עצות לטיול קואוסט טו קואוסט בארצות הברית

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב אז ככה, עוד פחות מחודשיים אני מתכנן לעשות טיול קואוסט טו קואוסט בארצות הברית עם שני חברים ברכב. אני ממש אשמח לכל עצה וכל רעיון שיכול להיות לכם למה לעשות או לשנות אפילו את המסלול בשביל דברים שנראים לכם חובה וכו'. אנחנו מחפשים לעשות באמת מהכל - מסיבות וחיי לילה, טרקים, ספורט אקסטרים, סתם מקומות יפים לאיזה תצפית, חופי ים, מוזיאונים מגניבים, הופעות.. באמת כל דבר שנראה לכם ששווה לעשות
ואוכל. אוכל אוכל אוכל. אם אתם מכירים מקומות טובים של אוכל ששווה לעצור בהם, איזה דיינר בעיירה שכוחת אל עם ההמבורגר הכי טוב שטעמתם בחיים.. אני רוצה את זה חח:food-and-drink005-88:
המסלול כרגע הוא כזה:
ניו יורק
בוסטון(לא בטוחים אם יש טעם לחתוך מזרח בשבילה כי זה נסיעה של 4 שעות ואז מאריך את הנסיעה גם ליעד הבא, אשמח מאד לדעות עליה)
פינגר לייקס
מפליי הניאגרה
טורונטו
שיקגו
סיינט לואיס
קנזס סיטי
דנבר
טרק/ים כלשהו ברוקיז - אשמח מאד לרעיונות
הפארקים הלאומיים הגדולים - גרנד קניון, ברייס קניון, זיון פארק, לייק פוואל - גם מאד אשמח אם לאנשים יש רעיונות ספציפיים לאיזה מסלולים לעשות וכו'.
לאס וגאס
לוס אנג'לס
סאן חוזה
סאן פרנסיסקו
סקרמנטו
יוסימיטי פארק
מיאמי (טיסה, בקונקשן למרכז אמריקה אז גם יהיה כמה ימים שם)

בוסטון עיר משעממת כל כך, לדעתי אין טעם לנסוע לשם.. האטרקציה הכי גדולה שם זה ״שיט לוויתנים״. אתה סתם שט בספינה שעות ומת משעמום ולא רואה אפילו דולפין.. סיור בהרווארד גם לא משהו בכלל..
מה שכן, יש שם את ריכוז הדאנקן דונטאס הכי גדול בארהב. שם הם התחילו ויש לך בכל חור סניף, אז אם אתה מעריץ אולי כדאי כן לנסוע..
ממליץ לך מאוד כשתהיה בניו יורק לנסוע לניו ג'רזי לסיקס פלג רק בגלל שיש שם את הקינג דה קה. רכבת הרים מטורפת .
בווגאס תלכו למגדל הסטרטוספייר. יש שם לונה פארק על המגדל, זה אם אתה אוהב אדרנלין..
לגבי הפארקים הלאומיים- ברייס קניון ויוסימיטי מדהימים. ביוסמיטי יש המון מסלולים והמון מה לראות, ממליץ ללכת כמה ימים לשם כדי לראות הכל.
גרנד קניון לא כל כך אהבתי, אין שם מסלולים כל כך יפים. כל הקטע שם זה רק כשאתה מגיע לתצפית הראשונה ויורד מהשאטל ואז אתה קולט את הגודל העצום של הקניון ומקבל שוק.. חוץ מזה לא עפתי שם.

מקווה שלא ציינת את ילוסטון כי שכחת.
ברייס קניון, ציון ויוסמיטי מדהימים. חלק מהערים שציינת הן סתם ערים...מה שנקרא nothing to write home about.

אני הייתי מוותרת על סנט לואיס ושיקגו ( אלא אם כן ההגעה לשם נובעת מטיסת הקונקשן למרכז ארה"ב). בסנט לואיס,למעט ה- Gateway Arch ו- six flags, אין לך הרבה מה לחפש.על הגרנד קניון לא הייתי מוותרת בעד שום הון שבעולם. התצפית על הקניון בשעות בין הערביים זהו מראה מרהיב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בוסטון עיר משעממת כל כך, לדעתי אין טעם לנסוע לשם.. האטרקציה הכי גדולה שם זה ״שיט לוויתנים״. אתה סתם שט בספינה שעות ומת משעמום ולא רואה אפילו דולפין.. סיור בהרווארד גם לא משהו בכלל..
מה שכן, יש שם את ריכוז הדאנקן דונטאס הכי גדול בארהב. שם הם התחילו ויש לך בכל חור סניף, אז אם אתה מעריץ אולי כדאי כן לנסוע..
ממליץ לך מאוד כשתהיה בניו יורק לנסוע לניו ג'רזי לסיקס פלג רק בגלל שיש שם את הקינג דה קה. רכבת הרים מטורפת .
בווגאס תלכו למגדל הסטרטוספייר. יש שם לונה פארק על המגדל, זה אם אתה אוהב אדרנלין..
לגבי הפארקים הלאומיים- ברייס קניון ויוסימיטי מדהימים. ביוסמיטי יש המון מסלולים והמון מה לראות, ממליץ ללכת כמה ימים לשם כדי לראות הכל.
גרנד קניון לא כל כך אהבתי, אין שם מסלולים כל כך יפים. כל הקטע שם זה רק כשאתה מגיע לתצפית הראשונה ויורד מהשאטל ואז אתה קולט את הגודל העצום של הקניון ומקבל שוק.. חוץ מזה לא עפתי שם.
כן בוסטון דיי ירדה מהפרק היום כשהבנו שאין לנו ממש זמן לזה. לגבי סיקס פלגס, הבנתי שהאחד הכי גדול הוא בLA אז כבר נלך אליו שם, המחיר כל כך אסטרונומי שאין מה ללכת לכמה פארקים כשאנחנו שם.
מקווה שלא ציינת את ילוסטון כי שכחת.
ברייס קניון, ציון ויוסמיטי מדהימים. חלק מהערים שציינת הן סתם ערים...מה שנקרא nothing to write home about.
לא שכחתי הוא פשוט ממש לא במסלול
אני הייתי מוותרת על סנט לואיס ושיקגו ( אלא אם כן ההגעה לשם נובעת מטיסת הקונקשן למרכז ארה"ב). בסנט לואיס,למעט ה- Gateway Arch ו- six flags, אין לך הרבה מה לחפש.על הגרנד קניון לא הייתי מוותרת בעד שום הון שבעולם. התצפית על הקניון בשעות בין הערביים זהו מראה מרהיב.
אנחנו עושים את זה ברכב. סנט לואיס היא פשוט בדרך ויש שם חבר של חבר שלי אז נעצור שם ליומיים, ובשיקגו יש הופעה של מטאליקה עם A7X ככה שגם אם אין שם כלום ושום דבר אני ממש לא הולך לוותר על זה. וגם יש שם את המכון של ליליבריג'🤯
אימון אצל Alan thrall 😆
בסקרמנטו יש את סופר טריינינג.

נשמע טיול נהדר. למה כמה זמן אתה טס שאתה רוצה לבקר בכ"כ הרבה מדינות? וכמה כסף לוקחים לכזה טיול? אם לא אכפת לך שאני שואל.

לדעתי הדבר הכי מיותר שיש, לא שונה מהרצליה. עיר נחמדה עם ים.
הדבר הכי יפה שיש שם זה שחזור של מסיבת התה (אטרקציה של שעה וביי)

אם כבר אתה שם באזור אז cape cod מקום מדהים ו bar harbor אחד המקומות שהכי נהנתי בהם באזור הזה של אמריקה

• פותח/ת השרשור
נשמע טיול נהדר. למה כמה זמן אתה טס שאתה רוצה לבקר בכ"כ הרבה מדינות? וכמה כסף לוקחים לכזה טיול? אם לא אכפת לך שאני שואל.
חודשיים בארצות הברית. התכנון כרגע הוא כזה:
6.6 נוחתים בניו יורק ומשם מתחילים את הטיול.
ניו יורק - 6 ימים
פינגר לייקס יומיים
מפלי הניאגרה יום אחד
טורונטו מגיעים בלילה של מפלי הניאגרה ונשארים עוד יומיים - בסוף היום השני מתחילים לנסוע לכיוון דיטרויט.
כמה שעות בדיטרויט ונסיעה לשיקגו
שיקגו 3 ימים - ביום השלישי נסיעה לסנט לואיס.
סנט לואיס יומיים - רק בגלל שלחבר שלי יש שם חבר אחרת היינו עוצרים יום ונוסעים
יום נסיעה מערבה עם עצירה בקנזס סיטי והמשך נסיעה כמה שאפשר לכיוון דנבר.
יום נסיעה לדנבר
דנבר והטרקים שבסביבה שלה - 5 ימים כשחלק מהם זה כבר התקדמות מערבה לכיוון יוטה.
ברייס קניון יומיים
זיון פארק 3-4 ימים
לייק פוואל 1-2 ימים
גרנד קניון 3-5 ימים
וגאס 3 ימים
נסיעה לסן דיאגו ועצירה בCALICO בדרך יום אחד
סן דייגו 3 ימים
לוס אנג'לס 4 ימים
כביש 1 יומיים
סן פרנסיסקו וסן חוזה 3 ימים
יום בסקרמנטו (צריך להספיק אימון בסופר טריינינג)
3 ימים יוסימיטי
חזרה לסן פרנסיסקו וטיסה למיאמי
4 ימים מיאמי
מרכז אמריקה

כסף אני מאמין שיעלה לי סובב ה25 אלף בארצות הברית כזה. אני טס לכל הטיול (עם עוד חודש וחצי במרכז) עם סובב ה40 אלף

אני מקווה שהתכוונת 25,000 דולר, בכל מקרה לדעתי כדאי שתשכירו טריילר או תקנו ותמכרו בסוף הטיול.
נשמע טיול כיף דווקא , אני הייתי בהרבה מהמקומות שציינת ובכולם אתה יכול למצוא משהו לעשות , אל תסע עם תוכנית פשוט תסתכל באינטרנט לגביי כל מקום שאתה הולך.
אגב חשוב שתעשו פלאפון אמריקאי פה (בשביל אינטרנט וכו׳...) זה יעלה לכם סביבות ה50 דולר לחודש.
ושוב, ארהב לא זולה בכלל, תזכור את זה.

חודשיים בארצות הברית. התכנון כרגע הוא כזה:
6.6 נוחתים בניו יורק ומשם מתחילים את הטיול.
ניו יורק - 6 ימים
פינגר לייקס יומיים
מפלי הניאגרה יום אחד
טורונטו מגיעים בלילה של מפלי הניאגרה ונשארים עוד יומיים - בסוף היום השני מתחילים לנסוע לכיוון דיטרויט.
כמה שעות בדיטרויט ונסיעה לשיקגו
שיקגו 3 ימים - ביום השלישי נסיעה לסנט לואיס.
סנט לואיס יומיים - רק בגלל שלחבר שלי יש שם חבר אחרת היינו עוצרים יום ונוסעים
יום נסיעה מערבה עם עצירה בקנזס סיטי והמשך נסיעה כמה שאפשר לכיוון דנבר.
יום נסיעה לדנבר
דנבר והטרקים שבסביבה שלה - 5 ימים כשחלק מהם זה כבר התקדמות מערבה לכיוון יוטה.
ברייס קניון יומיים
זיון פארק 3-4 ימים
לייק פוואל 1-2 ימים
גרנד קניון 3-5 ימים
וגאס 3 ימים
נסיעה לסן דיאגו ועצירה בCALICO בדרך יום אחד
סן דייגו 3 ימים
לוס אנג'לס 4 ימים
כביש 1 יומיים
סן פרנסיסקו וסן חוזה 3 ימים
יום בסקרמנטו (צריך להספיק אימון בסופר טריינינג)
3 ימים יוסימיטי
חזרה לסן פרנסיסקו וטיסה למיאמי
4 ימים מיאמי
מרכז אמריקה

כסף אני מאמין שיעלה לי סובב ה25 אלף בארצות הברית כזה. אני טס לכל הטיול (עם עוד חודש וחצי במרכז) עם סובב ה40 אלף
25 אלף שקל? אני מקווה שאתה צוחק
אלא אם כן אתה מתכוון לאכול משימורים כל היום, לישון ברכב, ולא לעשות אטרקציות מעניינות. וגם אז אני בספק אם 25 אלף שקל יספיק

עריכה- עכשיו ראיתי שאתה מתכנן לטוס לחודשיים. חשבתי שליותר

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהתכוונת 25,000 דולר, בכל מקרה לדעתי כדאי שתשכירו טריילר או תקנו ותמכרו בסוף הטיול.
נשמע טיול כיף דווקא , אני הייתי בהרבה מהמקומות שציינת ובכולם אתה יכול למצוא משהו לעשות , אל תסע עם תוכנית פשוט תסתכל באינטרנט לגביי כל מקום שאתה הולך.
אגב חשוב שתעשו פלאפון אמריקאי פה (בשביל אינטרנט וכו׳...) זה יעלה לכם סביבות ה50 דולר לחודש.
ושוב, ארהב לא זולה בכלל, תזכור את זה.
25 אלף לחודשיים זה 120 דולר ליום בערך זה המון כסף.. במיוחד שאנחנו 3 שמתחלקים המוטלים ובדלק

בארהב , בשביל טיול להינות ולא להתכלב זה לא מספיק בכלל (לדעתי, ואני חי פה)

• פותח/ת השרשור
בארהב , בשביל טיול להינות ולא להתכלב זה לא מספיק בכלל (לדעתי, ואני חי פה)
אני לא הולך להתכלב אבל מצד שני גם לא לזרוק כסף כמו מטומטם. אני מכיר הרבה אנשים שעשו את ארה"ב עם פחות מ10 לחודש כך שלהעריך שילך לי 25 בערך על כל הזמן של ארה"ב זה לא הזוי ולא הגיוני. שוב, זה 120 דולר ליום. אם על מוטל הלך 20, רכב יוצא איזה 15, זה נותן ביום 85 דולר לאוכל ואטרקציות. וזה גם מכליל בממוצע ימים נגיד שנהיה בטרקים שמשלמים 10 דולר על לינה ואוכל זה סנדוויצ'ים או גזיה ואז לא מגיעים גם ל50 דולר ביום, פלוס ניו יורק טורונטו וסן פרנסיסקו שאני אשן אצל משפחה.

דלק? ביטוח? פלאפון? כניסה לפארקים , כניסה למכון שלך, כבישים שעולים כסף וכו... לדעתי זה לא יספיק אבל אני מקווה בשבילך שכן ושתהנה מטיול כזה.

חלק מהערים שאתה הולך אליהן מאוד יקרות יחסית לאטרקציות שלהם. מה תעשה בוגאס מיאמי לוס אנגלס ?
שלא לדבר על זה שסאן פראן ופאלו אלטו מאוד יקרות (חזרתי משבוע שם עכשיו)
מיאמי (אני גר פה)
השאלה מה אתה מתכוון לעשות בכל הערים האלו... עזוב את הלינה אתה רוצה למאת לברים מועדונים וכאלה גם, בגלל זה אני אומר ...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דלק? ביטוח? פלאפון? כניסה לפארקים , כניסה למכון שלך, כבישים שעולים כסף וכו... לדעתי זה לא יספיק אבל אני מקווה בשבילך שכן ושתהנה מטיול כזה.

חלק מהערים שאתה הולך אליהן מאוד יקרות יחסית לאטרקציות שלהם. מה תעשה בוגאס מיאמי לוס אנגלס ?
שלא לדבר על זה שסאן פראן ופאלו אלטו מאוד יקרות (חזרתי משבוע שם עכשיו)
מיאמי (אני גר פה)
השאלה מה אתה מתכוון לעשות בכל הערים האלו... עזוב את הלינה אתה רוצה למאת לברים מועדונים וכאלה גם, בגלל זה אני אומר ...
דלק יוצא סביבות ה500 דולר לכל הטיול. בהנחה שהרכב עושה 25 מייל לגלון יש לי בערך 6000 מייל סה"כ נסיעה, וזה כמובן גם מתחלק ל3 אנשים. טלפון אני עושה חבילה מהארץ ב100 שקל לחודש+טוקמן באיזה כמה דולרים לשיחות פנים - שגם אלה יתחלקו בין שלושה אנשים אז זניח - בערך 210 שקל לכל השהות בארה"ב. אני לא מהאנשים שהולכים לפתוח שולחן של 5000 דולר בוואגאס. בכללי גם לא שותה יותר מדי, כך שאלכוהול זה לא הוצאה כזאת גדולה. ושוב, כדי לחסות על הימים היותר יקרים יש לך גם ימים מאד זולים - הימים של הטבע. אני מכיר אנשים שעשו טיול כזה עם הרבה פחות כסף ממני. וגם אם אגלה שזה יוצא לי יותר, מקסימום אני אשים יותר כסף. אני אמור לטוס עם מעל 40K בכיס, כולל לחודש וחצי של מרכז אמריקה אז הכל יהיה בסדר. ישבתי על חישוב ההוצאות עם אבא שלי שהיה בארה"ב מעל 50 פעמים+ חי שם שנה כך שהוא דיי בקיא וכולל הרבה עיגולים למעלה הגענו למספר הזה כך שאני חושב שאהיה בסדר.

דלק יוצא סביבות ה500 דולר לכל הטיול. בהנחה שהרכב עושה 25 מייל לגלון יש לי בערך 6000 מייל סה"כ נסיעה, וזה כמובן גם מתחלק ל3 אנשים. טלפון אני עושה חבילה מהארץ ב100 שקל לחודש+טוקמן באיזה כמה דולרים לשיחות פנים - שגם אלה יתחלקו בין שלושה אנשים אז זניח - בערך 210 שקל לכל השהות בארה"ב. אני לא מהאנשים שהולכים לפתוח שולחן של 5000 דולר בוואגאס. בכללי גם לא שותה יותר מדי, כך שאלכוהול זה לא הוצאה כזאת גדולה. ושוב, כדי לחסות על הימים היותר יקרים יש לך גם ימים מאד זולים - הימים של הטבע. אני מכיר אנשים שעשו טיול כזה עם הרבה פחות כסף ממני. וגם אם אגלה שזה יוצא לי יותר, מקסימום אני אשים יותר כסף. אני אמור לטוס עם מעל 40K בכיס, כולל לחודש וחצי של מרכז אמריקה אז הכל יהיה בסדר. ישבתי על חישוב ההוצאות עם אבא שלי שהיה בארה"ב מעל 50 פעמים+ חי שם שנה כך שהוא דיי בקיא וכולל הרבה עיגולים למעלה הגענו למספר הזה כך שאני חושב שאהיה בסדר.

כנראה שאבא שלך חי בתקופה שהייתה יותר זולה פה, אבל בכל מקרה אני מקווה שאתה צודק ולא תצטרך יותר , לי זה נשמע הזוי אבל מצד שני אני לא באמת יודע מה אתה מתכנן ומה תעשה בדיוק אבל העיקר שתהנה , ארה״ב זה באמת מקום כיף ומהנה ויש בו הכל.
אני מתכנן טיול כזה בהמשך אבל עם להשכיר טריילר...
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כנראה שאבא שלך חי בתקופה שהייתה יותר זולה פה, אבל בכל מקרה אני מקווה שאתה צודק ולא תצטרך יותר , לי זה נשמע הזוי אבל מצד שני אני לא באמת יודע מה אתה מתכנן ומה תעשה בדיוק אבל העיקר שתהנה , ארה״ב זה באמת מקום כיף ומהנה ויש בו הכל.
אני מתכנן טיול כזה בהמשך אבל עם להשכיר טריילר...
בהצלחה
גם לך. אם יהיה ביקוש כמובן שאשמח לסקר עלויות של טיול כזה אחרי שאחזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית