עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, לכן כדאי לחדול את הדיון בנושא הזה.
האם אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם אבקת החלבון Pure, עליה נוטים להמליץ כאן בפורום? אם כן, הליין מיוצר על ידי רשת @AminoShop ונמכר אך ורק בחנויות שלה, שממוקמות בארץ.
אם אכן התכוונת לשייק החלבון שנמכר בפחית, אני זוכר שראיתי אותו במספר חדרי כושר בארץ ואולי גם בסופר-פארם.
לצורך הבהרה:
אבקת החלבון Pure:
![]()
Pure Protein Shake:
![]()
אין צורך להצטער, רק רציתי למנוע כשל בתקשורת. כמו שכתבתי, לגבי הזמנות מחו"ל אסור לדבר בפורום, האשכול יינעל אם הדיון ילך לכיוון הזה.מצטער, לא ידעתי.
אני מתכוון לשייק בפחית, שנמכר בחדרי הכושר בארץ במחיר כפול פי 4 מהמחיר בחו"ל.
אירוני משהו שדאגת שהוא לא יעבור על החוקים ואז עברת על אותה עברה, בתום לב אני מניח אז הפעם אני לא אתן לך אזהרהאין צורך להצטער, רק רציתי למנוע כשל בתקשורת. כמו שכתבתי, לגבי הזמנות מחו"ל אסור לדבר בפורום, האשכול יינעל אם הדיון ילך לכיוון הזה.
*אסור לפרסם מאתרים מתחרים* מצאתי את המחיר הזול ביותר בגוגל מחנות בארץ. יש אפשרות גם לקנות מארז של 24 יחידות שמוזילה את המחיר בכ-8%.
עד כמה שידוע לי אסור לדבר על הזמנות מחו"ל. אם אני לא טועה, הלינק שפרסמתי הוא לאתר של חברה שפועלת בארץ.אירוני משהו שדאגת שהוא לא יעבור על החוקים ואז עברת על אותה עברה, בתום לב אני מניח אז הפעם אני לא אתן לך אזהרה
אני כבר רואה לאן הדיון הזה מתחיל ללכת , אז אסור לדבר על הזמנות מחו" ומאתרים מתחרים, אז במידה ואתה לא מוצא את מה שאתה מחפש באמינושופ אתה מוזמן לחפש בעצמך
אירוני משהו שדאגת שהוא לא יעבור על החוקים ואז עברת על אותה עברה, בתום לב אני מניח אז הפעם אני לא אתן לך אזהרה
אני כבר רואה לאן הדיון הזה מתחיל ללכת , אז אסור לדבר על הזמנות מחו" ומאתרים מתחרים, אז במידה ואתה לא מוצא את מה שאתה מחפש באמינושופ אתה מוזמן לחפש בעצמך
כי ככה זה החוקיםאגב, אפשר לשאול למה אסור לנהל דיונים על הזמנות מחו''ל? אני באמת לא מבין :/
כי ככה זה החוקים
אל תשכח גם שהפורום הזה עובד עם חנות מהארץ, אז מן הסתם זה לא יהיה בסדר לפרסם פה את התחרות