הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב חזק בחוליה

• פותח/ת השרשור 123kido
  • פורסם בתאריך

123kido

משתמש מתחיל
219
22
נק' מוניטין:
68
219
22
כל פעם שאני עושה סקוואט(5-6 אימונים אחרונים) אני מרגיש כאב צורב בחוליה מתחת לצוואר אבל בדרך כלל זה כאב חלש ליום-יומיים. היום כשעשיתי סקוואט שמתי את המוט טיפה למעלה יותר מהרגיל ושמעתי חיכוך כזה כאילו משהו נשבר. במשך החזרות האחרונות כל הגב שלי התנדנד ואפילו נפלתי קצת בחזרה האחרונה. לאחר מכן הרגשתי כאב מאוד חזק בחוליה המדוברת במיוחד כשעשיתי את התנועה הזאת עם יד שמאל (עם שתי הידיים זה גם כאב אבל לא ברמה כזאת). הכאב לא מקרין לי למקומות נוספים. הזמנתי כבר אורטופד אבל אשמח גם לייעוץ מפה:).

כל פעם שאני עושה סקוואט(5-6 אימונים אחרונים) אני מרגיש כאב צורב בחוליה מתחת לצוואר אבל בדרך כלל זה כאב חלש ליום-יומיים. היום כשעשיתי סקוואט שמתי את המוט טיפה למעלה יותר מהרגיל ושמעתי חיכוך כזה כאילו משהו נשבר. במשך החזרות האחרונות כל הגב שלי התנדנד ואפילו נפלתי קצת בחזרה האחרונה. לאחר מכן הרגשתי כאב מאוד חזק בחוליה המדוברת במיוחד כשעשיתי את התנועה הזאת עם יד שמאל (עם שתי הידיים זה גם כאב אבל לא ברמה כזאת). הכאב לא מקרין לי למקומות נוספים. הזמנתי כבר אורטופד אבל אשמח גם לייעוץ מפה:).
יש לך סרטוני טכניקה?
כי אם זה נובע מזה כדאי לעלות על זה כדי שתוכל למנוע מזה להתפתח שוב. ובכל מקרה הייתי מחכה לתשובה של האורטופד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית