הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 245 קילו

בעזהי"ת

לא, עם רצועות.

מדובר בשאלה לגיטימית - כל עוד היא לא נערכת במסגרת מסע רדיפה.

200 ק"ג סקוואט ללא רצועות ברכיים לטבעי, הם הישג יפה.
250, הישג מרשים.
300, מטורף.

לעומת זאת:

250 סקוואט ללא וכו' בפרמקולוגיה הקיצונית שכבר כל כך נפוצה בארץ, הם משקל מעורר פיהוק למישהו שמתמקד בפיתוח כוח.
300, בסיסי.
350, מרשים.
400, מטורף.

מותר לאדם מהרחוב לתהות על פי איזה קנה מידה הוא צריך להתבונן על דברים, ואין בכך משום חוסר נימוס.

• פותח/ת השרשור

כן
בעזהי"ת

250, הישג מרשים.
300, מטורף.

לעומת זאת:

250 סקוואט ללא וכו' בפרמקולוגיה הקיצונית שכבר כל כך נפוצה בארץ, הם משקל מעורר פיהוק למישהו שמתמקד בפיתוח כוח.
300, בסיסי.
350, מרשים.
400, מטורף.

מותר לאדם מהרחוב לתהות על פי איזה קנה מידה הוא צריך להתבונן על דברים, ואין בכך משום חוסר נימוס.
לא חושב שמארס תקף אותו אלא יותר הטריל אותו. בכל מקרה אני מסכים שעם המספרים שלי זאת שאלה לגיטימית, וכמובן שזה מאד מחמיא לי שלאנשים מאד הגיוני שבשביל ההישגים שלי חייבים חומרים
אגב אם כבר מדברים על ההישג המטורף של 300 ללא רצועות טבעי... מתי נזכה לראות אותך עושה זאת סוף סוף?
אחרי כל רך הרבה אימוני נפח של 200+ לא מפתיע שזה עלה לך בכזאת קלות
בשום שלב לא אמרתי שזה היה אמור להיות קשה. יותר מזה- זה לא היה אמור להיות קרוב לקשה. זה יהיה בערך החימום האחרון לפני האופנר בתחרות וכך גם הוא נראה 😃

נערך לאחרונה:
הכוונה הייתה יותר ל90@290, שעד לא מזמן היו לך כשלים לא נעימים באיזור ה200 נפח, גורם לתהות ידידי.
בכל מקרה, אם אתה טוען שטבעי, מקובל.

מאחל לך הצלחה רבה.

250, הישג מרשים.
300, מטורף.
אני חושב שקטגוריית המשקל מאוד רלוונטית בהקשר הזה. לא זוכר אף אחד שנתן 250 ללא רצועות בעד 90.
ואגב גם בקטגוריות הכבדות יותר לא התרחקו מה250.
לזכרוני מי שנתן +250 רואו תחרותי ללא חומרים זה רק אתה אופק ואברהם.
הכוונה הייתה יותר ל90@290, שעד לא מזמן היו לך כשלים לא נעימים באיזור ה200 נפח, גורם לתהות ידידי.

מאחל לך הצלחה רבה.
אם אני לא טועה הוא עשה 215 לנפח.
לצורך העניין כשאני עשיתי את המשקל הזה לנפח היה לי יותר מ260 לסינגל. תוסיף על זה כמה עשרות ק"ג בזכות הרצועות והרי לך שזה לא מופרך בכלל

• פותח/ת השרשור

מאחל לך הצלחה רבה.
היה לי 210 לנפח מוצלח. הכשלים בזמן האחרון היו בגלל מחלות וכו'. בינתיים נראה שאני נותן בראש לא רע בכלל. ועוד יותר מחמיא לי הפקפוק בטבעיות שלי:wub:
אני חושב שקטגוריית המשקל מאוד רלוונטית בהקשר הזה. לא זוכר אף אחד שנתן 250 ללא רצועות בעד 90.

אם אני לא טועה הוא עשה 215 לנפח.
לצורך העניין כשאני עשיתי את המשקל הזה לנפח היה לי יותר מ260 לסינגל. תוסיף על זה כמה עשרות ק"ג בזכות הרצועות והרי לך שזה לא מופרך בכלל
היה לי 185 לנפח ללא רצועות אם אני זוכר טוב לפני שנתתי 250 בתחרות עם הרבה טעם של עוד, היה לי באותו יום לפחות 255 אם לא 260. כך שעם 25-30 קילו לנפח והתחזקות בתכנית הזאת זה לא הזוי בכלל
ללא רייג' וללא כאפות לפנים, סה"כ קטלני ביותר!
סה"כ תגובה מפרגנת

בעזהי"ת

\
אגב אם כבר מדברים על ההישג המטורף של 300 ללא רצועות טבעי... מתי נזכה לראות אותך עושה זאת סוף סוף?

לא רק שבתקופה הנראית לעין בלאו הכי אין לי יכולת לפנות את עצמי כראוי למשמעת הספורטיבית הקיצונית הנדרשת להישג דוגמת זה, אלא שבאופן כללי כרגע הנושא התחרותי הרבה פחות קוסם לי - לעומת קביעת 260 ק"ג דד סטארט בתנאי מכון, תוצאה השקולה בטיבה ל-300.

ואם כבר אני מזכיר תוצאות שכאלה, אז דומני שלאור 262.5 בוקס סקוואט שהיו לי לפני ה-285 התחרותי, נראה ו-275 גם נמצא בריינג' המדובר:

לקחתי את הנקודה הזו בחשבון תחת ההנחה שמן הסתם פרמקולוגיה כרגיל תביא לעלייה במשקל גוף, ולכן אפשר לרגע לזנוח את הפילוג על פני משקלי גוף שונים, לטובת הצגת הנקודה העקרונית.

היה לי 210 לנפח מוצלח. הכשלים בזמן האחרון היו בגלל מחלות וכו'. בינתיים נראה שאני נותן בראש לא רע בכלל. ועוד יותר מחמיא לי הפקפוק בטבעיות שלי:wub:

היה לי 185 לנפח ללא רצועות אם אני זוכר טוב לפני שנתתי 250 בתחרות עם הרבה טעם של עוד, היה לי באותו יום לפחות 255 אם לא 260. כך שעם 25-30 קילו לנפח והתחזקות בתכנית הזאת זה לא הזוי בכלל

סה"כ תגובה מפרגנת

סה"כ מואיקן הפוך זה לא נחשב טבעי, אבל נחליק לך את זה.
אם תעיף את ה290 בתחרות יהיה חריף!

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית