הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הכי טוב ביומנגס?

יומנגס אחלה אבל הם ממש אוברייטד, אם יצא לך להיות ברחובות תנסה המבורג.

יומנגס אחלה אבל הם ממש אוברייטד, אם יצא לך להיות ברחובות תנסה המבורג.
המבורגרים קטנים ולא משתווה ברמה בכלל, ניחא אם היית משווה לדיינר בתל אביב למשל עוד הייתי אומר פסדר

המבורגרים קטנים ולא משתווה ברמה בכלל, ניחא אם היית משווה לדיינר בתל אביב למשל עוד הייתי אומר פסדר

גם דיינר אכלתי, היה משהו בהמבורג שפשוט עושה אותו מושלם.
כנראה עניין של טעם

הייתי לפני שבועיים בערך כמעט כל יום באיזור, ואף פעם לא נמשכתי לדיינר הזה.
שווה ביקור שם?
תנסה את ה"שברה שו", את הבלו צ'יז ואם אתה לא בהכרח נכון על המבורגר יש להם שורטריבס (או ספיריבס?) מעולות! אל תבוא בסופ"ש כי אין מבצע של 1+1 על ההמבורגרים וזה פחות כלכלי, לפחות בכמויות שאני אוכל שם חח

הולך היום לגבעת ברנר עם חבר שאוכל פעם ראשונה ביומנגס, מזה מקווה שהם לא יעשו פדיחות.

הייתי קובע עם כל הפורום ברופין אבל אין לי כוח לחכות 4 שעות בתור.
מאז שנפתחו כל הסניפים החדשים כבר אין תור ביומנגס. התור היה לי גג 10-15 דקות בחודשים האחרונים (אפילו שנה+ כבר?)

בכל מקרה בתור אחד שאכל ביומנגס הרבה מאד פעמים
איטלקי/צרפתי+צ'דר כתום+בייקון/חזה אווז
על הצרפתי בתקופה הכשרה שלי הייתי שם אנטריקוט ופטריות בשום ויין וגם ממש אהבתי אותו. כמובן שלא משתווה לתחושה שיש גם צ'דר בפה אבל נהנתי.

• פותח/ת השרשור
מאז שנפתחו כל הסניפים החדשים כבר אין תור ביומנגס. התור היה לי גג 10-15 דקות בחודשים האחרונים (אפילו שנה+ כבר?)

בכל מקרה בתור אחד שאכל ביומנגס הרבה מאד פעמים
איטלקי/צרפתי+צ'דר כתום+בייקון/חזה אווז
על הצרפתי בתקופה הכשרה שלי הייתי שם אנטריקוט ופטריות בשום ויין וגם ממש אהבתי אותו. כמובן שלא משתווה לתחושה שיש גם צ'דר בפה אבל נהנתי.
בחיים לא אכלתי המבורגר עם גבינה בתוכו, האם זה באמת משפר את ההמבורגר עד כדי כך?

רשמתי לפני כמה עצות פה, בכל זאת אני מגיע מאילת כדי לראות על מה כולם פה מדברים..

בוקר טוב לכולם,

אז ככה - קודם כל איך שהגענו לשם ראינו שמבחינת הכמות של האנשים לא היו אנשים שחיכו בחוץ וזה היה מאוד מפתיע מבחינתי.

כשנכנסנו למקום ראיתי להפתעתי שהוא מאוד גדול ורחב כפיים בשונה מ-2 הסניפים האחרים. הזמנתי איטלקי והתלבטתי איזה גבינה לצרף לו

וביחד עם המלצרית בסוף הלכתי עם ההרגשה שלי(ושלה) ובחרתי בבוואריאן בלו. כמו כן הזמנו מקסיקני על מנת לחלק אותו לחצי בינינו.

לפני כן חבר שלי הזמין את הפטריות הממולאות והוא פשוט עף עליהן.

כשההמבורגר הגיע ונתתי בו ביס הבנתי לצערי שיכול להיות שטעיתי בבחירה של הגבינה בגלל שהגבינה הזאת מלוחה ברמה כזאת שהיא כבר כמעט משתלטת על ההמבורגר וזה קצת ביאס אותי.

לצערי חבר שלי לא אהב את ההמבורגר עד כדי כך שהוא עטף חצי ממנו במפיות וזרק(החליט להישאר עם האגאדיר שלו). על המקסיקני שהזמנו בנוסף אין צורך לדבר כי כבר שנינו היינו גמורים(הכמות של הצ'יפס פשוט יכול לשבור רוחו של אדם) אז לקחתי אותו הביתה(לא זורקים אוכל).

חזרתי עכשיו מצרפתית 440 עם צדר כתום ובייקון ופשוט אין דבר בעולם שמשתווה לאורגזמה הקולינרית הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית