הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש שהרצועות לא נותנות לי כלום

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
שלום לכולם
לאחרונה התחלתי להשתמש ברצועות ברכיים לקראת התחרות במאי
מעולם לא ניסיתי רצועות ברכיים , אז הקדשתי קצת יותר זמן מהרגיל שבו אני מתרגל איתן
אני מרגיש שהרצועות לא נותנות לי כלום מבחינת משקל על המוט .
ולראיה , היה לי 180x5 סקוואט ללא רצועות . לא הצלחתי להוציא מהרצועות יותר מ200 לסינגל , שגם הוא היה גריינד פסיכי . 190 הרגיש לי לא קל .
ניסיתי את הרצועות הרבה באימונים של סינגלים , ולא לחזרות , כי לא היה נראה לי כל כך בריא לשים רצועות לחמש חזרות . אבל באימון היום , הייתי אמור לתת 165 לנפח (ללא) . עשיתי 2x5 שהלכו סבבה . רציתי לשים רצועות בסטים 3,4 כדי לראות אם באמת הן לא נותנות לי כלום . טענתי 180 ק"ג ובשני הסטים לא הצלחתי יותר מ2 חזרות . וזה כולה 15 ק"ג יותר ...
אני די בטוח שאני לא מוציא כלום מהרצועות . אבל לא שמעתי או קראתי באף מקום שצריך להתנהג אחרת בסקוואט עם רצועות
הסקוואט שלי די עמוק , ככה שעל אחת כמה וכמה שרצועות אמורות לעזור לי , כי יהיה לי יותר באונס
ממש מוזר לי הנושא , ורציתי לשמוע את דעתם של המנוסים באימונים עם רצועות

אגב , אני די בטוח שזה לא תקני , כשאני עם הרצועות אני מזיע כמו אחרי מרתון , וזה עוד לפני שהתחלתי סקוואט , רק הקשירה שלהן מעייפת אותי ממש וגורמת לי להזיע ולסחרחורות , ככה שזה גורם לי להכנס למוט ממש בחוסר ריכוז ובחוסר אנרגיות , האם זה תקני?

אני הייתי מהמר על זה שכנראה אתה לא קושר אותן טוב
תנסה להתאמן עם מישהו שכן רגיל לרצועות ותבקש ממנו שהוא יקשור לך ותראה אם יש הבדל אם כן תבקש שילמד אותך לקשור כמוהו

אני עשיתי הכנה בהכוונת מאור ועשיתי 8 שבועות רצועות לנפח 185 5*3, לא יודע למה אתה מפחד לעשות לחמש חזרות.
צריך גם לדעת לקשור אותם, זה הבדל שמיים לארץ בין קשירות טובות לפחות.

צריך לשבת יותר אחורה עם רצועות
קשירה עצמית באמת מאוד מעייף ומוזר שהן לא נותנות לך כלום.. אולי זה קשור לטכניקה ולקשירה אולי היא שגויה

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מהמר על זה שכנראה אתה לא קושר אותן טוב
תנסה להתאמן עם מישהו שכן רגיל לרצועות ותבקש ממנו שהוא יקשור לך ותראה אם יש הבדל אם כן תבקש שילמד אותך לקשור כמוהו

למדתי מסרטונים מיוטיוב שלא צריך כל כך טכניקת קשירה .. פשוט מלמטה למעלה ולמתוח כל חצי סיבוב ... מה גם שיצא לי ש @yanivgoft קשר לי , ולא היה מדהים ..

אני עשיתי הכנה בהכוונת מאור ועשיתי 8 שבועות רצועות לנפח 185 5*3, לא יודע למה אתה מפחד לעשות לחמש חזרות.
צריך גם לדעת לקשור אותם, זה הבדל שמיים לארץ בין קשירות טובות לפחות.
היום הבנתי למה בעצם פחדתי מ5 חזרות ... אני פשוט מתעייף הרבה לפני שאני נכנס למוט כמו שאמרתי , ככה שלא משנה כמה המשקל קל , מתישהו זה כבר לוחץ עליי מדי בשביל להמשיך לפמפם

צריך לשבת יותר אחורה עם רצועות
קשירה עצמית באמת מאוד מעייף ומוזר שהן לא נותנות לך כלום.. אולי זה קשור לטכניקה ולקשירה אולי היא שגויה
אני מניח שאוטומטית אני יושב אחורה קצת יותר , בגלל שמש קשה לי בירידה כשאני עושה רגיל
שוב , אולי אני קושר חלש מדי או לא יעיל , אבל מוזר לי שאני לא קושר בטכניקה טובה , הטכניקה לא כזו מסובכת ..

זה נורמלי מאד. לוקח זמן להתרגל. אבל אתה חייב להתאמן עם מישהו מנוסה ברצועות שגם יראה לך איך לקשור וגם ידריך אותך איך לשנות את הסקוואט בהתאם לרצועות.

אם אתה יורד לבור לאט, קשה להוציא מהרצועות הרבה באונס. כמובן תלוי בהמון משתנים.

אני לא קושר מדהים, אבל עדיין שחברה שלי אמרה שהיא קושרת לעצמה מספיק לוחץ, ה80% שלי היה לה גבולי לוחץ מדי.

זה נורמלי להתעייף לפני הסקוואט עצמו, צריך לדעת לקשור בצורה שלא תהרוג אותך אם אתה קושר לעצמך.

• פותח/ת השרשור
זה נורמלי מאד. לוקח זמן להתרגל. אבל אתה חייב להתאמן עם מישהו מנוסה ברצועות שגם יראה לך איך לקשור וגם ידריך אותך איך לשנות את הסקוואט בהתאם לרצועות.

אם אתה יורד לבור לאט, קשה להוציא מהרצועות הרבה באונס. כמובן תלוי בהמון משתנים.

אני לא קושר מדהים, אבל עדיין שחברה שלי אמרה שהיא קושרת לעצמה מספיק לוחץ, ה80% שלי היה לה גבולי לוחץ מדי.

זה נורמלי להתעייף לפני הסקוואט עצמו, צריך לדעת לקשור בצורה שלא תהרוג אותך אם אתה קושר לעצמך.

שמע אני איתן כבר בערך חודשיים , משתדל לתת סקוואט ברצועות פעם בשבוע , אולי באמת הקשירה שלי לא חזקה מספיק , אבל הגיוני שהיא לא חזקה כדי לתת לי 15 קג בסקוואט ?? נשמע לי הזוי..

לגבי הירידה לבור , אני פשוט לא מסוגל לרדת מהר עם הרצועות , אני מרגיש שאני צריך להלחם בהן כדי להצליח לרדת בכלל ...
מה אתה ממליץ לעשות כדי לתקן את זה ? מזכיר שיש לי כחודש וחצי עד התחרות

לעבוד עם מישהו עם נסיון טוב עם רצועות, לא חושב שאפשר לתקן את זה במילים על גבי הפורום. אבל זה נשמע מאוד נפוץ. גם אני הייתי ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית