הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה - על איזה חברות אתם סומכים?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
אשמח לדעת על איזה חברות אתם סומכים בכל מה שקשור לתוספי מזון.
ויטמינים, חומצות אמינו, אומגה 3,מגנזיום ויטמין D וכו..

כשיש בארץ מבצעים אני בעיקר קונה סולגאר, סופרהב, אלטמן, מחו''ל זה בעיקר now, allmax..

אישית יש לי בעיה עם המוצרים של Myprotein משהו מרגיש לי שם חשוד...

אשמח לשמוע מה דעתכם, איזה חברות אתם מעדיפים?

ולאנשי המקצוע האם יש לכם המלצה או דיס-המלצה על מותג מסויים?
@Maor Pichadza
@OA

תודה רבה לעונים.
😁

ויטמינים, חומצות אמינו, אומגה 3,מגנזיום ויטמין D וכו..
אין באמת כזה הבדל בין החברות המוכרות, אני לרוב משתמש בNOW.
כשיש בארץ מבצעים אני בעיקר קונה סולגאר, סופרהב, אלטמן, מחו''ל זה בעיקר now, allmax..
נשמע שאתה קונה חברות לגיטימיות לגמרי, אין לך מה לדאוג.
אישית יש לי בעיה עם המוצרים של Myprotein משהו מרגיש לי שם חשוד...

אשמח לשמוע מה דעתכם, איזה חברות אתם מעדיפים?

ולאנשי המקצוע האם יש לכם המלצה או דיס-המלצה על מותג מסויים?
אני לא אוהב את מיי-פרוטאין אבל אין לי ספק שהמוצרים שלהם לגמרי בסדר.

אלה חלק מהחברות שאני מחשיב כחברות אמינות ומוכרות. בארץ יש לך גם את Life (של סופר-פארם) וצנטרום
לגבי חברות מחו"ל יש גם את Musclepharm, Dymatize, optimum nutrition.

אלה החברות שכרגע עולות לי לראש, יכול להיות שיש עוד חברות מוכרות ששכחתי או שאני לא מכיר, אבל כמו שאתה רואה יש לך מגוון חברות שאתה יכול לבחור מהן, אז הייתי מתמקד בהן ולא יוצא להרפתקאות.

האם יש לך דעה על המוצרים של Myprotein?
גם חברה אמינה לדעתי, לא סביר שהם מרמים או מזהמים את המוצרים שלהם ברכיבים שלא אמורים להימצא. ולפחות בכל הנוגע לחטיפי חלבון אתה מקבל את התמורה הכי גדולה ביחס למחיר, גם עם תוספת המחיר על המשלוח. בבלק פריידי הזמנתי חטיפי חלבון במחיר של 3.5-4 ש"ח לחטיף, איפה תמצא חטיפי חלבון במחירים כאלה?

לגבי אבקות חלבון, לדעתי גם המחירים שלהם הכי זולים ומבחינת ערכים אתה מקבל את התמורה הכי טובה ביחס למחיר. אבל לכאן נכנסים שיקולים של טעם ומסיסות/ערבוב בנוזל שלפי דעות של אנשים פחות טובות מאבקות חלבון של החברות האחרות.

מה שכן, אף פעם לא יצא לי לבדוק תוספים שאינם קשורים לספורט, כמו תוספי ויטמינים, מולטי-ויטמין, אומגה 3 וכד'. אבל בגלל שהנישה של החברה הזו זה תוספי תזונת ספורט, לא הייתי קונה מהם מולטי ויטמין או אומגה 3 לצורך העניין - יש מספיק חברות אמינות וגדולות שמוכרות את התוספים האלה

מיי פרוטאין מרגישים מסחרה / שכונה, זה פשוט וויב. זה לא שהאחרים לא מסחרה, אבל סולגאר לדוגמה עושים קצת יותר רושם סמכותי בשבילי. אולי זה הכל בראש אבל הראש חשוב כשגם ככה התוספים האלו זה 50% פלצבו.

אשמח לשמוע לגבי גיינרים כשרים או מישהו ניתקל בזה?
חדש בעניין,רק לא מובן למה לא רשום על האריזה פרטי יצרן,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית