נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עם 6 מזרקים של מייפל 😁הפיני עם המייפל ללא ספק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם 6 מזרקים של מייפל 😁הפיני עם המייפל ללא ספק
מוצלח יותר בלי המייפל הלא ממש קשור, ונכון שלא ניסית את האיטלקי?הפיני עם המייפל ללא ספק
אחד ה-דבריםהאיטלקי
המבורגרים קטנים ולא משתווה ברמה בכלל, ניחא אם היית משווה לדיינר בתל אביב למשל עוד הייתי אומר פסדריומנגס אחלה אבל הם ממש אוברייטד, אם יצא לך להיות ברחובות תנסה המבורג.
המבורגרים קטנים ולא משתווה ברמה בכלל, ניחא אם היית משווה לדיינר בתל אביב למשל עוד הייתי אומר פסדר
הצ'יפס שלהם טובגם דיינר אכלתי, היה משהו בהמבורג שפשוט עושה אותו מושלם.
כנראה עניין של טעם
הייתי לפני שבועיים בערך כמעט כל יום באיזור, ואף פעם לא נמשכתי לדיינר הזה.הצ'יפס שלהם טוב
תנסה את ה"שברה שו", את הבלו צ'יז ואם אתה לא בהכרח נכון על המבורגר יש להם שורטריבס (או ספיריבס?) מעולות! אל תבוא בסופ"ש כי אין מבצע של 1+1 על ההמבורגרים וזה פחות כלכלי, לפחות בכמויות שאני אוכל שם חחהייתי לפני שבועיים בערך כמעט כל יום באיזור, ואף פעם לא נמשכתי לדיינר הזה.
שווה ביקור שם?
הולך היום לגבעת ברנר עם חבר שאוכל פעם ראשונה ביומנגס, מזה מקווה שהם לא יעשו פדיחות.
מאז שנפתחו כל הסניפים החדשים כבר אין תור ביומנגס. התור היה לי גג 10-15 דקות בחודשים האחרונים (אפילו שנה+ כבר?)הייתי קובע עם כל הפורום ברופין אבל אין לי כוח לחכות 4 שעות בתור.
בחיים לא אכלתי המבורגר עם גבינה בתוכו, האם זה באמת משפר את ההמבורגר עד כדי כך?מאז שנפתחו כל הסניפים החדשים כבר אין תור ביומנגס. התור היה לי גג 10-15 דקות בחודשים האחרונים (אפילו שנה+ כבר?)
בכל מקרה בתור אחד שאכל ביומנגס הרבה מאד פעמים
איטלקי/צרפתי+צ'דר כתום+בייקון/חזה אווז
על הצרפתי בתקופה הכשרה שלי הייתי שם אנטריקוט ופטריות בשום ויין וגם ממש אהבתי אותו. כמובן שלא משתווה לתחושה שיש גם צ'דר בפה אבל נהנתי.
לא יודע איך חייתי את כל חיי בלי זה לפניבחיים לא אכלתי המבורגר עם גבינה בתוכו, האם זה באמת משפר את ההמבורגר עד כדי כך?
חזרתי עכשיו מצרפתית 440 עם צדר כתום ובייקון ופשוט אין דבר בעולם שמשתווה לאורגזמה הקולינרית הזאת
כמובן. הצדר טעימה ברמות אבל הטעם לא דימננטי מדי אז אתה עדיין נהנה מהבשר. טעם גן עדן. המרקם כמו של גבנצברופין ? ומה המרקם והטעם של הצ'דר הכתומה ?
כמובן. הצדר טעימה ברמות אבל הטעם לא דימננטי מדי אז אתה עדיין נהנה מהבשר. טעם גן עדן. המרקם כמו של גבנצ