הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לשלב סומלוב ג'וניור בנצ' עם 531

תרגיש חופשי לפרט יותר על המצב מעבר ל"הבנץ' שלי לא מתקדם כמו שצריך" כדי שנוכל לעזור לך באמת

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה במצב?

גובה 171 משקל גוף 75=76

משקלי עבודה כרגע ל-RM1

סקוואט: 145
דדליפט: 170
פרס: 66
בנצ': 99 (תקוע כבר כמה חודשים טובים על המשקל הזה)

מתאמן שנתיים וחצי במכון מתוכן שנה פלוס מינוס אימוני כוח (SS, לינארית וכרגע 5/3/1 עם ג'וקרים ו-BBB)

בעזהי"ת

הנקודה הייחודית בסמולוב, להבנתי, היא השילוב בין נפח ועצימות. ניתן למצוא תכניות עתירות נפח בשלבים מסויימים - אבל באותם השלבים העצימות נמוכה למדי. ניתן למצוא להיפך תכניות עצימות מאוד, ובהתאם מונמכות נפח. נדיר למצוא תכנית המבקשת ממך להתקרב ל-90% RM1, בביצוע סדרה ארוכה של טריפלים, וכשאתה תשוש לאחר שאר אימוני השבוע, שלא לדבר על השבועות הקודמים. מדובר על משימה מפרכת, מאוד לא פשוטה, ואף מטילת אימה.

לנוכח זאת, הגישה שלי היא שבשבועות המתקדמים של סמולוב, ואפילו רק JR לבנץ', הדבר היחידי שהייתי ממליץ למתאמן הבינוני לשלב באימון, מעבר לכמה סטים לא מחייבים של סקוואט/דדליפט/פולאפס, הוא שתי מנות שווארמה בלאפה עם שומן כבש וחומוס טוב.

בעזהי"ת

אליהו היקר,
קצת רחמים על אנשים שנמצאים בחיטוב.

אבל מסכים 😃

אני תמיד מציע למתאמנים שלי נוהל חשוב מאוד לזמן החיטוב: בכל עת שהם ממש רוצים לאכול משהו, ופאקן החיטוב אז לא יכולים, אז שירימו אלי טלפון, ואני אוכל אותו בשבילם.

מסכים עם הקובה, רק שלדעתי שני אימוני סמולוב בשבוע קצת נוגדים את העקרון של התכנית.

אבל שוב, אם מתקדמים אז אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
אני אתן עוד סייקל ניסיון (6 שבועות). אם לא אראה שיפור אז אשלב בין התוכניות.
פשוט ה531 מאוד כייפית לי וגורמת לכך שללכת למכון הופך להיות כיף ולא עול

לא מבין מה הבעיה לעשות גוניור
ראשון בנץ ואז תעשה 5/3/1 לסקוואט
שלישי בנץ
חמישי בנץ ואז 5/3/1 לדדליפט
שישי בנץ
ככה אני עושה כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית