עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא הכי מבין אותך אם השאלה שלך מהיכן הכוח מגיע זה בעיקר שריר ומערכת העצבים (היעילות שלה)איזה עוד דברים?
טכניקה?
עבודת רגליים?
רוחב אחיזה?
*כל אלה עלולים לעזור
אבל אם אתה לא חזק מהשורש,שום דבר לא יעזור
בגדול מה שעוזר זה שריר, מערכת מוטורית, טכניקה, ומיומנות ספציפית של הטווח חזרות הרצוי. שומן מוסיף עוד אבל אם אתה לא מתחרה מקצועי אני לא רואה סיבה להשמין בכוונה, מבנה גוף משנה אבל אין לך איך לשפר אותו אז זה לא רלוונטי.איזה עוד דברים?
טכניקה?
עבודת רגליים?
רוחב אחיזה?
*כל אלה עלולים לעזור
אבל אם אתה לא חזק מהשורש,שום דבר לא יעזור
גם אם אתה מתחרה מקצועי DONT BE GAYבגדול מה שעוזר זה שריר, מערכת מוטורית, טכניקה, ומיומנות ספציפית של הטווח חזרות הרצוי. שומן מוסיף עוד אבל אם אתה לא מתחרה מקצועי אני לא רואה סיבה להשמין בכוונה, מבנה גוף משנה אבל אין לך איך לשפר אותו אז זה לא רלוונטי.
לדעתי לבחור להשמין זה כמו לקחת חומריםגם אם אתה מתחרה מקצועי DONT BE GAY
יותר גרועלדעתי לבחור להשמין זה כמו לקחת חומרים
בין סט לסט כמה זמן מנוחה אתה נותן?יותר גרוע
תלוי בין סט ראשון לאחרון ממוצע של שיר ואז אני שם את הרצועות מפרק שלי ונכנס לסטבין סט לסט כמה זמן מנוחה אתה נותן?
בכיף 3 שלא נדבר על סטים כבדים בדד וסקוואט3 דק?
מטורף
3 דק מנוחה,בין סט לסט כפול 5 על 130בכיף 3 שלא נדבר על סטים כבדים בדד וסקוואט
אני עם ייבוש קל ב82, עוד מילה ממך וארד ל75 ואקח ממך כל שיא שחלמת עליו 😵💫🥊עכשיו אני מבין למה אתה מתחרה ב90 בטח ב70 יש לך בקושי 70 בנצ'
סט אחרון אני נח בכיף 5 דקות לפעמים קצת יותר אני חושב שכולל חימום לוקח לי הכל חצי שעה בממוצע אני חושב שאני נח 4-5 דקות3 דק מנוחה,בין סט לסט כפול 5 על 130
זה עילוי
הייתי במכון שלך אתמול,מכון גועל נפשסט אחרון אני נח בכיף 5 דקות לפעמים קצת יותר אני חושב שכולל חימום לוקח לי הכל חצי שעה בממוצע אני חושב שאני נח 4-5 דקות
יא מצחיק חזרתי אלייך מזמןהייתי במכון שלך אתמול,מכון גועל נפש
אני כבר לא מתאמן שםיא מצחיק חזרתי אלייך מזמן
למה גועל נפש דוגרי כל עוד יש לי כלוב אני מסתדר
לאיפה עברתאני כבר לא מתאמן שם
ספייסלאיפה עברת
טעות שלי התבלבלתיספייס
המכון כושר שעברת אליו עכשיו מסריח עם אנשים הזיות
מכון הכי יקר בארץ עם הציוד הכי זול שיש,אין שם האמר לגב האמר לחזה רק ילדים שעושים לך דדליפטים ומשחקים אותה גאנגסטרים
עשיתי מולטי יכול להתאמן בכל ספייסטעות שלי התבלבלתי
אז עברת לאיפה שהייתי