טוב אז ככה, עוד פחות מחודשיים אני מתכנן לעשות טיול קואוסט טו קואוסט בארצות הברית עם שני חברים ברכב. אני ממש אשמח לכל עצה וכל רעיון שיכול להיות לכם למה לעשות או לשנות אפילו את המסלול בשביל דברים שנראים לכם חובה וכו'. אנחנו מחפשים לעשות באמת מהכל - מסיבות וחיי לילה, טרקים, ספורט אקסטרים, סתם מקומות יפים לאיזה תצפית, חופי ים, מוזיאונים מגניבים, הופעות.. באמת כל דבר שנראה לכם ששווה לעשות
ואוכל. אוכל אוכל אוכל. אם אתם מכירים מקומות טובים של אוכל ששווה לעצור בהם, איזה דיינר בעיירה שכוחת אל עם ההמבורגר הכי טוב שטעמתם בחיים.. אני רוצה את זה חח:food-and-drink005-88:
המסלול כרגע הוא כזה:
ניו יורק
בוסטון(לא בטוחים אם יש טעם לחתוך מזרח בשבילה כי זה נסיעה של 4 שעות ואז מאריך את הנסיעה גם ליעד הבא, אשמח מאד לדעות עליה)
פינגר לייקס
מפליי הניאגרה
טורונטו
שיקגו
סיינט לואיס
קנזס סיטי
דנבר
טרק/ים כלשהו ברוקיז - אשמח מאד לרעיונות
הפארקים הלאומיים הגדולים - גרנד קניון, ברייס קניון, זיון פארק, לייק פוואל - גם מאד אשמח אם לאנשים יש רעיונות ספציפיים לאיזה מסלולים לעשות וכו'.
לאס וגאס
לוס אנג'לס
סאן חוזה
סאן פרנסיסקו
סקרמנטו
יוסימיטי פארק
מיאמי (טיסה, בקונקשן למרכז אמריקה אז גם יהיה כמה ימים שם)
ואוכל. אוכל אוכל אוכל. אם אתם מכירים מקומות טובים של אוכל ששווה לעצור בהם, איזה דיינר בעיירה שכוחת אל עם ההמבורגר הכי טוב שטעמתם בחיים.. אני רוצה את זה חח:food-and-drink005-88:
המסלול כרגע הוא כזה:
ניו יורק
בוסטון(לא בטוחים אם יש טעם לחתוך מזרח בשבילה כי זה נסיעה של 4 שעות ואז מאריך את הנסיעה גם ליעד הבא, אשמח מאד לדעות עליה)
פינגר לייקס
מפליי הניאגרה
טורונטו
שיקגו
סיינט לואיס
קנזס סיטי
דנבר
טרק/ים כלשהו ברוקיז - אשמח מאד לרעיונות
הפארקים הלאומיים הגדולים - גרנד קניון, ברייס קניון, זיון פארק, לייק פוואל - גם מאד אשמח אם לאנשים יש רעיונות ספציפיים לאיזה מסלולים לעשות וכו'.
לאס וגאס
לוס אנג'לס
סאן חוזה
סאן פרנסיסקו
סקרמנטו
יוסימיטי פארק
מיאמי (טיסה, בקונקשן למרכז אמריקה אז גם יהיה כמה ימים שם)