הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חזרה לעיניינים

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
סייקל אחרון:
טסט אננטט 1000 מ"ג
דקה 500 מ"ג
התחיל באוקטובר והופסק לאחר שלושה שבועות (חום גבוה שהגיע ל 40.5 והרגשה חרא, הכיוון לא ניראה חיובי). לאחר מכן חזרתי למינון trt (מטופל מזה מספר שנים) ובשלושה וחצי חודשים אחרונים הפסקתי גם trt (מסיבות אישיות) ורמות הטסט צנחו לנורמה המינימלית.
כרגע חזרתי למינון trt, ובקרוב אבצע סייקל נוסף. בגלל שרמות הטסט היו בקו התחתון בחודשים האחרונים, חשבתי לבצע פשוט 500 או 625 מ"ג טסט למשך 10 שבועות, פשוט על מנת להחזיר את הגוף לעיניינים, מה אומרים?

סייקל אחרון:
טסט אננטט 1000 מ"ג
דקה 500 מ"ג
התחיל באוקטובר והופסק לאחר שלושה שבועות (חום גבוה שהגיע ל 40.5 והרגשה חרא, הכיוון לא ניראה חיובי). לאחר מכן חזרתי למינון trt (מטופל מזה מספר שנים) ובשלושה וחצי חודשים אחרונים הפסקתי גם trt (מסיבות אישיות) ורמות הטסט צנחו לנורמה המינימלית.
כרגע חזרתי למינון trt, ובקרוב אבצע סייקל נוסף. בגלל שרמות הטסט היו בקו התחתון בחודשים האחרונים, חשבתי לבצע פשוט 500 או 625 מ"ג טסט למשך 10 שבועות, פשוט על מנת להחזיר את הגוף לעיניינים, מה אומרים?

סתם לדעת מתוך סקרנות, ה trt התחיל עקב סייקלים לא מוצלחים ?

לא יהיה מאט ה- 500 מג טסט? הרי עוד לפני חצי שנה היית על גרם. אני מתאר לעצמי זה לא היה סייקל ראשון שלך.
@mars

• פותח/ת השרשור
לא יהיה מאט ה- 500 מג טסט? הרי עוד לפני חצי שנה היית על גרם. אני מתאר לעצמי זה לא היה סייקל ראשון שלך.
@mars
במשך קרוב לארבעה חודשים הייתי ללא trt, רמות הטסט הגיעו ל 2.63 ng/mL. אבל אתה צודק, היתה לי דילמה ולכן פתחתי פוסט, על מנת להתייעץ.

• פותח/ת השרשור
מישהו מכיר?

קבצים מצורפים

• DSC_0092.JPG
    DSC_0092.JPG
    KB 53.4 · צפיות: 132
זנדר
ישראלי
שאלו פה כמה פעמים לגביהם
מינונים בסדר, הבעיה היא שלחלק מהמשתמשים החומר כואב. ולא, זה לא שמן אתיל אוליאט

• פותח/ת השרשור
שלא תבין אחרת, ממספר המשתמשים הבודדים בזנדר, שאני מכיר אישית וסומך על דעתם, היו 3 שדיווחו על כאבים בהזרקה, שלאחר בירור לא נבעו מטכניקה/סטריליות ההזרקה/רגישות לשמן... יכול להיות שהיו/יש באצ'טים בנזדר שהם פחות נקיים. עם זאת, המינונים בסדר והדיווחים כי השמנים השונים עובדים. לשיקולך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית