הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

izinaim

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
23
50
0
אני יודע שדנו על הנושא הזה אין ספורפעמים אבל השאלה שלי הוא היא קצת שונה.

אני מתגייס בעוד חודשיים ושמעתי שבגיוס לוקחים בדיקות דם.

אז אםאני משתמש באפדרין יכולים לגלות את זה ולומר לי משהו על זה? או שזה לא כל כך מענין אותם

לא זכור לי שעשו לי בדיקת דם בבקו"ם.. זה חדש?
מה שכן עושים חיסונים. בצו ראשון לוקחים שתן אבל גם שם לא מחפשים סמים זה מיתוס.
ובלי קשר אני לא חושב שאפדרין ניתן לזיהוי בשתן..

לא זכור לי שעשו לי בדיקת דם בבקו"ם.. זה חדש?
מה שכן עושים חיסונים. בצו ראשון לוקחים שתן אבל גם שם לא מחפשים סמים זה מיתוס.
ובלי קשר אני לא חושב שאפדרין ניתן לזיהוי בשתן..
אני חושב שהוא דווקא כן ניתן לזיהוי זה סם מקבוצת האמפמינים לא ?

אני חושב שהוא דווקא כן ניתן לזיהוי זה סם מקבוצת האמפמינים לא ?
זה אחד מהמרכיבים לקריסטל מת' אם אני לא טועה, אבל אני לא סגור על זה שהוא נחשב לסוג של אמפמין בפני עצמו.. (?).
מה שכן בדיקות שתן בדר"כ מחפשות את הרכיב הפעיל ולא התוצר הסופי מן הסתם (למשל THC ולא חשיש\מריחואנה) ככה שהכל יכול להיות.. אבל לגבי אפדרין אני לא כ"כ בטוח. יש מצב אני יעשה בדיקה לנושא..😃

זה אחד מהמרכיבים לקריסטל מת' אם אני לא טועה, אבל אני לא סגור על זה שהוא נחשב לסוג של אמפמין בפני עצמו.. (?).
מה שכן בדיקות שתן בדר"כ מחפשות את הרכיב הפעיל ולא התוצר הסופי מן הסתם (למשל THC ולא חשיש\מריחואנה) ככה שהכל יכול להיות.. אבל לגבי אפדרין אני לא כ"כ בטוח. יש מצב אני יעשה בדיקה לנושא..😃
למעשה אתה טועה. אפדרין הוא אמפיתמין ודומה במבנה למת'אמפתמין אלא שהמולקולה שלא מכילה קבוצת הידרוקסיל.
העניין הוא שגם פסאודואפדרין (המצוי בנוסידקס וסינופד למשל) הוא אמפתמין. המבנה המולקולרי של אפדרין ופסאודואפדרין כמעט זהה.
אז אלא אם אתה מתכוון להיכנס לבקו"ם עם קופסת 50x8mg של אפדרין קנדי אתה בסה"כ מייבש נזלת...

למעשה אתה טועה. אפדרין הוא אמפיתמין ודומה במבנה למת'אמפתמין אלא שהמולקולה שלא מכילה קבוצת הידרוקסיל.
העניין הוא שגם פסאודואפדרין (המצוי בנוסידקס וסינופד למשל) הוא אמפתמין. המבנה המולקולרי של אפדרין ופסאודואפדרין כמעט זהה.
אז אלא אם אתה מתכוון להיכנס לבקו"ם עם קופסת 50x8mg של אפדרין קנדי אתה בסה"כ מייבש נזלת...
אז אתה אומר בעצם שאפדרין יופיע בבדיקת שתן כאילו השתמשתי בסם ממשפחת האמפתמינים והתירוץ זה גודש באף?
טוב לדעת 😉 אגב בהקשר לנושא - לא זכור לי שלוקחים דם בבקו"ם וגם אם כן אני יודע שלא מחפשים סמים בדם (בצה"ל בכל אופן) בגלל המחיר של בדיקה כזאת.

אז אתה אומר בעצם שאפדרין יופיע בבדיקת שתן כאילו השתמשתי בסם ממשפחת האמפתמינים והתירוץ זה גודש באף?
טוב לדעת 😉
אני אומר שאם אתה חושב שצה"ל מבזבז כסף על בדיקות סמים לגילוי מייבש נזלת תחשוב שוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית