הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pure protein shake

MeirTor

משתמש מתחיל
119
6
נק' מוניטין:
6
119
6
מאיפה ממליצים לרכוש את השייק הנ''ל?

מי יכול לעזור לי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, לכן כדאי לחדול את הדיון בנושא הזה.
האם אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם אבקת החלבון Pure, עליה נוטים להמליץ כאן בפורום? אם כן, הליין מיוצר על ידי רשת @AminoShop ונמכר אך ורק בחנויות שלה, שממוקמות בארץ.
אם אכן התכוונת לשייק החלבון שנמכר בפחית, אני זוכר שראיתי אותו במספר חדרי כושר בארץ ואולי גם בסופר-פארם.
לצורך הבהרה:

אבקת החלבון Pure:
protein-bottle---pure-chocolate-coconut_1.jpg

Pure Protein Shake:
35gshakecookiesncreamnewlook.png

• פותח/ת השרשור
אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, לכן כדאי לחדול את הדיון בנושא הזה.
האם אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם אבקת החלבון Pure, עליה נוטים להמליץ כאן בפורום? אם כן, הליין מיוצר על ידי רשת @AminoShop ונמכר אך ורק בחנויות שלה, שממוקמות בארץ.
אם אכן התכוונת לשייק החלבון שנמכר בפחית, אני זוכר שראיתי אותו במספר חדרי כושר בארץ ואולי גם בסופר-פארם.
לצורך הבהרה:

אבקת החלבון Pure:
protein-bottle---pure-chocolate-coconut_1.jpg

Pure Protein Shake:
35gshakecookiesncreamnewlook.png

מצטער, לא ידעתי.
אני מתכוון לשייק בפחית, שנמכר בחדרי הכושר בארץ במחיר כפול פי 4 מהמחיר בחו"ל.

מצטער, לא ידעתי.
אני מתכוון לשייק בפחית, שנמכר בחדרי הכושר בארץ במחיר כפול פי 4 מהמחיר בחו"ל.
אין צורך להצטער, רק רציתי למנוע כשל בתקשורת. כמו שכתבתי, לגבי הזמנות מחו"ל אסור לדבר בפורום, האשכול יינעל אם הדיון ילך לכיוון הזה.
*אסור לפרסם מאתרים מתחרים* מצאתי את המחיר הזול ביותר בגוגל מחנות בארץ. יש אפשרות גם לקנות מארז של 24 יחידות שמוזילה את המחיר בכ-8%.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין צורך להצטער, רק רציתי למנוע כשל בתקשורת. כמו שכתבתי, לגבי הזמנות מחו"ל אסור לדבר בפורום, האשכול יינעל אם הדיון ילך לכיוון הזה.
*אסור לפרסם מאתרים מתחרים* מצאתי את המחיר הזול ביותר בגוגל מחנות בארץ. יש אפשרות גם לקנות מארז של 24 יחידות שמוזילה את המחיר בכ-8%.
אירוני משהו שדאגת שהוא לא יעבור על החוקים ואז עברת על אותה עברה, בתום לב אני מניח אז הפעם אני לא אתן לך אזהרה
אני כבר רואה לאן הדיון הזה מתחיל ללכת , אז אסור לדבר על הזמנות מחו" ומאתרים מתחרים, אז במידה ואתה לא מוצא את מה שאתה מחפש באמינושופ אתה מוזמן לחפש בעצמך

אירוני משהו שדאגת שהוא לא יעבור על החוקים ואז עברת על אותה עברה, בתום לב אני מניח אז הפעם אני לא אתן לך אזהרה
אני כבר רואה לאן הדיון הזה מתחיל ללכת , אז אסור לדבר על הזמנות מחו" ומאתרים מתחרים, אז במידה ואתה לא מוצא את מה שאתה מחפש באמינושופ אתה מוזמן לחפש בעצמך
עד כמה שידוע לי אסור לדבר על הזמנות מחו"ל. אם אני לא טועה, הלינק שפרסמתי הוא לאתר של חברה שפועלת בארץ.

עריכה:
קראתי פעם נוספת את חוקי הפורום ושמתי לב לנושא של הזמנות מאתרים בארץ גם כן. טעות שלי, לא יקרה שוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אגב, אפשר לשאול למה אסור לנהל דיונים על הזמנות מחו''ל? אני באמת לא מבין :/

אגב, אפשר לשאול למה אסור לנהל דיונים על הזמנות מחו''ל? אני באמת לא מבין :/
כי ככה זה החוקים
אל תשכח גם שהפורום הזה עובד עם חנות מהארץ, אז מן הסתם זה לא יהיה בסדר לפרסם פה את התחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית