עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא שטות גמורה, זה אחלה דרך לא להיות רעב זה יותר דרך לאכילה בכללי, אין קשר אבל לחיטוב.במילה אחת: לא
בהרחבה: ממש לא רציתי לראות את הסרטון כשראיתי את הפרומו שהבטן נמסה תוך 40 יום, הבטן השתטחה תוך בלה בלה בלה בלה
אבל הייתי גיבור ושרדתי חצי סרטון (היה קשה)
דובר המון בפורום על אינסולין, תריץ על זה חיפוש. יש המון מאמרים בנושא ב kilogram.co.il
@kotzer אני לא חושב שהוא דיבר בסרטון על להרעיב את עצמך אלא יותר קונספט של לאכול את רוב הקלוריות בזמן מצומצם ולהשאיר הרבה זמן בלי אוכל.. וזה שטות גמורה..
ראיתי את כל הסרטון (הקאתי קצת בפה), והוא מדבר על 8-10 שעות בלי להכניס כלום לפה, אפילו לא ביס מלפפוןבמילה אחת: לא
בהרחבה: ממש לא רציתי לראות את הסרטון כשראיתי את הפרומו שהבטן נמסה תוך 40 יום, הבטן השתטחה תוך בלה בלה בלה בלה
אבל הייתי גיבור ושרדתי חצי סרטון (היה קשה)
דובר המון בפורום על אינסולין, תריץ על זה חיפוש. יש המון מאמרים בנושא ב kilogram.co.il
@kotzer אני לא חושב שהוא דיבר בסרטון על להרעיב את עצמך אלא יותר קונספט של לאכול את רוב הקלוריות בזמן מצומצם ולהשאיר הרבה זמן בלי אוכל.. וזה שטות גמורה..
כן, הוא מצד אחד מנסה להתרחק מקונספט של מליון ארוחות ביום כדי למנוע רעב מצד שני הולך לקונספט מטופש אחרזה לא שטות גמורה, זה אחלה דרך לא להיות רעב זה יותר דרך לאכילה בכללי, אין קשר אבל לחיטוב.
לא יודע עצרתי באמצע כשהוא צייר קו על הלוח של אינסוליןראיתי את כל הסרטון (הקאתי קצת בפה), והוא מדבר על 8-10 שעות בלי להכניס כלום לפה, אפילו לא ביס מלפפון
משרשורים בפורומים של BBאני באמת שונא אנשים כאלה.. אני לא מבין מאיפה הם שאבו את הידע הזה..
מדור אקשטייןמשרשורים בפורומים של BB
אותה גברת בשינוי אדרתמדור אקשטיין
תאי לווין יעשו את כולנו ענקייםמדור אקשטיין
האמת שתאי לוויין אכן קיימים 😃תאי לווין יעשו את כולנו ענקיים
יש את הספר של CBL ועוד אחד של ה יום אוכל יום צום משהו כזה. מאמין שהוא לקח משם. עשה שינויים שיותר קל למכור אותם ולאנשים יותר קל סוג של להתמיד.אני לא מבין מאיפה הם שאבו את הידע הזה..
אלו אנשים שהידע שלהם הוא עשיית כסף, גם אני באמת שונא אותם.אני באמת שונא אנשים כאלה.. אני לא מבין מאיפה הם שאבו את הידע הזה
חרטוט בביטחון, כמו כל דבר בחיים. זה העבודה האמיתית.אלו אנשים שהידע שלהם הוא עשיית כסף, גם אני באמת שונא אותם.
נ.ב. הלוואי והיה לי את הידע הזה.
אנשים שמוכנים להוציא כסף על זבל רק כי הם מאמינים שזה יעזור להם זה עדיין לא מדד לכמה האיש מקצוען. זה בסך הכל מעיד על יכולת המכירה והשכנוע שלושטויות או לא, כנראה שהבחור עושה הרבה כסף בתחום. הוא מדבר ומוכר בצורה נכונה ויש לו לא מעט עוקבים.
הבעיה הכי גדולה עם החירטוטולוגיה הזאת שהיא יכולה בקלות לטמטם אנשים ולהפוך אותם לאובססיביים לשטויותתאכלס מה שהוא אומר באמת יעזור לאנשים להרזות. בערך כמו שאומרים תתרחק מפחמימה/שומן. בסופו של דבר בן אדם אוכל פחות.
אנשים שמוכנים להוציא כסף על זבל רק כי הם מאמינים שזה יעזור להם זה עדיין לא מדד לכמה האיש מקצוען. זה בסך הכל מעיד על יכולת המכירה והשכנוע שלו