הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה שורפי שומן אתם ממליצים?

• פותח/ת השרשור Elad5
  • פורסם בתאריך

Elad5

משתמש קבוע
1,561
5
נק' מוניטין:
3,250
1,561
5
אני תקוע בחיטוב כבר 3 חודשים, הכרס לא רוצה לרדת...
דיאטה קפדנית, 4 פעמים אימון בשבוע. לא מבין מה הבעיה.

1.88, 97 ק"ג.

התעניינתי באפשרות הזמנת תוספים ישירות מחו"ל - יש משהו שאתם ממליצים עליו? האם זה יכול לעזור ולזרז תוצאות?

חשבתי על קפאין + יוהימבין מBB.COM, המחירים סבילים לחלוטין. לא יהיו בעיות להזמין את הנ"ל?

מקווה לתשובות, תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אתה מחפש שורפי שומן בשביל להוריד תכרס? זה בערך הדבר הכי קל שיש, פשוט תשמור על מאזן שלילי :|

• פותח/ת השרשור
אל תעשו מזה צחוק.
ירדתי כבר לפחות 18 ק"ג, הקצב כרגע עומד על חצי קילו - קילו בשבוע.
מצב הבטן כמעט ולא זז.. אני עדיין מרגיש שמן.

חצי קילו בשבוע זה קצב בסדר גמור,אם אתה עושה אנאירובי ושומר על כמות חלבון גבוהה אתה מאבד הרבה שומן

חצי קילו בשבוע זה קצב מצוין, אם ירדת מהר יותר קודם לכן אז עשית טעות, אתה לא צריך שום שורפי שומן, אתה צריך סבלנות ולהרים משקלים כבדים.

• פותח/ת השרשור
מרים משקלים כבדים. שומר על טווח חזרות נמוך = 4-6, האם זה בסדר?
בנוגע לקצב ירידה, תודה, הרגעתם אותי. אבל שורף שומן לא יכול להאיץ את התהליך?

אם אתה רעב תנסה לשחק אם הארוחות
יכול להיות שבבוקר אתה יכול לדחות קצת את הארוחת בוקר (כי גם ככה לא רעבים בבוקר)
לנסות לאכול פחות ארוחות ויותר גדולות

תשתה יותר מים, ותה בין הארוחות

תוסיף עוד סלטים גדולים

תוסיף עוד אוכל ותעלה אירובי

E/C יכול לעזור

מרים משקלים כבדים. שומר על טווח חזרות נמוך = 4-6, האם זה בסדר?
בנוגע לקצב ירידה, תודה, הרגעתם אותי. אבל שורף שומן לא יכול להאיץ את התהליך?
הדבר הכי יעיל הוא אפדרין שהוא לא חוקי, הדבר שכן חוקי זה קפאין, שהוא בעיקר יכול לעזור לך להתמודד עם האימונים, הוא נחשב לסוג של "שורף שומן" אבל ממה שאני יודע האפקט הוא לא משמעותי אלא אם כן משלבים אותו עם אירובי או הפרוטוקולים של לייל, אני מאמין שאתה עוד רחוק מהמצב של הפרוטוקולים של לייל. וכן 4-6 זה בסדר, חשוב שתעשה סקוואט תמיד כמו שנאמר.

אני תקוע בחיטוב כבר 3 חודשים, הכרס לא רוצה לרדת...
דיאטה קפדנית, 4 פעמים אימון בשבוע. לא מבין מה הבעיה.
1.88, 97 ק"ג.
התעניינתי באפשרות הזמנת תוספים ישירות מחו"ל - יש משהו שאתם ממליצים עליו? האם זה יכול לעזור ולזרז תוצאות?
חשבתי על קפאין + יוהימבין מBB.COM, המחירים סבילים לחלוטין. לא יהיו בעיות להזמין את הנ"ל?
מקווה לתשובות, תודה רבה.
קצב הירידה שלך 500 גרם/קילו בשבוע זה בסדר גמור.תקפיד על מספיק חלבון בתפריט בשביל לשמר כמה שיותר מאסת שריר ולשרוף רק שומן.אם מתאמן יורד במשקל אבל לא רואה שהבטן יורדת/ובשאר הגוף יש מצב שאתה מעבד גם הרבה שריר על הדרך.וזה לא בסדר.תעלה חלבון בתפריט.
אם אתה בריא לב/לחץ דם ולא משתמש בתרופות מסויימות תחקור לעומק את הנושא של האפדרין+קפאין.ותיקרא גם על קלנבוטרול. זה חומרים שעובדים ובשילוב של תזונה טובה ואימונים יעזרו לך לרדת טוב יותר בעיקר בניצול טוב יותר של שומן,וגם באנרגיה וכוח לאימונים בדייטה דלת פחמימות.
יוהימבין+קפאין גם בסדר אבל האפדרין והקלן הרבה יותר נוחים.

סביר להניח שאתה פשוט מסתכל על הבטן שלוש פעמים ביום במראה. אי אפשר לראות שינוי ככה. או שתמדוד היקף פעם בשבוע (וגם זה מאוד לא מדויק) או שפשוט תעקוב אחרי המשקל ותוודא שיש מגמת ירידה נמשכת (גם חצי קילו בשבוע).

אם הקצב שלך חצי קילו בשבוע זה מעולה
לא צריך תוספים אלא אם בא לך לקצר תהליכים ולשמור יותר על מאסת שריר
בחירה שלך

• פותח/ת השרשור
בלבלתם אותי - זאת הייתה המטרה אחרי הכל, לקצר תהליכים. הבנתי שיהומבין (לא חוקי?) וקפאין הם המושלמים והזולים ביותר למטרה זו. אפדרין אני לא יודע מאיפה להשיג ומה הטווח מחירים.
מה פסק הדין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית