הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לחזור לאימוני משקל גוף

itay999

מושעה
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
פרשתי מSW לפני כמה חודשים ועברתי להליכות וזה כבר משעמם אותי ויש לי כבר מספיק מוטביציה בשביל להתאמן ואלה השאלות:
1.אני מעדיף לא להתאמן בבית אלא להתאמן מחוץ לבית בפארקים עם מתח מקבילים וכאלה ובחופי ים עכשיו השאלה שלי אם תמיד ימשיכו לבנות מתקנים בכל מיני מקומות והאם לא יורידו את המתקנים בעתיד סתם בשביל שאני לא איהיה בחרדה שתמיד יהיה איפה להתאמן
2.עד איזה גיל אפשר להתאמן משקל גוף בחוץ?גם שזקנים?ומה אתם חושבים אתם תמשיכו בזה גם בגיל מבוגר?
3.והשאלה הכי חשובה אם כל התרגילים האלה טובים למי שיש בעיות גב?
4.מה עושים בחורף אי אפשר להתאמן בחוץ?
5.וסתם שאלה אתם רואים סרטונים ומתאמנים או שאתם מתאמנים בלי לראות סרטונים?אני אישית כרגע רואה אבל בעוד כמה שנים אם בעזרת השם אני יישאר בתחום הזה אז כנראה שלא
סליחה על החפירה והשאלות מטומטמות כן אבל אני שואל בשביל לא לדאוג

ותגידו הפארק שאתם מתאמנים בו קרוב אליכם לבית כי נגיד שאני יתחיל מחר אני צריך בין 40 דקות לשעה ככה כל יום
תודה רבה

אני לא קשור בשום צורה ל sw אבל בכל זאת:
1.אני מעדיף לא להתאמן בבית אלא להתאמן מחוץ לבית בפארקים עם מתח מקבילים וכאלה ובחופי ים עכשיו השאלה שלי אם תמיד ימשיכו לבנות מתקנים בכל מיני מקומות והאם לא יורידו את המתקנים בעתיד סתם בשביל שאני לא איהיה בחרדה שתמיד יהיה איפה להתאמן
זה שאלה שאתה יכול אולי להפנות לעירייה שלך, לא לפורום.
2.עד איזה גיל אפשר להתאמן משקל גוף בחוץ?גם שזקנים?ומה אתם חושבים אתם תמשיכו בזה גם בגיל מבוגר?
אין הגבלה של גיל.
3.והשאלה הכי חשובה אם כל התרגילים האלה טובים למי שיש בעיות גב?
בעיות גב זה כללי מדי. בכל מקרה אם יש לך בעיות גב כלשהן אז תתייעץ עם גורם רפואי.

Back
למעלה תחתית