הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חזרה לעיניינים

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
סייקל אחרון:
טסט אננטט 1000 מ"ג
דקה 500 מ"ג
התחיל באוקטובר והופסק לאחר שלושה שבועות (חום גבוה שהגיע ל 40.5 והרגשה חרא, הכיוון לא ניראה חיובי). לאחר מכן חזרתי למינון trt (מטופל מזה מספר שנים) ובשלושה וחצי חודשים אחרונים הפסקתי גם trt (מסיבות אישיות) ורמות הטסט צנחו לנורמה המינימלית.
כרגע חזרתי למינון trt, ובקרוב אבצע סייקל נוסף. בגלל שרמות הטסט היו בקו התחתון בחודשים האחרונים, חשבתי לבצע פשוט 500 או 625 מ"ג טסט למשך 10 שבועות, פשוט על מנת להחזיר את הגוף לעיניינים, מה אומרים?

לא שמעתי על זנדר מעולם,אם יש בך ספק כלשהו - לך על בטוח.
תרשה לי לא להסכים איתך. לפעמים צריך לנסות דברים חדשים כי בלי זה לא נדע על חומרים חדשים וטובים ממטבח ישראלי.

תרשה לי לא להסכים איתך. לפעמים צריך לנסות דברים חדשים כי בלי זה לא נדע על חומרים חדשים וטובים ממטבח ישראלי.

תרשה לי לתקן אותך. לא הוזכר בתגובה שום ניסיון להוריד את הבחור משימוש בזנדר. אמרתי ואני עדיין אומר , אם יש בו ספק כלשהו או חשש כלשהו מכאבים לאחר הזריקה או מחומר מדולל , שילך על בטוח. וה"מטבח" הישראלי ברוב מן הפעמים הוא מטבח קומבינות שדואג למי שקרוב לצלחת.
בכל אופן לכאן או לכאן אני אישית משתמש בבאייר רפואי וכל מילה מיותרת.

לדעתי טסט אנתת 750mg שבועי
אוראלי להתחלה אם תרצה ולא מפריע לך, כיהאנתת יעבוד לאט
אפשר שמן נוסף כמו דקה, כי סך הכל אתה נקי חצי שנה, זה לא ששכחת מה זה מזרק ומחט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית