תסתכלו על משחקי הילדים של היום, סדרות הילדות שלנו, גיבורי הסרטים ההוליוודים וכל דבר שתחשבו עליו. בעשרים שנה האחרונות התחילו להופיע בטלוויזיה רק אנשים עם מסת שריר מטורפת(300, דרקון בול זי, בן חור, אקסמן וכל הבא ליד). עכשיו אני לא בטוח מה אתם חושבים, אבל העבדים בבן חור(האמיתיים, ולא אלה מהוליווד) לא היו עם מספיק גרם חלבון או קלוריות יומיות כדי לבנות יד קדמית שלא מביישת מפתח גוף.
השאלה שלי היא למה? לפעמים אני שואל את עצמי האם זה טבעי בכלל(לא במובן של חומרים) כל הפיתוח גוף הזה, ולמה? כי החברה של היום החליטה שככה צריך להיראות? והרי כל כך הרבה אינטרסים קיימים כדי לשכנע אותנו שכן, מחברות החלבון עד לחדרי הכושר.
*גילוי נאות, כותב האשכול מתאמן כבר תקופה עם מסה ואש טובים, נהנה מכל רגע ולא מתכנן להפסיק. סתם תוהה מידי פעם
השאלה שלי היא למה? לפעמים אני שואל את עצמי האם זה טבעי בכלל(לא במובן של חומרים) כל הפיתוח גוף הזה, ולמה? כי החברה של היום החליטה שככה צריך להיראות? והרי כל כך הרבה אינטרסים קיימים כדי לשכנע אותנו שכן, מחברות החלבון עד לחדרי הכושר.
*גילוי נאות, כותב האשכול מתאמן כבר תקופה עם מסה ואש טובים, נהנה מכל רגע ולא מתכנן להפסיק. סתם תוהה מידי פעם
נערך לאחרונה: