הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מי המאמנים הטובים בעולם ולמה?

AQUANGEL

משתמש משקיע
3,097
1,385
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,486
3,097
1,385
סתם עלה לי הרעיון לדיון הזה כי אני באמת סקרן לדעת, אני מכיר את גלן פנדליי, ביל סטאר וריפטו, ותוהה מה הופך אותם למאמנים כל כך טובים ונחשבים? איזה עוד מאמנים בעלי שם כמו (או בעלי שם גדול יותר מ) שלהם יש?
חלק מהתהיה הזו עלתה לי בראש כי... טוב בתור מדריך אני רוצה להשתפר ולהיות טוב, ואני פועל כדי להיות כזה, הרבה פעמים אני שומע שטויות כמו "הוא לא נראה כמו מאמן", ברור לכם למה זה מעצבן אותי, ברור לי שמאמן לא נמדד לפי המראה שלו, אז לפי מה בעצם אנחנו מודדים אותם?

נ.ב. תנסו לתת לי איזה 2 עמודים של תשובות לפני שזה הופך לדיון על ריפטו.

אה ואם יש כבר אשכול כזה אז תסלחו לי, רוב האשכולות שעוסקים במאמנים עוסקים בכמה הם ליצנים 🤡 ופתחתי את זה בPL/WL כי זה נראה לי הכי מתאים.

אחד, מי יודע? אחד, אני יודע. אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

שניים, מי יודע? שניים, אני יודע. שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

שלושה, מי יודע? שלושה, אני יודע. שלושה תנאים למשיכה, שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

ארבעה, מי יודע? ארבעה, אני יודע. ארבעה ליטרים יומיים של חלב, שלושה תנאים למשיכה, שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

חמישה, מי יודע? חמישה, אני יודע. חמישה תרגילי בסיס, ארבעה ליטרים יומיים של חלב, שלושה תנאים למשיכה, שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

שישה, מי יודע? שישה, אני יודע. שישה חודשי SS, חמישה תרגילי בסיס, ארבעה ליטרים יומיים של חלב, שלושה תנאים למשיכה, שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

שבעה, מי יודע? שבעה, אני יודע - שבעת אלפים קלוריות יומיות, שישה חודשי SS, חמישה תרגילי בסיס, ארבעה ליטרים יומיים של חלב, שלושה תנאים למשיכה, שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...

שמונה, מי יודע? שמונה, אני יודע. שמונה שעות שינה, שבעת אלפים קלוריות יומיות, שישה חודשי SS, חמישה תרגילי בסיס, ארבעה ליטרים יומיים של חלב, שלושה תנאים למשיכה, שני ספרים קדושים, אחד ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו ריפטואינו, שבשמיים ובארץ...
ואוו מושקע

ואוו מושקע

אחרי הראשון הכל COPY-PASTE 🙄

חייבים לפרגן לו על החשיבה והיצירתיות

כשמגיע מגיע

בהחלט, הוא קיבל מוניטין 🕴

תודה לכולכם. ממש עצוב מה שהלך כאן (והלך כאן למשך הרבה שנים מרגע הקמתו של הפורום). החלטתי להשקיע קצת כדי להביע את זה. 😃

נ"ב: אם יש לכם 9-13, מוזמנים להוסיף...😆

תודה לכולכם. ממש עצוב מה שהלך כאן (והלך כאן למשך הרבה שנים מרגע הקמתו של הפורום). החלטתי להשקיע קצת כדי להביע את זה. 😃

נ"ב: אם יש לכם 9-13, מוזמנים להוסיף...😆

אכן מושקע.

מצד שני: כתבת על מה שהלך כאן בפורום בשנים האחרונות, אבל היית שותף זה לא פחות, רק שבמקום לכתוב בעד ריפ, פשוט כתבת נגדו.

אולי פספסתי, אבל לא ראיתי תרומה שלך לאנשים פה מלבד להתנצח עם אלכס וטל לגבי ריפ ו SS.

כל פעם שמישהו כתב משהו בנושא, מיד קפצת. בנושאים אחרים היית שקט כמו עכבר, כך שהיתה לך תרומה לא פחות קטנה לכל הנושא הזה.

אכן מושקע.

מצד שני: כתבת על מה שהלך כאן בפורום בשנים האחרונות, אבל היית שותף זה לא פחות, רק שבמקום לכתוב בעד ריפ, פשוט כתבת נגדו.

אולי פספסתי, אבל לא ראיתי תרומה שלך לאנשים פה מלבד להתנצח עם אלכס וטל לגבי ריפ ו SS.

כל פעם שמישהו כתב משהו בנושא, מיד קפצת. בנושאים אחרים היית שקט כמו עכבר, כך שהיתה לך תרומה לא פחות קטנה לכל הנושא הזה.

תרמתי רבות לפורום הזה, ואני לא חושב שמישהו שנרשם לפורום לפני 2015 יחלוק על זה.
אם אתה מתכוון מאז הירידה שלי מהניהול, אז בסה"כ כתבתי 80 הודעות מאז, שאני מסכים שרובם (לא כולם) היו בנושאים השנויים במחלוקת.
לפי החוק השלישי של ניוטון, לכל כוח נוצר כוח נגדי. כשאנשים כמו טל ואלכס כ"כ נחושים לדחוף לאנשים לגרון את ריפטו עם גלוני החלב שלו, נוצרת תגובה של אנשים כמוני. או במלים אחרות, תגובות כמו "ריפטו הוא אלוהים ואין בלתו" שמזכירות את השוהדה המוסלמית לא רק שמעוררות גיחוך והטרלות, אלא שהן מייצרות תגובת נגד בדמות הרחקה אקטיבית של אנשים מריפטו.

תרמתי רבות לפורום הזה, ואני לא חושב שמישהו שנרשם לפורום לפני 2015 יחלוק על זה.
אם אתה מתכוון מאז הירידה שלי מהניהול, אז בסה"כ כתבתי 80 הודעות מאז, שאני מסכים שרובם (לא כולם) היו בנושאים השנויים במחלוקת.
לפי החוק השלישי של ניוטון, לכל כוח נוצר כוח נגדי. כשאנשים כמו טל ואלכס כ"כ נחושים לדחוף לאנשים לגרון את ריפטו עם גלוני החלב שלו, נוצרת תגובה של אנשים כמוני. או במלים אחרות, תגובות כמו "ריפטו הוא אלוהים ואין בלתו" שמזכירות את השוהדה המוסלמית לא רק שמעוררות גיחוך והטרלות, אלא שהן מייצרות תגובת נגד בדמות הרחקה אקטיבית של אנשים מריפטו.

לא טל ולא אלכס (וגם אני לא) לא הכריחו מעולם לשתות גלון חלב ביום. גם ריפ אמר שזה עבור מישהו רזה שמתקשה לעלות במשקל. זה נכון גם לגבי טענות אחרות נגדו, שכרגיל מתבססות על אמירות שהוצאו מהקשרן.

אתה גם טועה, הרי לא היו פה טענות בזכות ריפ האדם, אלא בזכות התוכנית שלו וזה משהו אחר לגמרי.

לא טל ולא אלכס (וגם אני לא) לא הכריחו מעולם לשתות גלון חלב ביום. גם ריפ אמר שזה עבור מישהו רזה שמתקשה לעלות במשקל. זה נכון גם לגבי טענות אחרות נגדו, שכרגיל מתבססות על אמירות שהוצאו מהקשרן.

זה כרגיל, ממש לא מדויק. בשנים הראשונות לקיומו של הפורום, דחפו גלונים של חלב לכולם, לא רק לרזים. אם אתה רוצה להיאחז בזה שאתם לא נכחתם פיסית במטבח של כל אחד עם אקדח לרקה והכרחתם אותו לשתות חלב, תיהנה. גם ריפטו עצמו רק באיזה 2012 (או 2011, לא זוכר כבר) הוציא את מאמר ההבהרה הנפלא, ששם נקבע שגלון חלב זה רק לרזים, ובעצם התכנית שלו לעולם לא יכולה להיכשל, זה רק המתאמנים ש - YNDTP.

וגם אחרי זה הוא הוציא את המאמר שנהדר שקובע שכולם מתחזקים ללא קשר אם הם עולים שריר או שומן. כך שאפילו לנסות להיתמם הוא לא מצליח.

זה כרגיל, ממש לא מדויק. בשנים הראשונות לקיומו של הפורום, דחפו גלונים של חלב לכולם, לא רק לרזים. אם אתה רוצה להיאחז בזה שאתם לא נכחתם פיסית במטבח של כל אחד עם אקדח לרקה והכרחתם אותו לשתות חלב, תיהנה. גם ריפטו עצמו רק באיזה 2012 (או 2011, לא זוכר כבר) הוציא את מאמר ההבהרה הנפלא, ששם נקבע שגלון חלב זה רק לרזים, ובעצם התכנית שלו לעולם לא יכולה להיכשל, זה רק המתאמנים ש - YNDTP.

לגבי התוכנית: מהניסיון שלי, קשה מאוד להיכשל עם SS. היא פשוטה ומתאימה למתחילים, כי הם לא צריכים גיוון, אחוזים, זוויות וכו'.
מי שנתקע עם 100 קילו בסקוואט, בהנחה שהוא צעיר ללא פציעות או בעיות בריאותיות אחרות, פשוט מתעצל ומרמה את עצמו ואחר כך הולך לחפש פתרונות קסם ובמקביל מלכלך על התוכנית.

מבלי לפגוע ברגשות הדתיים או האנטי-דתיים של אף אחד ומתוך כבוד לכולם:
אם מישהו מכיר איזשהו ניתוח של טכניקה מלבד ריפ, ברמה דומה או גבוהה יותר, כולנו לדעתי נשמח ללמוד.
ואם מישהו מכיר פורום יותר מקצועי, מגוון, ו"מבוקר ע"י עמיתים" מאשר הפורום של SS - כנ"ל.

מבלי לפגוע ברגשות הדתיים או האנטי-דתיים של אף אחד ומתוך כבוד לכולם:
אם מישהו מכיר איזשהו ניתוח של טכניקה מלבד ריפ, ברמה דומה או גבוהה יותר, כולנו לדעתי נשמח ללמוד.
ואם מישהו מכיר פורום יותר מקצועי, מגוון, ו"מבוקר ע"י עמיתים" מאשר הפורום של SS - כנ"ל.
יש מלא אחי, אתה רק צריך לעבור בין הבתים בסיביר ותמצא מלא מאמנים עם ניתוחים ברמה הרבה יותר גבוהה משל ריפטו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית