עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שהוא דווקא כן ניתן לזיהוי זה סם מקבוצת האמפמינים לא ?לא זכור לי שעשו לי בדיקת דם בבקו"ם.. זה חדש?
מה שכן עושים חיסונים. בצו ראשון לוקחים שתן אבל גם שם לא מחפשים סמים זה מיתוס.
ובלי קשר אני לא חושב שאפדרין ניתן לזיהוי בשתן..
זה אחד מהמרכיבים לקריסטל מת' אם אני לא טועה, אבל אני לא סגור על זה שהוא נחשב לסוג של אמפמין בפני עצמו.. (?).אני חושב שהוא דווקא כן ניתן לזיהוי זה סם מקבוצת האמפמינים לא ?
למעשה אתה טועה. אפדרין הוא אמפיתמין ודומה במבנה למת'אמפתמין אלא שהמולקולה שלא מכילה קבוצת הידרוקסיל.זה אחד מהמרכיבים לקריסטל מת' אם אני לא טועה, אבל אני לא סגור על זה שהוא נחשב לסוג של אמפמין בפני עצמו.. (?).
מה שכן בדיקות שתן בדר"כ מחפשות את הרכיב הפעיל ולא התוצר הסופי מן הסתם (למשל THC ולא חשיש\מריחואנה) ככה שהכל יכול להיות.. אבל לגבי אפדרין אני לא כ"כ בטוח. יש מצב אני יעשה בדיקה לנושא..😃
אז אתה אומר בעצם שאפדרין יופיע בבדיקת שתן כאילו השתמשתי בסם ממשפחת האמפתמינים והתירוץ זה גודש באף?למעשה אתה טועה. אפדרין הוא אמפיתמין ודומה במבנה למת'אמפתמין אלא שהמולקולה שלא מכילה קבוצת הידרוקסיל.
העניין הוא שגם פסאודואפדרין (המצוי בנוסידקס וסינופד למשל) הוא אמפתמין. המבנה המולקולרי של אפדרין ופסאודואפדרין כמעט זהה.
אז אלא אם אתה מתכוון להיכנס לבקו"ם עם קופסת 50x8mg של אפדרין קנדי אתה בסה"כ מייבש נזלת...
אני אומר שאם אתה חושב שצה"ל מבזבז כסף על בדיקות סמים לגילוי מייבש נזלת תחשוב שוב...אז אתה אומר בעצם שאפדרין יופיע בבדיקת שתן כאילו השתמשתי בסם ממשפחת האמפתמינים והתירוץ זה גודש באף?
טוב לדעת 😉