הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מודל היופי הגברי

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
תסתכלו על משחקי הילדים של היום, סדרות הילדות שלנו, גיבורי הסרטים ההוליוודים וכל דבר שתחשבו עליו. בעשרים שנה האחרונות התחילו להופיע בטלוויזיה רק אנשים עם מסת שריר מטורפת(300, דרקון בול זי, בן חור, אקסמן וכל הבא ליד). עכשיו אני לא בטוח מה אתם חושבים, אבל העבדים בבן חור(האמיתיים, ולא אלה מהוליווד) לא היו עם מספיק גרם חלבון או קלוריות יומיות כדי לבנות יד קדמית שלא מביישת מפתח גוף.
השאלה שלי היא למה? לפעמים אני שואל את עצמי האם זה טבעי בכלל(לא במובן של חומרים) כל הפיתוח גוף הזה, ולמה? כי החברה של היום החליטה שככה צריך להיראות? והרי כל כך הרבה אינטרסים קיימים כדי לשכנע אותנו שכן, מחברות החלבון עד לחדרי הכושר.

*גילוי נאות, כותב האשכול מתאמן כבר תקופה עם מסה ואש טובים, נהנה מכל רגע ולא מתכנן להפסיק. סתם תוהה מידי פעם

נערך לאחרונה:
אותי תמיד עניין הקטע בסרטים של החברה שנכנסים לכלא ויוצאים משם הרי אדם.
כמה הם כבר אוכלים בכלא כדי להעלות ככה במסה? 🚔

מודל היופי הגברי תמי היה חטוב, גבוה, כהה/בלונדיני. בכל מדינה ולאורך כל ההיסטוריה. ככה זה

אכן קיים סטנדרט לא ריאלי לגברים, להיות עם המון מאסה ומעט אח"ש, לא דנים על זה המון בד"כ מכיוון שעיקר הדיון הוא על נשים.
ניתן לראות זאת גם בבובות של ילדים, במקביל לכך שברבי הפכה לאט לאט לבובה של פרחה מנותחת, קן הפך לאיזה באדיבילדר מפגר עם השנים.
השאלה היא למה?
כי זה מצטלם טוב, כמו שבחורה עם שדיים גדולים וגוף חטוב מצטלמת טוב, זה משדר בריאות, כוח וכו'...

טבעי בתחת שלי.. כל מה שצריך זה כסף,השגחה צמודה מרופא וקצת טסט. ראיתי פעם סירטון על האימונים של וולברין לא זוכר תשם של השחקן - יו ג׳קסון אנערף.. קיצור מה שהוא אמר שלקח לו להגיע 3 חודשים לגוף כזה. עלק מאסה וחיטוב כאלה תוך 3 חודשים טבעי ז*ן שלי.

מודל יופי משתנה לפי אופנה והחברה שהאדם נמצא בה.. מסת גוף , שיער גוף , שיער פנים.. ואפילו גוון עור (שיזוף וכו).

דבר אחד בטוח.. כסף קונה יופי!

• פותח/ת השרשור
מודל יופי משתנה לפי אופנה והחברה שהאדם נמצא בה.. מסת גוף , שיער גוף , שיער פנים.. ואפילו גוון עור (שיזוף וכו).
אכן קיים סטנדרט לא ריאלי לגברים, להיות עם המון מאסה ומעט אח"ש, לא דנים על זה המון בד"כ מכיוון שעיקר הדיון הוא על נשים.
ניתן לראות זאת גם בבובות של ילדים, במקביל לכך שברבי הפכה לאט לאט לבובה של פרחה מנותחת, קן הפך לאיזה באדיבילדר מפגר עם השנים.

כי זה מצטלם טוב, כמו שבחורה עם שדיים גדולים וגוף חטוב מצטלמת טוב, זה משדר בריאות, כוח וכו'...

מודל היופי הגברי תמי היה חטוב, גבוה, כהה/בלונדיני. בכל מדינה ולאורך כל ההיסטוריה. ככה זה

ללא ספק מראה של בריאות. אבל קח כל אדם שמתאמן בצורה "טבעית"(צד, רץ אחרי חיות, הולך מכות עם שאר חברי השבט) והוא לא יהיה עם כזו מסה. כלומר מראה הבריאות והכוח נופח והוגזם ע" י החברה המודרנית, מאינטרסים של חברות כאלו ואחרות. מראה הבריאות והיופי לא יכל להיות משהו שלא היה קיים עד לפני שישים שנה, מקסימום מאתיים, או גם אלפים.. אבל זה משהו שאנחנו הבאנו

• פותח/ת השרשור

ללא ספק מראה של בריאות. אבל קח כל אדם שמתאמן בצורה "טבעית"(צד, רץ אחרי חיות, הולך מכות עם שאר חברי השבט) והוא לא יהיה עם כזו מסה. כלומר מראה הבריאות והכוח נופח והוגזם ע" י החברה המודרנית, מאינטרסים של חברות כאלו ואחרות. מראה הבריאות והיופי לא יכל להיות משהו שלא היה קיים עד לפני שישים שנה, מקסימום מאתיים, או גם אלפים.. אבל זה משהו שאנחנו הבאנו.

ללא ספק מראה של בריאות. אבל קח כל אדם שמתאמן בצורה "טבעית"(צד, רץ אחרי חיות, הולך מכות עם שאר חברי השבט) והוא לא יהיה עם כזו מסה. כלומר מראה הבריאות והכוח נופח והוגזם ע" י החברה המודרנית, מאינטרסים של חברות כאלו ואחרות. מראה הבריאות והיופי לא יכל להיות משהו שלא היה קיים עד לפני שישים שנה, מקסימום מאתיים, או גם אלפים.. אבל זה משהו שאנחנו הבאנו
אני חושב שההתפתחות של המראה הזה נובעת מהתפתחות המדיה וממניעים אבולוציונים וחברתיים של משיכה למראה בריא וחזק.

זה לא שמודל היופי הנשי כן ריאלי.. פרסומות, טלוויזיה וסרטים לא מייצגים לנו את המציאות.

כלומר מראה הבריאות והכוח נופח והוגזם ע" י החברה המודרנית
רוב החברה לרוב תעדיף בחור שהוא לא בעל מסת שריר מטורפת. אבל כן מישהו שהוא מעל הממוצע ויחסית חטוב. נגיד בסרט 300 רואים את זה טוב. גם בסרט טרויה. אף אחד שם לא הר אדם. הרוב פשוט אחוז שומן יחסית נמוך + מסת שריר יפה ולא מוגזמת וכמובן זויות צילום שמן ואיפור שיכולים מאוד מאוד לתרום בסוף לתמונה.

ברור שלהציג עבדים או מעמד נמוך כמו שמציגים לוחמים זה ממש הגזמה (מספיק להסתכל על עבדים מלפני 100 שנה ולהבין שהם היו לרוב בתת תזונה). אבל כמו שרשמוו זה פשוט "סקסי" וסקס מוכר.

גבר צריך להיות שרירי ושעיר!!
בדיוק כמו נשים! 😆

האופנה הזאת של גברים חלקים לגמרי פשוט דוחה... אתה גבר? או ילד בן 6??!@

בוא נקרא לילד בשמו - מודל היופי הגברי המועדף על נשים הוא כסף.

זה לא מדויק...
אישה תהיה מוכנה לרדת הרבה בסטנדרטים שלה במציאת בן זוג כאשר לאותו אדם יש הרבה ממון...
ומבחינתי זה לגיטימי לגמרי..
מי שרוצה להנות מהחיים ומוכנה בשביל זה להיות עם גבר זקן מאוד או בחור ממש מכוער שיבושם לה..
יש אנשים חלקים ללא שיער.. אני אחד מהם

חלק מלידה או שאתה מסיר בלייזר?

מלידה

וספר לי על מקום אחד איפה שבחור גבוה, חטוב וכהה יחסית (עור שזוף) אינו נחשב כמודל היופי הגברי?
החלק/שעיר ממש לא נמצא שם

מלידה

וספר לי על מקום אחד איפה שבחור גבוה, חטוב וכהה יחסית (עור שזוף) אינו נחשב כמודל היופי הגברי?
החלק/שעיר ממש לא נמצא שם

הסתכלת פעם על מה שקורה בקוריאה.. שם אידאל היופי לגבר הוא שונה.
תרבות הפופ שם סוגדת לגברים רזים ומאוד נשיים.. צבעים בשיער , תספורות מוזרות.. גוון עור בהיר

זה עניין של תרבות ואופנה בסופו של דבר..

ושתדע לך שיש הרבה אירופאים שמאוד אוהבים את המראה המזרחי.. ולא את המראה הבלונדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית