עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במידה ואני אעבוד במתכונת כזו:מסה ואירובי הן שתי פעילויות מנוגדות.
במסה אתה מנסה לצבור מקסימום כוח ומשקל מה שמתנגש עם הריצה שמעדיפה שתהיה כמה שיותר קל, בנוסף במסה תרצה למזער את שריפת הקלוריות וריצה של 10 ק"מ שורפת כ-700 קלוריות כלומר נדרשת השלמת קלוריות גם ביום האימון וגם ברמה השבועית.
אם אתה נהנה מהשילוב וחשוב לך לשמור עליו, תמצא לך את הדרך שהכי קל לך לשלב.
תחפש את הנקודה שבה הכי קל לך לרוץ האם זה מייד אחרי האימון, באותו יום (אימון בוקר + אימון ערב), יום אחרי הכוח, אחרי מנוחה ולפני הכוח.
קח בחשבון שתצטרך לרדת בעצימות גם בכוח וגם בריצה
לדעתי עדיף יום מנוחה באמצעבמידה ואני אעבוד במתכונת כזו:
A - אימון כוח
B- ריצה
X - מנוחה
ABABAXX האם יש מצב שהמסה שלי בהחלט תצליח ואני אעלה במשקלי עבודה כמו שצריך?
ואיך היית ממליץ להשלים את הקלוריות הנשרפות במהלך הריצה?
ומה עם עוד 400 קלוריות שנשרפות מהפעילות? להוסיף אותם לחישוב השבועי?לדעתי עדיף יום מנוחה באמצע
בימים של ריצה תוסיף 1/2 מהקלוריות שנשרפו לתפריט היום. לדוגמא אם שרפת 800 תאכל 400 מעבר לתפריט בדגש על פחמימה
בהצלחה
כןומה עם עוד 400 קלוריות שנשרפות מהפעילות? להוסיף אותם לחישוב השבועי?
מעבר למה שחנן רשם לך, נפח אירובי שכזה בהחלט עלול להביא אותך לחוסר התקדמות במאסה ובכוח.כרגע אני עובד בתוכנית FBW 3 פעמים בשבוע.
אני מאד אוהב לרוץ ריצות של 8~10 קילומטר ואני רץ פעמיים בשבוע, איך אני יכול לשלב את זה בצורה הכי נכונה ושתפגע בהתקדמות הכוח והמסה שלי כמה שפחות?
ואת הקלוריות שנשרפות במהלך הפעילות לחלק באופן שווה בכל השבוע?מעבר למה שחנן רשם לך, נפח אירובי שכזה בהחלט עלול להביא אותך לחוסר התקדמות במאסה ובכוח.
אם אתה מעוניין לשמור על רמה אירובית סבירה ואורח חיים תקין, יהיה מספיק לשלב כ-2-3 פעמים אירובי למשך 20-25 דק' בדופק בינוני (130-150)
כן, אפשר. או להחזיר ספציפית את אותן קלוריות באותו היום. מה שנוח לךואת הקלוריות שנשרפות במהלך הפעילות לחלק באופן שווה בכל השבוע?
אוקיי תודה רבה! רק עוד שאלה קטנה, יש לך המלצות למתיחות לפני\אחרי או דרכי חימום כדי שהריצה תפגע כמה שפחות בהתקדמות שלי במסה?כן, אפשר. או להחזיר ספציפית את אותן קלוריות באותו היום. מה שנוח לך