הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 60 kg 5 reps

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
סט ראשון 60 ק"ג:

סט שני 60 ק"ג:

חבר שלי סט ראשון 40 ק"ג:

חבר שלי סט שני 40 ק"ג:

אני דדליפט 60 ק"ג

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני מעלה סרטונים, ובמקום לתת לי הערות אתם חופרים סתם, אתם יכולים במקום זה לתקן את הטכניקה?
ואל תגידו לי לא רואים אפשר לראות טוב מאוד.
ובזכות זה שאני מזיין לו את השכל כל אימון הסקוואט שלו הפך מחרא למשהו הרבה יותר טוב ביחס למה שהיה בהתחלה.

תצלם עם פלאפון או מצלמה נורמאלית, מזווית נורמאלית ולא הפוך או עקום, עם מספיק אור ונעביר עליך ביקורת, עד אז תצפה בסירטונים שלך לבד.

אני מעלה סרטונים, ובמקום לתת לי הערות אתם חופרים סתם, אתם יכולים במקום זה לתקן את הטכניקה?
ואל תגידו לי לא רואים אפשר לראות טוב מאוד.
ובזכות זה שאני מזיין לו את השכל כל אימון הסקוואט שלו הפך מחרא למשהו הרבה יותר טוב ביחס למה שהיה בהתחלה.
אתה מעביר אימונים אישיים? אם כן אני מעוניין. אם אתה עושה SS, תתחיל בזה שתלמד איפה לשים את המוט.

על הדלתא האחורית ולא על הטרפזים, אם אתה רוצה פירוט אז תקרא את המאמר על הסקוואט או את הספר.

• פותח/ת השרשור
נו LB זה ממש כואב לי ולא נוח אני לא יודע למה, אולי אני לא עושה את זה נכון, וג םשאני עושה את זה אני מרגיש עוד יותר עומס על הגב תחתון מה שנאי מנסה להפחית.

• פותח/ת השרשור
זה לא עומס כמו בדדליפט, שזה על השרירים שמה, שזה נוח לי, זה עומס חד כזה כואב. אולי על העצמות/מפרקים מה שיש שם וזה כואב.

זה לא עומס כמו בדדליפט, שזה על השרירים שמה, שזה נוח לי, זה עומס חד כזה כואב. אולי על העצמות/מפרקים מה שיש שם וזה כואב.
אז יש בעיה בטכניקה, אני זוכר כאב דומה מתי שהמוט לא היה ממש יציב, תלמד למקם אותו איפה שצריך ולכווץ הכל מסביב, כל כאב מעבר לזה נובע מטכניקה לקויה בתנועה עצמה.

• פותח/ת השרשור
קראתי חלקים ממנו, של הסקוואט קראתי כמעט הכל. יש דברים קצת לא מובנים בהסברים שלו, כנראה האנגלית שלי לא הכי הכי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית