הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 BBB

Dementor

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שבוע טוב
התחלתי 531 BBB במתכונת הבאה:

A: בנץ'
בנץ' 5/3/1
פרס BBB
BB ROWS 5*10

B: דדליפט
דדליפט 5/3/1
סקוואט BBB
בטן

C: פרס
פרס 5/3/1
בנץ' BBB
צ'ין אפס עם משקל 5*10

D: סקוואט
סקוואט 5/3/1
דדליפט BBB
בטן

1) קראתי שמומלץ להוסיף סופר סטים של מתח בין הסטים של BBB ביום פרס ובנץ'. כדאי להוסיף למרות שאחר כך יש לי תרגיל חתירה/צ'ין אפס?
2) אני רוצה להוסיף פייס פולס ומקבילים עם משקל. לאן כדאי להוסיף?

תודה

1. איפה קראת?
2. מקבילים הייתי מוסיף ליום בנץ ופייספולס ליום פרס לפחות ככה אני עושה את זה

1. לוגים / פורומים למיניהם. מיותר לדעתך?
2. כמה סטים וחזרות אתה עושה בהם?

1. לא יצא לי לקרוא על סופר סטים בתרגילי עזר, וקראתי את הספרים שלו כמה פעמים לדעתי איך צורך בסופר סטים

2. פייספולט לא הייתי סופר כלכך, בדכ זה היה 3 סטים פשוט להרבה חזרות כזה, משקל יחסית בינוני, לא כבד במיוחד
אתה יכול לעשות משהו בסגנון 3X10-15
מקבילים הייתי מוסיף משקל ועושה 3X5 יחסית כבד לא לרמה שסט אחרון עוד שנייה כשל אבל כן להעמיס משקל
למרות בספר הוא ממליץ קצת יותר במקבילים יותר לכיוון של 3X15 גם כן אבל אני אוהב לשמור על חזרות נמוכות יחסית
בסופו של דבר העניין הוא להתאים את התוכנית אליך אז תשחק עם זה עד שתמצא את מה שמתאים לך

• פותח/ת השרשור
1. לא יצא לי לקרוא על סופר סטים בתרגילי עזר, וקראתי את הספרים שלו כמה פעמים לדעתי איך צורך בסופר סטים

2. פייספולט לא הייתי סופר כלכך, בדכ זה היה 3 סטים פשוט להרבה חזרות כזה, משקל יחסית בינוני, לא כבד במיוחד
אתה יכול לעשות משהו בסגנון 3X10-15
מקבילים הייתי מוסיף משקל ועושה 3X5 יחסית כבד לא לרמה שסט אחרון עוד שנייה כשל אבל כן להעמיס משקל
למרות בספר הוא ממליץ קצת יותר במקבילים יותר לכיוון של 3X15 גם כן אבל אני אוהב לשמור על חזרות נמוכות יחסית
בסופו של דבר העניין הוא להתאים את התוכנית אליך אז תשחק עם זה עד שתמצא את מה שמתאים לך
קודם כל תודה על התגובות המהירות והעזרה. אני אשמח אם תכתוב לי את הבניה שלך לתוכנית.

קודם כל תודה על התגובות המהירות והעזרה. אני אשמח אם תכתוב לי את הבניה שלך לתוכנית.

ראשון:
פרס
BBB פרס (שיניתי ל3X10 בתקופה האחרונה במקום 5X10)
פייס פולס 3 סטים של לא יודע כמה

שני:
דדליפט (זה לא במתכונת 5\3\1 קח בחשבון סתם מציין)
צין אפס 3X5

רביעי:
בנץ
BBB בנץ (גם 3X10)
מקבילים עם משקל

שבת:
סקוואט (התחלתי את הסקוואט בסבב הנוכחי)
BBB סקוואט (3X8)
פשיטת גב כדי להעביר זמן במכון

• פותח/ת השרשור
ראשון:
פרס
BBB פרס (שיניתי ל3X10 בתקופה האחרונה במקום 5X10)
פייס פולס 3 סטים של לא יודע כמה

שני:
דדליפט (זה לא במתכונת 5\3\1 קח בחשבון סתם מציין)
צין אפס 3X5

רביעי:
בנץ
BBB בנץ (גם 3X10)
מקבילים עם משקל

שבת:
סקוואט (התחלתי את הסקוואט בסבב הנוכחי)
BBB סקוואט (3X8)
פשיטת גב כדי להעביר זמן במכון
עזרת לי מאוד! שבוע טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית