הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הכי שווה לקנות ב120 שקל לחודש למסה

Protien96

מושעה
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שאלה קצת מצחיקה אבל זה המצב, אני כרגע בתקופת מסה ונמצא בקרבי ויציאות 11-3 והאוכל פה לא להיט, ככה שאני לוקח תוספים.

ישלי אפשרות לצרוך מהסופר אחת לחודש כל דבר ב120 שקל (הצבא עוזר לי כלכלית) ואני כמובן מעדיף לקנות בזה משהו טוב שיעזור במסה מאשר איזה ביסלי ובמבה. עד עכשיו הייתי קונה פשוט אגוזי מלך ב120 שקל וכל יום לוקח איזה כמות בבוקר כזה ככה.

רציתי לשאול אם עדיף ב 120 שקל האלה לקנות משהו אחר מאשר אגוזי מלך, אם כן אשמח לשמוע.

קנה שקדים, במקום לאכול 8 אגוזי מלך תוכל לאכול 40 שקדים, זה אותו ערך קלורי בערך.
כמובן שאתה גם יכול לגוון בין שניהם.
קוואקר זה מעולה, חמאת בוטנים גם אחלה (טבעית).

השאלה היא מה חסר לך. אם זה קלוריות בכללי, חמאת בוטנים תהיה פתרון טוב. אם זה חלבון, סרדינים משומרים במים/שמן זית או אבקת חלבון יהיו בחירה עדיפה.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא מה חסר לך. אם זה קלוריות בכללי, חמאת בוטנים תהיה פתרון טוב. אם זה חלבון, סרדינים משומרים במים/שמן זית או אבקת חלבון יהיו בחירה עדיפה.

קלוריות.
אני על גיינר, חלבון לא חסר אבל יוצא מדי פעם שחסר קלוריות ופחמימה בגלל אוכל מסריח שיש פה.

קלוריות.
אני על גיינר, חלבון לא חסר אבל יוצא מדי פעם שחסר קלוריות ופחמימה בגלל אוכל מסריח שיש פה.
דווקא על דיאטה צבאית וגיינר הייתי חושב שחלבון גם חסר ברמה מסויימת
עשית אי פעם חישוב מוערך

לא אגוזי מלך?
תלוי בך עם מה אתה יכול להסתדר יותר טוב
אם אתה יכול לאכול יותר קלוריות בעזרת אגוזים, אז עדיף אותם, אם לא אז עדיף חמאת בוטנים
אני טיפה מעדיף יותר חמאת בוטנים כי יש שם יותר פחמימות וחלבון מאגוזים

אגוזים ושקדים יהיה עדיף מאשר חמאת בוטנים, לאכול הרבה חמאת בוטנים זה לא הדבר הכי בריא שיש, וגם יש אנשים שזה עושה להם פצעים.

יש אנשים ש...
לא טיעון. ומה ההבדל בדיוק בין אגוזי מלך ושקדים לבין חמאת בוטנים מבחינה תזונתית/בריאותית? הערכים התזונתיים כמעט זהים וכמות האומגה 6 בחמאת בוטנים ובשקדים דומה מאוד, אם לשם חתרת. בלי קשר לבריאות, יש הבדל אחד שמספיק כדי לשכנע חייל לבחור בחמאת בוטנים: קילו של חמאת בוטנים עולה כ-23 שקלים, בעוד שקילו של שקדים יעלה כ-75 שקלים וקילו של אגוזי מלך יעלה אף יותר.

יש חמאת בוטנים טבעית, אם החשש הוא ממוצר מעובד מידיי.
שהיא לא רעה בכלל כתוספת לשייק.
אני בעצמי אוכל חמאת בוטנים של B&D טבעית, אבל משתדל לא להגזים.
קראתי לא מזמן מחקר שמדבר על החסרונות של חמאת בוטנים במינונים גבוהים, אני אחפש ואם אמצא אעלה לפה.
אם זכרוני אינו מטעה אותי גם באחד הדיונים פה בעת חיפוש שביצעתי בפורום מייק המליץ לא להגזים עם חמאת בוטנים.

אני בעצמי אוכל חמאת בוטנים של B&D טבעית, אבל משתדל לא להגזים.
קראתי לא מזמן מחקר שמדבר על החסרונות של חמאת בוטנים במינונים גבוהים, אני אחפש ואם אמצא אעלה לפה.
אם זכרוני אינו מטעה אותי גם באחד הדיונים פה בעת חיפוש שביצעתי בפורום מייק המליץ לא להגזים עם חמאת בוטנים.
אתה אולי מתייחס לכמות מופרזת של אומגה 6 באופן כללי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית