גם העלאת התוצאות מתקבלות כמעט ביחס ישר
זאת בניגוד למשל ליתר הסטרואידים
מחוויה אישית שלי עם בולד, הקיק החזק שלו מורגש רק אחרי 7-8 שבועות, ובעיקר במראה ואסקולרי, קשיחות השריר ומאסה יבשה
עד אז צריך הרבה זמן וסבלנות כדי לראות משהו ממנו
זו הסיבה שכדאי מההתחלה להריץ מינון גבוה של בולד, או לבצע Front Load

מוזר, פותח אשכול כדי להתייעץ אך לא מוכן לשמוע דברים שאולי גם אם אתה לא מסכים איתם, הם כנראה נכונים.

אני לא מבין בשיט בכל העסק הזה, אבל יותר חשוב מיזה אני כן יודע ללמוד מבעלי ניסיון.

תקשיב טוב למה שהם מדברים

זה ההוא שמוכר סארמס וחרטות הוא בלוגר אחי מסוג האנשים שבוא ננפיץ משהוא העיקר שאהיה סירטון וכל היום הולך סביב הקוצ׳ טראבר הזה שלו כאילו הוא שפן נסיונות שניסה הכל יש סירטון שאיזה דר שחיף אחד ממליץ אל לקחת יומיים אנאדרול ויומים סארמס וככה בכדי להעריך את השימוש באנדרול ולמנוע תופעות לוואי זה הרי תמטום לשחק עם הרמות בדם של החומר זה מביא ליותר נזק והוא מסתובב עם בוסטין לואיד האוטיסט הזה ועוד נותן לו להזריק לו לאמה לא היתי מקשיב לשום מילה שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית