הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנצ'

מישכפול2

מושעה
70
37
נק' מוניטין:
42
70
37
@elchonon הלך לי הטלפון ולא נותן לשלוח הודעה פרטית כי המשתמש חדש
אז צריך לעדכן אותך 130 5*5 וירדתי קילו (בטעות)

נ.ב
התחילו לי כאבים בחיבור של החזה והכתף (נראה לי מדאמבלים חיובי) מקווה שיעבור עד ראשון אבל אם לא אז להתעלם?

• פותח/ת השרשור
איזה עוד דברים?
טכניקה?
עבודת רגליים?
רוחב אחיזה?
*כל אלה עלולים לעזור
אבל אם אתה לא חזק מהשורש,שום דבר לא יעזור
אני לא הכי מבין אותך אם השאלה שלך מהיכן הכוח מגיע זה בעיקר שריר ומערכת העצבים (היעילות שלה)

איזה עוד דברים?
טכניקה?
עבודת רגליים?
רוחב אחיזה?
*כל אלה עלולים לעזור
אבל אם אתה לא חזק מהשורש,שום דבר לא יעזור
בגדול מה שעוזר זה שריר, מערכת מוטורית, טכניקה, ומיומנות ספציפית של הטווח חזרות הרצוי. שומן מוסיף עוד אבל אם אתה לא מתחרה מקצועי אני לא רואה סיבה להשמין בכוונה, מבנה גוף משנה אבל אין לך איך לשפר אותו אז זה לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
בגדול מה שעוזר זה שריר, מערכת מוטורית, טכניקה, ומיומנות ספציפית של הטווח חזרות הרצוי. שומן מוסיף עוד אבל אם אתה לא מתחרה מקצועי אני לא רואה סיבה להשמין בכוונה, מבנה גוף משנה אבל אין לך איך לשפר אותו אז זה לא רלוונטי.
גם אם אתה מתחרה מקצועי DONT BE GAY

לאיפה עברת
ספייס
המכון כושר שעברת אליו עכשיו מסריח עם אנשים הזיות
מכון הכי יקר בארץ עם הציוד הכי זול שיש,אין שם האמר לגב האמר לחזה רק ילדים שעושים לך דדליפטים ומשחקים אותה גאנגסטרים

• פותח/ת השרשור
ספייס
המכון כושר שעברת אליו עכשיו מסריח עם אנשים הזיות
מכון הכי יקר בארץ עם הציוד הכי זול שיש,אין שם האמר לגב האמר לחזה רק ילדים שעושים לך דדליפטים ומשחקים אותה גאנגסטרים
טעות שלי התבלבלתי
אז עברת לאיפה שהייתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית