הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות אם פספסתי אימון ב ab

yoni200

מושעה
74
1
נק' מוניטין:
1
74
1
אני עושה ab
ראשון שני
רביעי חמישי

ראשון רביעי עובד על גב
שני חמישי חזה רגליים

עכשיו השאלה שלי אם פספסתי אימון לדוגמא ביום חמישי מתי להשלים אותו ביום שישי או ביום שבת מה יותר עדיף?

ואם שבוע אחד פספסתי גם ביום ראשון וגם ביום שני
אז איזה יום לעשות בשישי ואיזה בשבת..

אשמח שתעשו לי קצת סדר תודה..

כדאי לבצע את האימון שפספסת. לדוגמה: ראשון - A, שני - X, רביעי - B, חמישי - A. יהיה נוח יותר לדעתי לסדר את האימונים בתחילת השבוע לפי הלו"ז השבועי, כך אם אתה יודע מראש שבשני לא תספיק לבצע אימון, תסדר את האימונים בצורה כזו: ראשון - A, שלישי - B, רביעי - A, שישי - B.

• פותח/ת השרשור
כדאי לבצע את האימון שפספסת. לדוגמה: ראשון - A, שני - X, רביעי - B, חמישי - A. יהיה נוח יותר לדעתי לסדר את האימונים בתחילת השבוע לפי הלו"ז השבועי, כך אם אתה יודע מראש שבשני לא תספיק לבצע אימון, תסדר את האימונים בצורה כזו: ראשון - A, שלישי - B, רביעי - A, שישי - B.
סבבה תודה
אני שואל אסל מצב שכבק פספסתי בלי תיכנון
מה אני צריך לעשות עכשיו פספסתי ביום חמישי את האימון חזה להשלים אותו בשישי או בשבת ?

סדר האימונים צריך לאפשר ארבעה אימונים בשבוע רק כאשר אתה לא מבצע שלושה אימונים ברצף, לדוגמה: ראשון - A, שני - X, חמישי - B, שישי - A, שבת -B.
בדוגמה שלך, נניח שהתאמנת בראשון ושני, פספסת את האימון בחמישי ואתה כעת שוקל האם להתאמן בשישי או בשבת, צורת האימון יכולה להיראות כך:
ראשון - A, שני - B, רביעי - A, חמישי - X, שישי - B. גם שבת יכול להתקבל על הדעת, אך במקרה כזה לא מומלץ להתאמן בשבוע הבא בראשון ובשני, שמא ייווצר מצב של שלושה אימונים ברצף: ראשון - A, שני - B, רביעי - A, חמישי - X, שישי - X, שבת - B, ראשון - A, שני B...

• פותח/ת השרשור
סדר האימונים צריך לאפשר ארבעה אימונים בשבוע רק כאשר אתה לא מבצע שלושה אימונים ברצף, לדוגמה: ראשון - A, שני - X, חמישי - B, שישי - A, שבת -B.
בדוגמה שלך, נניח שהתאמנת בראשון ושני, פספסת את האימון בחמישי ואתה כעת שוקל האם להתאמן בשישי או בשבת, צורת האימון יכולה להיראות כך:
ראשון - A, שני - B, רביעי - A, חמישי - X, שישי - B. גם שבת יכול להתקבל על הדעת, אך במקרה כזה לא מומלץ להתאמן בשבוע הבא בראשון ובשני, שמא ייווצר מצב של שלושה אימונים ברצף: ראשון - A, שני - B, רביעי - A, חמישי - X, שישי - X, שבת - B, ראשון - A, שני B...
תודה אחי
אבל למהכזה חשוב לשמור שלא יהיה 3 אימוניםברצף?
אם לדוגמא פיספסתי במהלך השבוע a אחד ו b אחד
אז לאלהשלים בשישי שבת כי אז זה כבר יהיה 4 פעמים רצוף..(שישי שבת ראשחן שני

מצב כזה לדעתי ומניסיוני לא מאפשר מנוחה מספקת על מנת להמשיך להתחזק בין האימונים, או אפילו שימור של את אותם משקלי עבודה.

Back
למעלה תחתית