הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש טעם להשתמש בשרוולי ברכיים?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היי,
יש לי בבית שרוולי ברכיים שקניתי בעבר ומשום מה הפסקתי להשתמש בהם, אולי בגלל עצלות ללבוש אותם ולהוריד אותם במהלך האימון.
האם יש סיבה להשתמש בהם? משקלי העבודה שלי אינם גבוהים במיוחד ביחס למשקל הגוף, אך אולי אציין שאני מבצע אך ורק פרונט סקוואט כשפיפה, אם זה רלוונטי.
אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

אני לא רואה סיבה שלא, הם מעט עוזרים להגן על הברכיים ודואגים שהן יהיו חמות, אז לא רואה ממש סיבה למה לא
מצד שני אני גם לא רואה סיבה מיוחדת ללמה כן, אז זה תלוי באיך שנוח לך
הן לא מצילות חיים, אבל לדעתי עוזרות

מה היתרונות בתכלס?
1. חימום מפרק- גם מעודד זרימת דם מוגברת לאזורים שסמוכים לברך, גם מקל בחורף ובכלל בכל התקופות(מפרק חם מרגיש חופשי יותר וקל לתנועה) והכלל הוא שמפרק חם הוא מפרק שפחות נוטה להיפצע
2. מכאנית- מגביל את התנועה של הפטלה ומספק לחץ מינימלי על הברך בניגוד לרצועה
3. פרופיוספציה- יש כאלה שחולקים ויש שמסכימים שכשמישהו רוצה לעבוד בטכניקה נכונה(בלי קריסת ברכיים) השרוול עוזר לדמיין בראש מה מצב הברך בכל שלב בתנועה(וכך מסייע בטכניקה יותר טובה)

איפה אפשר לרכוש זוג מגנים ?
ואיך יודעים אם המידה מתאימה או לא ?
1. יש מספר מקומות, ממליץ לך לקרוא יותר לעומק ולהכיר מספר שרוולי ברכיים. בגדול בארץ יש את ה-Yellow Jacket שטיטאן ישראל מוכרים, יש לך השרוולים של Eliko שסאל ספורט מוכרים ואני לא מכיר עוד מקומות.
2. יש לך טבלאות שאתה פשוט מודד את ההיקף של הברך ולפי זה אתה קונה את המידה המסויימת.

אה וכמובן שיש לך הרבה שרוולי ברכיים שאתה נגיד יכול לקנות בסופר פארם ושטויות כאלה, אני פשוט ציינתי כאלה שנמכרים יעודית לפאוורליפטינג ולהרמת משקולות.

מה החסרונות בלשים שרוולי ברכיים קטנים מדי?
הם מגבילים את התנועה ומשמשים כמו רצועות ברכיים רכות, אז תחשוב מה זה להתאמן תמיד עם רצועות
וקשה בטירוף לשים אותם

מה החסרונות בלשים שרוולי ברכיים קטנים מדי?
שרוולים שהם max size כמו yellow jacket או sbd או ST של מארק בל יתנו לך באונס בתחתית אם הם קטנים מדי ויוסיפו משקל למוט(ואז הם משנים קצת את התנועה ובחלק מהאנשים מעמיסים על הברך כי יש נטיה "ליפול" על הברך כמו ברצועה)

בשרוולים הדקים והקטנים זה פשוט לא יהיה נוח וסתם ילחץ יותר מדי על הפטלה

מי שמשתמש במידה קטנה לרוב משתמש כדי להרים יותר בתחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית