הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל 3 - ייבוש/חיטוב

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום לכולם,

סייקל קודם היה טסט אנטט + פרווירון + בולדנון, סיימתי א הסייקל לפני 4 חודשים כמעט, לפי הרגשה כללי, בדיקות דם ופרופיל הורמונלי אני במצב מצויין ויכול להתחיל סייקל חדש לקראת הקיץ הבא עלינו לטובה..

אז ככה, ברשותי טסט פרופ, מסטרון, פרווירון, פרגניל ,כלומיד, טמוקסיפן
PCT חשבתי לעשות בנוהל הקבוע, מבבחינת הסייקל עצמו ( 12-14 שבועות עדיין מתבט) רציתי לעשות ככה :

1-12 - טסט פרופ 700 שבועי.
1-12 - מסטרון 600 שבועי
1-12 פרווירון 2 כדורים ביום ( 50מ"ג)
וכמו שציינתי משבוע שלישי פרגניל ובסוף לשלב כלומיד וטמוקסיפן

מה דעתכם ? כרגע אני בגרעון קלורי של 200 ביום סה"כ ומתכוון להוריד בהדרגה, בעקרון אני רוצה לרדת כ 5 אחוז שומן ( כרגע 15%), וכמובן לנסות לא לאבד משקל, שוקל כרגע 89 עד 1.83 גובה.
הייתם מוסיפים אוראלי ? האם הסייקל מספיק יבש ככה ?
תודה !

מה המינונים שלקחת ואיזה חברה השתמשת
פעם ראשונה הייתה במסגרת סייקל מאסה. מאסטרון של חברת זנקו רץ ל10 שבועות במינון 450mg-525mg לשבוע. בנוסף הסייקל הכיל טסט אנתת רפואי ו-NPP זנקו.

פעם שנייה הייתה במסגרת סייקל חיטוב, שם הגעתי ל600mg למשך 9 שבועות. שוב בחרתי בזנקו. גם היה טרן קצר וטסט פרופ.

בשני המקרים הליבידו היה אובר ברמות של סרט פורנו שרץ לי בראש על כל כמעט אישה נורמלית שראיתי

טוב לא נראה לי שכדאי לי לשלב מאסטרון לאור מה שאתם מדווחים על ליבידו
אני נפרדתי מבת הזוג שלי ולהיות חרמן כמו ילד בן 16 בלי משהו קבוע זה מאוד מסוכן
בני סלע שלום, מדבר Fire

בני סלע שלום, מדבר Fire
אחי, זה הסיכוי להחזיר אותה. מאסטרון מייצר זוגיות 😛

בני סלע שלום, מדבר Fire
השתמשתי גם במסטרון של זנקו, הרגשתי עלייה ברייג בזמן אימון וגם ורידים וקשיחות שהשתפרה.
דווקא חרמנות לא הייתה מטורפת. כנראה שזה לא לכולם.. אל תוותר עליו בגלל זה.

אחי, זה הסיכוי להחזיר אותה. מאסטרון מייצר זוגיות 😛
מעדיף לשלם לנערת ליווי ולא לחזור אליה זה נגמר בנינו רע אבל טוב שנגמר
השתמשתי גם במסטרון של זנקו, הרגשתי עלייה ברייג בזמן אימון וגם ורידים וקשיחות שהשתפרה.
דווקא חרמנות לא הייתה מטורפת. כנראה שזה לא לכולם.. אל תוותר עליו בגלל זה.
כן זה פלוס רציני שאני ממש רוצה לקבל במאסה. כי חיטוב יהיה רק בסייקל הבא הבא... וינסטרול עשה אחלה ורידים! אבל הרס לי את המרפקים

דבר ראשון- זה טוב שזה נגמר. שמח בשבילך.
דבר שני- אל תכנס לסייקל בלי מקור סקס קבוע וזמין. זה לא פחות חשוב ממקור חומרים בטוח וזמין. 😛

חסר בחורות ?
תצא לדיסקוטק רוסי ותחזור כל סוף שבוע עם בחורה לאותו שבוע:P:
"דיסקוטק"
רק רוסי כבד יכול להגיד את זה 😉
אבל תודה על ההצעה אחי, כמובן שכל עניין הבכי על סידורי מיטה הוא לא באמת בעייתי ממש... יש מסיבות של עובדי הייטק שאני יוצא אליהן ושמה יש יותר טורפות מטורפים יאמי יאמי

כן זה פלוס רציני שאני ממש רוצה לקבל במאסה. כי חיטוב יהיה רק בסייקל הבא הבא... וינסטרול עשה אחלה ורידים! אבל הרס לי את המרפקים
אני מתכנן להריץ אותו עכשיו במסה. התלבטתי בינו לבין בולד, אבל בסוף אני אלך על המסטרון. נכנס יותר מהר והסייקל לא מתוכנן להיות ארוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית