הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון שינוי מתאמן שנתיים ++(17)

מצב
השרשור נעול

שניר אזולאי

משתמש מתחיל
14
5
נק' מוניטין:
14
14
5
היי חברים הנה סרטון שינוי שלי מנער רזה (שחיף) לבחור חזק,מתחרה ומפתח גוף.
התאמנתי שנה בחוץ(סטריט) ועוד שנה++ במכון כושר.
מקום 3 בארץ מן פזיק נוער עד גיל 23 איגוד נאק
מקווה לקחת ראשון שנה הבאה!
טבעי לחלוטין .
בסוף הסרטון אתם תראו אותי עושה סקוואטים, בהתחלה זה יהיה סרטון שהתחלתי להתאמן במכון ועשיתי יש 90-100 קילו סקואט לא זוכר
ואז רואים אותי עובד עם 130 סקוואט(לא היה דיפ כי זה היה פעם ראשונה שעשיתי אז פחדתי) היום אני עובד עם 140 דיפ הסרטון הזה היה לפני חודש
ואחרי זה רואים אותי עובד עם 100 קילו פרונט סקוואט דיפ
תהנו חברים,אשמח לביקורת בונה 😃

נראה שנתת עבודה יפה והשקעת רבות כדי להגיע להשגים לעיל, ובכל זאת כמה הערות שתוכל לקחת להמשך הדרך:
1)אין סקוואט שהוא לא "דיפ".
2)נעלי ריצה משמשות לריצה(וללג דרייב בבנץ אבל זה סוד שלי..ששש). תשאיר אותם מחוץ לחדר כושר.
3)אחרי שתדאג לנעליים מתאימות תוכל לשפר את הטכניקה בסקוואט על ידי ירידה יותר מבוקרת בתור התחלה.
אלו הבאגים שראיתי בסרטון..אין לי יותר איך לעזור.
בהצלחה בהמשך!

• פותח/ת השרשור
נראה שנתת עבודה יפה והשקעת רבות כדי להגיע להשגים לעיל, ובכל זאת כמה הערות שתוכל לקחת להמשך הדרך:
1)אין סקוואט שהוא לא "דיפ".
2)נעלי ריצה משמשות לריצה(וללג דרייב בבנץ אבל זה סוד שלי..ששש). תשאיר אותם מחוץ לחדר כושר.
3)אחרי שתדאג לנעליים מתאימות תוכל לשפר את הטכניקה בסקוואט על ידי ירידה יותר מבוקרת בתור התחלה.
אלו הבאגים שראיתי בסרטון..אין לי יותר איך לעזור.
בהצלחה בהמשך!
תודה אחי!
אין סקוואט שהוא לא דיפ מסכים אני גם בגישה הזו.אבל לפחות הגעתי לפרלר חח
לא היה לי סרטונים פשוט אבל פעם ראשונה שעבדתי עם המשקל הזה ופחדתי:)
בקשר לנעליים צודק זה יעזור אני בטוח, אבל לא ממהר לקנות ולבזבז כסף 😃
תודה על הביקורת 😃

מחמיא לי ממש שאתה חושב ככה 😃
כן אני טבעי 😃
עם אימונים נכונים ,תזונה נכונה , גנטיקה ,התמדה אפשר להגיע לתוצאות שלא תאמין 😃

אחינו התוצאות מדהימות, אבל את סיסמאות הפייסבוק סטייל דור אקשטיין מומחה לעיצוב הגוף, הייתי משאיר לפייסבוק.

רוב האנשים פה מתאמנים וותיקים שיודעים לזהות טוב מאוד אם מתאמן טבעי או לא, כך שנפנופים בסיסמאות האלה מזלזלים באינטיליגנציה של צופי האשכול.

• פותח/ת השרשור
אחינו התוצאות מדהימות, אבל את סיסמאות הפייסבוק סטייל דור אקשטיין מומחה לעיצוב הגוף, הייתי משאיר לפייסבוק.

רוב האנשים פה מתאמנים וותיקים שיודעים לזהות טוב מאוד אם מתאמן טבעי או לא, כך שנפנופים בסיסמאות האלה מזלזלים באינטיליגנציה של צופי האשכול.
הרגת אותי עם הדור אקשטיין אחי . תודה רבה קודם כל שאתה מחמיא ככה. אין לי דרך להוכיח לך הוכחה חותכת שאני טבעי כמו ששנינו יודעים.מה שכן אני אסבול מזה עוד הרבה עד שאני באמת יתחיל חומרים ואז אגיד חופשי שאני על חומרים.
אז תודה רבה אחי ובהצלחה באימונים ובכללי 😃

הרגת אותי עם הדור אקשטיין אחי . תודה רבה קודם כל שאתה מחמיא ככה. אין לי דרך להוכיח לך הוכחה חותכת שאני טבעי כמו ששנינו יודעים.מה שכן אני אסבול מזה עוד הרבה עד שאני באמת יתחיל חומרים ואז אגיד חופשי שאני על חומרים.
אז תודה רבה אחי ובהצלחה באימונים ובכללי 😃

גם לך חבר, טבעי לא טבעי הגעת לתוצאות מדהימות מבחינה אסתטית, על זה אי אפשר להתווכח

וללג דרייב בבנץ אבל זה סוד שלי..ששש
לא רק שלך. אבל אל תדאג זה שמור בינינו 😃
לנושא, אחלה שינוי אבל אין כאן קשר ל pl/wl וגם פתחת את אותו נושא כבר בפורום תמונות (בבקשה אל תפתח שרשורים כפולים להבא). לכן ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית