עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
+של בין 100-200 עבדתי קצת עם הלינארית של ביל סטאר ועברתי לab בגלל בעיות בגב (אין לי אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט אבל אני עושה פרונט בוקס סקוואט קל)ללחוץ משקל גוף זה לא מדד למעבר לתוכנית ייחודית ללחיצת חזה.
כדי לדעת מה לייעץ צריך לדעת הסטוריה ומצב עדכני של משקלי עבודה ותוכנית אימונים.
מה גם שגם טכניקה ושאר ירקות יכולים להשפיע על התקדמות.
כמה הפלוס הקלורי?
להבא, אם אתה רוצה ייעוץ נורמלי תספק פרטים מראש.
כל כמה זמן אתה מתקדם?
מה העצימות שאתה עושה ב A וב B בלחיצות?
אני לא רואה כאן עצימות בפרס.
תרגילים כמו פייס פולס או הרחקות לצדדים בלבד לא יחזקו את הכתפיים, והם עלולים להיות החוליה החלשה בלחיצה שמונעת ממך להתקדם.
איך הטכניקה? אחיזה רחבה למשל, בשילוב עם כתפיים חלשות, יכול למנוע התקדמות ולגרום לפציעה.
במשקל של 116 לחמישיה לדעתי צריך לתכנן התקדמות טובה יותר מאשר סתם סטים של אקרוס בהתקדמות שבועית, אם חשוב לך המשקל.
יש דרכים נוספות להתקדם, במידה והמשקל על המוט פחות חשוב. (בהתקדמות מהירה)
הוספה של חזרה בכל סט בהדרגתיות אחת לשבוע, עד שמגיעים למס' מסויים ואז מגדילים את הסט.
מצד שני, אתה יכול לנסות לשלב תוכנית כוח יעודית לבנצ' כדי לנסות לקדם אותו.
בן 70٪ ל85٪אני משתדל לאחוז כמה שיותר צר אבל לא לגמרי
אני אנסה להוסיף חזרה בכל אימון
יש לי עוד שאלה אני עובד בעצימות של כמעט להגיע לכשל ואני לא סגור על כמה ה1R שלי ואני רוצה לדעת אם איזה עצימות הכי כדי לי לעבוד עם התוכנית שלי במיוחד בבנץ
80%או 90%או משהו ביניהם
אני יכול להעריך את הR1 שלי או שאני צריך לבדוק אותו?בן 70٪ ל85٪
לא הבנתי את הנוסחה הזאתאתה יכול להעריך ולהוריד 5-10 קילו
200*5*0.0333+200
תחליף את ה200 במשקל שלך ואת החמש בכמות החזרות שאתה יודע שאתה עושה למקסימום עם המשקל שרשמת.
אם אתה עושה 116 לחמישיה אז החישוב יתן לך: 135 ~
עבדתי ב80% עצימות היום והיה לי ממש קל אפילו מדי לא יכולתי להמשיך עוד 3חזרות לפחותאם אתה עושה 116 לחמישיה אז החישוב יתן לך: 135 ~