הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלב

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
מה דעתכם באמת חרא של דבר קראתי על זה רק דברים שזה מזיק...

גם בבשר, גם בעופות, גם בחלק מהירקות מיתשמשים באסטרוגן אל תיפול רק על החלב.
חסרונות של החלב יהיו יותר משמעותיים בכמויות די גדולות, במידות של כמה כוסות, אין מה לדאוג. מוצרי חלב דלי שומן בכלל זה דבר מעולה!
מה שריפטו אמר זה כניראה בגלל הערך הביולוגי, תכולה גבוהה של bcaa, וחלבון קזאין עם היתרונות שלו.

אני הבנתי משהו אחר, שמוצרי חלב לא טובים לחיטוב כי הם נותנים מראה יותר נוזלי, שטויות אני לא מאמין בדברים האלו, התזונה שלי מבוססת על מוצרי חלב לרב, הן בחיטוב והן במסה.

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי משהו אחר, שמוצרי חלב לא טובים לחיטוב כי הם נותנים מראה יותר נוזלי, שטויות אני לא מאמין בדברים האלו, התזונה שלי מבוססת על מוצרי חלב לרב, הן בחיטוב והן במסה.

זה נכון מאוד הפסקתי עם מוצרי חלב נראה פי 10 יותר חטוב ואני במסה ומרגיש יותר טוב *** של דבר זה תאמין לי

זה נכון מאוד הפסקתי עם מוצרי חלב נראה פי 10 יותר חטוב ואני במסה ומרגיש יותר טוב *** של דבר זה תאמין לי
אף פעם לא הבנתי אנשים כמוכם כאילו באמת גם דיזל עכשיו יבוא ויקפוץ על האשכול :
1. מאיפה אתה מקבל לפחות 1000 מ"ג סידן ביום? (אל תגיד לי בבקשה טחינה או כרוב כי זה חרא של מקור לסידן)
2. יש אין ספור מחקרים שמראים שמי שצריך מוצרי חלב התחמצנות השומן במנוחה הייתה גבוהה יותר מאנשים שלא והינה אחד מהם שפורסם לפני פחות משבוע אפילו אין PDF סופי של המלא אבל יש אבסרקט :
http://www.nutritionandmetabolism.com/content/5/1/28
3. ברגע שאתה תאכל מוצרי חלב או משהו בסיגנון אתה שוב תקבל את הנוזלים הללו, אז מה זה משנה? תאחלס אי אפשר להתנזר ממוצרי חלב כל החיים אם הנוזלים זה מטרד פשוט תרד יותר באחוזי שומן
4. קזאין זה אנאבולי 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית