הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש משהו בדבריו?

123kido

משתמש מתחיל
219
22
נק' מוניטין:
68
219
22

אני יודע שנפתחו פה הרבה שרשורים על סרטונים כאלה,אבל מצד אחד הטיעונים שלו נשמעים הגיונים ומצד שני תמיד שמעתי שזה לא משנה מתי אוכלים אלא כמה אוכלים.

הוא די מדבר bro science, אין לו מושג מה הוא מדבר, אבל זה גם לא שהוא טועה, תמנע אוכל מהגוף שלך הרבה זמן ואתה כן תרזה, אפילו מהר יחסית, אבל זה לא מבטיח שאתה תאהב את התוצאה הסופית
רעב ממושך יגרום לסטרס אפילו יותר רציני בשילוב עם הגירעון, ואתה גם תאבד לא מעט שריר
הדרך העדיפה היא הארוכה, הבטוחה והטובה, ככה תשמר מקסימום שריר

במילה אחת: לא

בהרחבה: ממש לא רציתי לראות את הסרטון כשראיתי את הפרומו שהבטן נמסה תוך 40 יום, הבטן השתטחה תוך בלה בלה בלה בלה

אבל הייתי גיבור ושרדתי חצי סרטון (היה קשה)
דובר המון בפורום על אינסולין, תריץ על זה חיפוש. יש המון מאמרים בנושא ב kilogram.co.il

@kotzer אני לא חושב שהוא דיבר בסרטון על להרעיב את עצמך אלא יותר קונספט של לאכול את רוב הקלוריות בזמן מצומצם ולהשאיר הרבה זמן בלי אוכל.. וזה שטות גמורה..

בהרחבה: ממש לא רציתי לראות את הסרטון כשראיתי את הפרומו שהבטן נמסה תוך 40 יום, הבטן השתטחה תוך בלה בלה בלה בלה

דובר המון בפורום על אינסולין, תריץ על זה חיפוש. יש המון מאמרים בנושא ב kilogram.co.il

@kotzer אני לא חושב שהוא דיבר בסרטון על להרעיב את עצמך אלא יותר קונספט של לאכול את רוב הקלוריות בזמן מצומצם ולהשאיר הרבה זמן בלי אוכל.. וזה שטות גמורה..
זה לא שטות גמורה, זה אחלה דרך לא להיות רעב זה יותר דרך לאכילה בכללי, אין קשר אבל לחיטוב.

ראיתי את כל הסרטון (הקאתי קצת בפה), והוא מדבר על 8-10 שעות בלי להכניס כלום לפה, אפילו לא ביס מלפפון

זה לא שטות גמורה, זה אחלה דרך לא להיות רעב זה יותר דרך לאכילה בכללי, אין קשר אבל לחיטוב.
כן, הוא מצד אחד מנסה להתרחק מקונספט של מליון ארוחות ביום כדי למנוע רעב מצד שני הולך לקונספט מטופש אחר

ראיתי את כל הסרטון (הקאתי קצת בפה), והוא מדבר על 8-10 שעות בלי להכניס כלום לפה, אפילו לא ביס מלפפון
לא יודע עצרתי באמצע כשהוא צייר קו על הלוח של אינסולין
אני באמת שונא אנשים כאלה.. אני לא מבין מאיפה הם שאבו את הידע הזה..

וזה נורא כי מלא אנשים רואים את זה וזה נשמע אמין...

הוא לקח קונפסט של סייקלינג של צום ודי חירבש אותו.

צריך לאכול מתי שרעבים וזהו (אם אתה רוצה לשמור/לעלות במשקל)

שטויות או לא, כנראה שהבחור עושה הרבה כסף בתחום. הוא מדבר ומוכר בצורה נכונה ויש לו לא מעט עוקבים.

אני לא מבין מאיפה הם שאבו את הידע הזה..
יש את הספר של CBL ועוד אחד של ה יום אוכל יום צום משהו כזה. מאמין שהוא לקח משם. עשה שינויים שיותר קל למכור אותם ולאנשים יותר קל סוג של להתמיד.

תאכלס מה שהוא אומר באמת יעזור לאנשים להרזות. בערך כמו שאומרים תתרחק מפחמימה/שומן. בסופו של דבר בן אדם אוכל פחות.
הוא גם סוג של מכניס טיפה "מדע" לעניין ובום יש לו מכירות.

שטויות או לא, כנראה שהבחור עושה הרבה כסף בתחום. הוא מדבר ומוכר בצורה נכונה ויש לו לא מעט עוקבים.
אנשים שמוכנים להוציא כסף על זבל רק כי הם מאמינים שזה יעזור להם זה עדיין לא מדד לכמה האיש מקצוען. זה בסך הכל מעיד על יכולת המכירה והשכנוע שלו

תאכלס מה שהוא אומר באמת יעזור לאנשים להרזות. בערך כמו שאומרים תתרחק מפחמימה/שומן. בסופו של דבר בן אדם אוכל פחות.
הבעיה הכי גדולה עם החירטוטולוגיה הזאת שהיא יכולה בקלות לטמטם אנשים ולהפוך אותם לאובססיביים לשטויות

אנשים שמוכנים להוציא כסף על זבל רק כי הם מאמינים שזה יעזור להם זה עדיין לא מדד לכמה האיש מקצוען. זה בסך הכל מעיד על יכולת המכירה והשכנוע שלו

זו בדיוק הכוונה שלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית