הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הכי שווה לקנות ב120 שקל לחודש למסה

Protien96

מושעה
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שאלה קצת מצחיקה אבל זה המצב, אני כרגע בתקופת מסה ונמצא בקרבי ויציאות 11-3 והאוכל פה לא להיט, ככה שאני לוקח תוספים.

ישלי אפשרות לצרוך מהסופר אחת לחודש כל דבר ב120 שקל (הצבא עוזר לי כלכלית) ואני כמובן מעדיף לקנות בזה משהו טוב שיעזור במסה מאשר איזה ביסלי ובמבה. עד עכשיו הייתי קונה פשוט אגוזי מלך ב120 שקל וכל יום לוקח איזה כמות בבוקר כזה ככה.

רציתי לשאול אם עדיף ב 120 שקל האלה לקנות משהו אחר מאשר אגוזי מלך, אם כן אשמח לשמוע.

יכול לדפוק גבנ''צ מהמטבח או שגם אצלכם זה שמור לפז''ם?
בכל מקרה,גבנצ במשקל, 2.5 ש''ח למאה גר',כמות קלוריות גדולה,על הדרך המון חלבון,סידן ,מגנזיום.
מזון אלים.
אם חסרות קלוריות,חמאה של שופרסל,שמנת מתוקה.
גם אני קיבלתי 120 ש''ח בשירות וזה מה שקניתי, גבינה צהובה זה המזון עם היחס חלבון-קלוריה-שקל הכי טוב,מה גם שלא צריך לבשל אותו בניגוד לביצים( שם אותם אפשר לסחוב מהמטבח).
תגלגל טונה בתוך פרוסות גבנ''צ,אחד הדברים שאהבתי.

• פותח/ת השרשור
יכול לדפוק גבנ''צ מהמטבח או שגם אצלכם זה שמור לפז''ם?
בכל מקרה,גבנצ במשקל, 2.5 ש''ח למאה גר',כמות קלוריות גדולה,על הדרך המון חלבון,סידן ,מגנזיום.
מזון אלים.
אם חסרות קלוריות,חמאה של שופרסל,שמנת מתוקה.
גם אני קיבלתי 120 ש''ח בשירות וזה מה שקניתי, גבינה צהובה זה המזון עם היחס חלבון-קלוריה-שקל הכי טוב,מה גם שלא צריך לבשל אותו בניגוד לביצים( שם אותם אפשר לסחוב מהמטבח).
תגלגל טונה בתוך פרוסות גבנ''צ,אחד הדברים שאהבתי.
אני פז"ם ואין אצלנו משחקי פז"ם ביחידה (לשמחתי חרא של דבר). זה פשוט לא נגיש אפשר לדפוק פעם ב זה לא משהו שאפשר לאכול ביום יום ולבנות עליו תפריט.

אני הייתי חי על זה ביום יום וממש אהבתי את זה,אחלה שדרוג לביצים שיש בבוקר,אם אתה פזם אמור להיות לך מקרר,וזה זה נגיש.
משהו שאני עושה במילואים, מטגן בבית פרוסות של גבנצ,זה הופך לצ'יפס כזה שמחזיק בלי מקרר,מטגן ככה קילו גבנצ,הנפח והמשקל יורדים וזה מחזיק אחלה,אבל דורש התעסקות.

חבר'ה, מה נסגר עם הפצת המידע המדאיג הזה ללא הוכחות?
@yeezy לא מבין למה אני לא זוכה לתגובה ממך לדברים ששאלתי בנושא האזהרה מפני חמאת בוטנים, אבל אני מציע שתמצא את המאמר או הוכחה אחרת לכך שספציפית חמאת בוטנים אינה בריאה. עד אז הטיעון שלך נשמע לי מגוחך, בעיקר כאשר מדובר ספציפית על מאכל אחד ולא על דומיו בערכים. מאכל הוא סך כל ערכיו, לא משהו מופשט בעלת תכונות עצמאיות.

@Protien96 כספית היא רעלן שנמצא בדגים רבים, אך ריכוזו גדל בהתאמה לגודל הדג. הסיבה לכך היא תהליך שנקרא הגברה ביולוגית או bioaccumulation. במהלכו, דגים שנמצאים גבוה יותר בשרשרת המזון הימית צוברים יותר רעלנים, כאשר הדגים שהם צורכים צברו רעלנים והדגים שנצרכו על ידי הדגים שמזינים את הדגים הגדולים צברו גם הם רעלנים בעצמם. בדגים קטנים כגון מקרל, סרדינים, טונה בהירה ואנשובי ריכוז הכספית נמוך מאוד. הטונה המשומרת בארץ היא מטונה בהירה (Light Tuna), מין של דג קטן מסוג דגי הטונה.
סימוכין:
Mercury Levels in Commercial Fish and Shellfish (1990-2012)
https://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/26112012_2.aspx

@Fuck הפצת מידע מדאיגה? דרמטי קצת לא?
אם תנבור קצת (אפילו ממש קצת, רק דף אחד אחורה) אתה תראה שאת ההמלצה הראשונה לחמאת בוטנים הוא קיבל ממני, רשמתי במפורשות ״חמאת בוטנים זה אחלה״.
כמו כל מאכל בערך, מינונים גבוהים מדי של אותו מאכל זה דבר לא בריא.
בעיקר שמדובר על חמאת בוטנים לא טבעית שמלאה בנתרן ושומן רווי.
גם במידה ומדובר בחמאת בוטנים טבעית, ההמלצה היא לא להגזים, שוב - כמו כל מאכל אחר.
חיפשתי בקצרה בגוגל את המאמר שקראתי על החסרונות של חמאת בוטנים (גם טבעית) במינונים גבוהים אך לא מצאתי, אני בטוח שכשיהיה לי זמן לנבור קצת בנושא אני אמצא.
בנוסף, באחד מהשרשורים פה בפורום אני זוכר שדובר על חמאת בוטנים, ומייק בעצמו טען שלא מומלץ להגזים בצריכה שלו כמקור שומן, אתה לא באמת חושב שאני אחפש עכשיו את ההודעה הספציפית נכון?
דבר נוסף - כחלק מהייעוץ האישי שלקחתי פה יחד עם מייק, חמאת בוטנים לא הייתה ברשימת השומן כאחת מבין עשרות חלופות אפשריות.
שוב - לא צריך להיות דרמטי, אני לא בא להקצין, חמאת בוטנים זה אחלה של מקור שומן בעיקר שזה מתלווה לערכים נחמדים של חלבון ופחמימה בעיקר למי שבמסה, ולראיה ההודעה הראשונה שלי בשרשור שבו אני ממליץ לו על זה, אבל לא צריך להסחף בכמויות של זה ביום.

בנוגע לכספית בטונה, אני לא העו״ד שלו או הדובר, אבל יש דברים בגו, אמנם בצריכה של קופסא ביום לא אמורה להיות בעיה, אבל זה לא בא "from no where״.
בצריכה נורמלית אין שום בעיה לצרוך טונה כל יום.

@Fuck הפצת מידע מדאיגה? דרמטי קצת לא?
אם תנבור קצת (אפילו ממש קצת, רק דף אחד אחורה) אתה תראה שאת ההמלצה הראשונה לחמאת בוטנים הוא קיבל ממני, רשמתי במפורשות ״חמאת בוטנים זה אחלה״.
כמו כל מאכל בערך, מינונים גבוהים מדי של אותו מאכל זה דבר לא בריא.
בעיקר שמדובר על חמאת בוטנים לא טבעית שמלאה בנתרן ושומן רווי.
גם במידה ומדובר בחמאת בוטנים טבעית, ההמלצה היא לא להגזים, שוב - כמו כל מאכל אחר.
חיפשתי בקצרה בגוגל את המאמר שקראתי על החסרונות של חמאת בוטנים (גם טבעית) במינונים גבוהים אך לא מצאתי, אני בטוח שכשיהיה לי זמן לנבור קצת בנושא אני אמצא.
בנוסף, באחד מהשרשורים פה בפורום אני זוכר שדובר על חמאת בוטנים, ומייק בעצמו טען שלא מומלץ להגזים בצריכה שלו כמקור שומן, אתה לא באמת חושב שאני אחפש עכשיו את ההודעה הספציפית נכון?
דבר נוסף - כחלק מהייעוץ האישי שלקחתי פה יחד עם מייק, חמאת בוטנים לא הייתה ברשימת השומן כאחת מבין עשרות חלופות אפשריות.
שוב - לא צריך להיות דרמטי, אני לא בא להקצין, חמאת בוטנים זה אחלה של מקור שומן בעיקר שזה מתלווה לערכים נחמדים של חלבון ופחמימה בעיקר למי שבמסה, ולראיה ההודעה הראשונה שלי בשרשור שבו אני ממליץ לו על זה, אבל לא צריך להסחף בכמויות של זה ביום.

בנוגע לכספית בטונה, אני לא העו״ד שלו או הדובר, אבל יש דברים בגו, אמנם בצריכה של קופסא ביום לא אמורה להיות בעיה, אבל זה לא בא "from no where״.
בצריכה נורמלית אין שום בעיה לצרוך טונה כל יום.
אתה ממשיך להפיץ מידע לא נכון וחבל.
להלן תווית הערכים והרכיבים של חמאת בוטנים מועבדת:
Screen+shot+2012-02-20+at+10.32.32+AM.png

וקישור לערכים תזונתיים של חמאת בוטנים טבעית.

כמות השומן הרווי זהה, משום שלא התווספו לחמאת הבוטנים של סקיפי שום מקורות לשומן רווי. הנתרן כאמור עלה בגלל תוספת המלח. אם אתה מתכוון לצטט את דבריו של משה, מן הראוי שתספק קישור להודע הזו. ואם אתה מתכוון לטעון טענה, יפה גם שתוכל להוכיח אותה. אם שני אלו לא מתקיימים, לפחות הייה מסוגל להסביר למה חמאת בוטנים לא מומלצת בכמות גדולה ואגוזי מלך או שקדים כן?

גם בנושא הדגים אתה ממשיך לדבר בססמאות ולפי דעה אישית על דברים עובדתיים. זה מפריע לי משום שאתה לא רק טועה, אלא גם מטעה פה אחרים.

• פותח/ת השרשור
בקיצור ל120 שקל בחודש למסה הכי טוב זה חמאת בוטנים או אגוזי מלך.

בחיטוב טונה.

אני צודק או שמישהו רוצה לייעל?

בקיצור ל120 שקל בחודש למסה הכי טוב זה חמאת בוטנים או אגוזי מלך.

בחיטוב טונה.

אני צודק או שמישהו רוצה לייעל?
חמאת בוטנים תהיה עדיפה על אגוזי מלך אם נתחשב במחיר.
סרדינים במים יהיו זולים יותר ועדיפים על טונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית