עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עבדה לי בובה בתחילת החיטוב. כמובן שכמו כל תכנית ללחיצות בזמן חיטוב הייתה התדרדרות בסוף. אבל באופן כללי עבדה לי סבבה בחיטוב. לא הייתי ממליץ לשנות אליה בחיטוב כי עדיף להסתגל לתכנית בזמן מסה. לא כולם רגילים ללחוץ כל כך הרבהאני לא נוהג להיות נחרץ אבל לדעתי רעיון מאוד מטומטם לעשות את התוכנית הזאת בחיטוב.
לא הבנתי את מהות הציטוט..עבדה לי בובה בתחילת החיטוב. כמובן שכמו כל תכנית ללחיצות בזמן חיטוב הייתה התדרדרות בסוף. אבל באופן כללי עבדה לי סבבה בחיטוב. לא הייתי ממליץ לשנות אליה בחיטוב כי עדיף להסתגל לתכנית בזמן מסה. לא כולם רגילים ללחוץ כל כך הרבה
אתה טוען שהתכנית לא מתאימה לחיטוב. אני טוען ההיפךלא הבנתי את מהות הציטוט..
כתבת נטו שהיא היתה טובה לך בחיטוב... לא הבנתי שזה המלצה גורפת.אתה טוען שהתכנית לא מתאימה לחיטוב. אני טוען ההיפך
בגלל שפרסמתי את התכנית לפני מספר חודשים בודדים אין לי מספיק DATE BASE בשביל לטעון טענה כזאת או אחרת לכלל. מה שאני כן יכול להגיד זה שזה כנראה אפשרי פיזית כי בתור מתאמן טבעי היא עבדה לי אחלה בחיטוב, ולכן אני יכול להגיד שזה אחלה אופציה לנסות ולראות מה יקרה. אחרי שיהיו עוד כמה שיעשו אותה בחיטוב אני אוכל לתת המלצה קצת יותר מושכלת כמובן.כתבת נטו שהיא היתה טובה לך בחיטוב... לא הבנתי שזה המלצה גורפת.
בגלל שפרסמתי את התכנית לפני מספר חודשים בודדים אין לי מספיק DATE BASE בשביל לטעון טענה כזאת או אחרת לכלל. מה שאני כן יכול להגיד זה שזה כנראה אפשרי פיזית כי בתור מתאמן טבעי היא עבדה לי אחלה בחיטוב, ולכן אני יכול להגיד שזה אחלה אופציה לנסות ולראות מה יקרה. אחרי שיהיו עוד כמה שיעשו אותה בחיטוב אני אוכל לתת המלצה קצת יותר מושכלת כמובן.
העניין העיקרי פה היה שאתה טענת נחרצות שזה רעיון מטומטם לעשות את זה בחיטוב, אז כרגע יש לך אדם אחד שזה עבד לו ולכן הרעיון הוא כנראה לא כזה מטומטם ומופרך
אפשר קצת נתונים על החיטוב? כמה שקלת בהתחלה כמה בסוף, אחוז שומן משוער, ומשקלי עבודה?בגלל שפרסמתי את התכנית לפני מספר חודשים בודדים אין לי מספיק DATE BASE בשביל לטעון טענה כזאת או אחרת לכלל. מה שאני כן יכול להגיד זה שזה כנראה אפשרי פיזית כי בתור מתאמן טבעי היא עבדה לי אחלה בחיטוב, ולכן אני יכול להגיד שזה אחלה אופציה לנסות ולראות מה יקרה. אחרי שיהיו עוד כמה שיעשו אותה בחיטוב אני אוכל לתת המלצה קצת יותר מושכלת כמובן.
העניין העיקרי פה היה שאתה טענת נחרצות שזה רעיון מטומטם לעשות את זה בחיטוב, אז כרגע יש לך אדם אחד שזה עבד לו ולכן הרעיון הוא כנראה לא כזה מטומטם ומופרך
והטענה שלי היא כזאת. מהניסיון שלי על עצמי ועל מתאמנים "שלי" אני רואה שבשביל שהבנץ' יעלה חייבים נפח גבוה. פשוט אי אפשר להתקדם בזה בלי המון נפח. זה דיי מה שהיה משותף לכולם. אני טוען שמראש גם במסה צריך לעבוד בנפח כזה או דומה לו אם רוצים שהבנץ' יעלה.אדם אחד שזה עבד לו זה לא טענה לכלום.
אני טוען נחרצות שלעבוד בנפח כזה גבוה בחיטוב זה מיותר ואף מסוכן לחלק מהאנשים, זה שהיכולת התאוששות שלך היא כנראה מאוד טובה והתקדמת בה זה לא אומר כלום לכלל.
הטענה שלי היא לא כלפי התוכנית ספציפית כי אין לי שום ניסיון איתה אלה כלפי תוכיות עם נפח גבוה לחיטוב באופן כללי.
שמרתי על 115 לנפח לאורך החודשיים הראשונים של החיטוב אם אני לא טועה התחלתי על איזה 22 א"ש במ.ג 89 וירדתי עם הפבורן לאיזה 85 על איזה 16% ואח"כ עברתי לאד קואן כי רציתי לנסות אותו כי גם לפני החיטוב הייתה לי תקופה לא משהו בהפבורן של תקיעה כזהאפשר קצת נתונים על החיטוב? כמה שקלת בהתחלה כמה בסוף, אחוז שומן משוער, ומשקלי עבודה?
זה בערך מה שחשבתי. ירידה של 4 ק״ג שסיכוי גדול שהרוב נוזלים זה לא ממש חיטוב.שמרתי על 115 לנפח לאורך החודשיים הראשונים של החיטוב אם אני לא טועה התחלתי על איזה 22 א"ש במ.ג 89 וירדתי עם הפבורן לאיזה 85 על איזה 16% ואח"כ עברתי לאד קואן כי רציתי לנסות אותו כי גם לפני החיטוב הייתה לי תקופה לא משהו בהפבורן של תקיעה כזה
אני מדבר על 4 קילו של שומן, זה אחרי הירידה של הנוזלים. גם הירידה בהיקפים הראתה שאין ספק שירדתי הרבה בא"שזה בערך מה שחשבתי. ירידה של 4 ק״ג שסיכוי גדול שהרוב נוזלים זה לא ממש חיטוב.
אני לא פוסל לגמרי את התוכנית בחיטוב לכל מתאמן, כי אני לא ניסיתי אותה ויש מתאמנים שאולי זה יעבוד להם, אבל כהמלצה גורפת זאת לא נראה לי תוכנית שמתאימה כל כך לחיטוב.
והטענה שלי היא כזאת. מהניסיון שלי על עצמי ועל מתאמנים "שלי" אני רואה שבשביל שהבנץ' יעלה חייבים נפח גבוה. פשוט אי אפשר להתקדם בזה בלי המון נפח. זה דיי מה שהיה משותף לכולם. אני טוען שמראש גם במסה צריך לעבוד בנפח כזה או דומה לו אם רוצים שהבנץ' יעלה.
הטענה הבאה שלי היא לגבי מעבר ממסה לחיטוב - לא צריך לשנות את התכנית בגלל המעבר ממסה לחיטוב. אם רואים שהנפח הוא יותר מדי לחיטוב אז חותכים קצת מהנפח אבל ממש אין צורך לעשות שינוי לחלוטין בתכנית. זה נכון לגבי כל אחת מההרמות. עכשיו, מי שעושה במסה את הפבורן ימשיך איתה גם לחיטוב. אם מראש אתה עובד בנפחים יותר נמוכים ואתה מתכנן לעבור להפבורן בחיטוב זה מטומטם מ2 סיבות. הראשונה היא שאין שום סיבה לשנות תכנית בגלל המעבר לחיטוב והשניה היא שלנפח גבוה יותר עדיף להסתגל במסה וממש לא בחיטוב.
מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שלי.
שמרתי על 115 לנפח לאורך החודשיים הראשונים של החיטוב אם אני לא טועה התחלתי על איזה 22 א"ש במ.ג 89 וירדתי עם הפבורן לאיזה 85 על איזה 16% ואח"כ עברתי לאד קואן כי רציתי לנסות אותו כי גם לפני החיטוב הייתה לי תקופה לא משהו בהפבורן של תקיעה כזה
עבדה לי בובה בתחילת החיטוב. כמובן שכמו כל תכנית ללחיצות בזמן חיטוב הייתה התדרדרות בסוף. אבל באופן כללי עבדה לי סבבה בחיטוב. לא הייתי ממליץ לשנות אליה בחיטוב כי עדיף להסתגל לתכנית בזמן מסה. לא כולם רגילים ללחוץ כל כך הרבה
אמרתי את זה דיי במפורשלגבי החלפת תוכנית ממסה לחיטוב אני בגדול מסכים איתך, (אני באופן כללי חושב שחילוק השנה למסה וחיטוב באופן כללי זה מיותר לרוב האוכלוסיה אבל זה נושא אחר) אבל במידה ובזמן תקופת "המסה" התוכנית היא עם נפח גבוה במיוחד (הכל יחסי כמובן זה עניין של פרספקטיבה אבל בביטחון רב אני יכול להגיד שהפבורן מת'וד היא עם נפח לחיצות גבוה ביחס לחברותיה טקסס 5\3\1 הלינארית של ביל סטאר ועוד) אז מראש לא הייתי נכנס איתה לחיטוב.
עכשיו עזוב את הדיון התיאורתי למי ומתי מתאימה התוכנית - פותח הפוסט כתב שהוא עובד עכשיו במתכונת של FBW והוא רוצה לראשונה לנסות את התוכנית של הפבורן ומההודעה שלך משתמע שאתה ממליץ לו לנסות וזה מאוד לא מתיישב עם הטענות שלך בהודעה האחרונה... אתה ליפטר מצוין ומעריכים אותך פה בפורום ואנשים יתייחסו להמלצות שלך ברצינות אז תנסה להשקיע יותר מחשבה לפני שאתה משיב...
וואלה צודק, מיי מיסטייקאמרתי את זה דיי במפורש
למה לא להתחיל עם תכנית כח מסודרת ולא עם רשימת מכולת של FBWבהמשך לפוסט,כרגע מסיבות בריאותיות אין לי אפשרות לע/שות פרס ואני מעונין לבצע לחיצה 3 פעמים בשבוע(FBW) כשהמגמה היא כן להתקדם במשקלים אחת לשבוע.אשמח להמלצות.
אפשרי אל שוב,מעדיף להעלות משקלים אחת לשבוע במקום פעמים(כמו בלינארית) ושנית לא יכול לעשות פרס באמצע שבוע בשל כאבי כתף אז כיצד ת מליץ לעבוד?למה לא להתחיל עם תכנית כח מסודרת ולא עם רשימת מכולת של FBW