הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל 3 - ייבוש/חיטוב

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום לכולם,

סייקל קודם היה טסט אנטט + פרווירון + בולדנון, סיימתי א הסייקל לפני 4 חודשים כמעט, לפי הרגשה כללי, בדיקות דם ופרופיל הורמונלי אני במצב מצויין ויכול להתחיל סייקל חדש לקראת הקיץ הבא עלינו לטובה..

אז ככה, ברשותי טסט פרופ, מסטרון, פרווירון, פרגניל ,כלומיד, טמוקסיפן
PCT חשבתי לעשות בנוהל הקבוע, מבבחינת הסייקל עצמו ( 12-14 שבועות עדיין מתבט) רציתי לעשות ככה :

1-12 - טסט פרופ 700 שבועי.
1-12 - מסטרון 600 שבועי
1-12 פרווירון 2 כדורים ביום ( 50מ"ג)
וכמו שציינתי משבוע שלישי פרגניל ובסוף לשלב כלומיד וטמוקסיפן

מה דעתכם ? כרגע אני בגרעון קלורי של 200 ביום סה"כ ומתכוון להוריד בהדרגה, בעקרון אני רוצה לרדת כ 5 אחוז שומן ( כרגע 15%), וכמובן לנסות לא לאבד משקל, שוקל כרגע 89 עד 1.83 גובה.
הייתם מוסיפים אוראלי ? האם הסייקל מספיק יבש ככה ?
תודה !

התכנון נראה בסדר, כמה תיקונים ודגשים:

1. לרדת חמישה אחוזי שומן ב-12 שבועות זו מטרה מאוד ריאלית. אני מאמין שתצליח לרדת את חמשת האחוזים הללו בפחות זמן. יהיה טוב ונכון לנסות ולסיים את כל הסייקל ב-10 שבועות. 12 שבועות על אסטרים קצרים (פרופ - הן טסט והן מאסטרון) משולים ל-12-13 שבועות באסטר האננתת. זהו עניין חשוב להתאוששות העתידית.
2. פרגניל התחל מתחילת שבוע 2 ועד הזריקה האחרונה של הטסט.
3. PCT התחל כ-9 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט
4. הוספת אוראלי לסוף תהיה בחירה טובה. ההעדפה הכללית היא וינסטרול - גם זול וגם נוח. אם ידך משגת לאנאבר מקורי וטוב - כדאי אנאבר (יחסוך לך את תופעת הלוואי הלא נעימה שויני גורם לה, והיא כאבי מפרקים)

באופן כללי, חשוב לשמור על תזונה מוקפדת, אירובי מתון ותוכני אימונים עצימה. בחיטוב נחלש, גם על חומרים, לכן יהיה נכון להתפתות להעמיס.

יגאל תדווח על הסייקל ובעיקר על מאסטרון. מת לדעת מעוד משתמשים בפורום עליו. לא יצא לי להריץ אותו בחיטוב הקודם כי הכיס היה לחוץ

אין עם כך בעיה. הסייקל מאוד חזק אנדרוגנית, זה הכל. קח בחשבון את ההשפעות וגם את תופעות הלוואי

אין עם כך בעיה. הסייקל מאוד חזק אנדרוגנית, זה הכל. קח בחשבון את ההשפעות וגם את תופעות הלוואי
לדעתי מיותר פרווירון,ובדיוק לזה אני מתכוון,בשביל מה להיכנס לסייקל כזה אנדרוגני? הנזק שווה את התועלת?

איזה נזק ספציפי? שימוש בומחרים באופן כללי אינו בריא. מישהו כאן רוצה לבצע סייקל בומבסטי, לא אני זה שצריך ללמד אותו מה המשמעות. שידע מה עלול לקרות ומה ההשלכות. זה הכל. אחריות מינימלית על המעשים.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי למה לדעתך הנזק יותר מהתועלת ? בעקרון עשיתי סייקל כזה כבר בדיוק ( הראשון ) והתוצאות היו מעולות, חוץ מזה שהיה לי חשק מיני גבוהה מאוד לא חוויתי תופעות לוואי כלל.. על אילו תופעות לוואי אתה מתכוון ?

לא אמרתי שיש יותר נזק מתועלת. שוב, זה סובייקטיבי, יש נזקים עכשיווים ויש נזקים לטווח ארוך. אדם אחד יהיה יותר נכון לקבל עליו את האפשרות לנזקים ואדם אחר פחות. בעיני מישהו זה סייקל לגיטימי וקל; בעיני אחר לא.

השאלה שלי למה לדעתך הנזק יותר מהתועלת ? בעקרון עשיתי סייקל כזה כבר בדיוק ( הראשון ) והתוצאות היו מעולות, חוץ מזה שהיה לי חשק מיני גבוהה מאוד לא חוויתי תופעות לוואי כלל.. על אילו תופעות לוואי אתה מתכוון ?
תקרא קצת על תופעות לוואי אנדרוגניות ותסיק מזה שאם אתה לא מתכוון להתחרות הנזק האפשרי לא שווה את התועלות,ברור שיהיו תוצאות מעולות מסייקל כזה במידה ואתה אוכל טוב ומתאמן חזק ושלא נדבר על החשק מיני שהמסטרולון שרוקד לך בדם עושה

שלא נדבר על החשק מיני שהמסטרולון שרוקד לך בדם עושה
מסכים מאוד
מאסטרון חומר שהביא אותי למצב שהייתי פוחד לצאת מהבית, שמא אני אאנוס מישהי
ליבידו מרעיף שחקים

• פותח/ת השרשור
מסכים מאוד
מאסטרון חומר שהביא אותי למצב שהייתי פוחד לצאת מהבית, שמא אני אאנוס מישהי
ליבידו מרעיף שחקים
חחחח הרגת אותי מצחוק, אז לדעתכם להוריד לכדור אחד ביום של פרווירון או כלל לא לקחת ?

כדור 1 של פרווירון לא יתן לך הרבה, וזמן מחצית החיים של התרופה היא 12 שעות, כך שזה או לקחת 1 בבוקר 1 בערב, או שלא לקחת כלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית