נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
כמה שנים אתה גר בארצות הברית? ואיך אתה עובד ומתפרנס? (מתוך עניין)אין לי אזרחות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שנים אתה גר בארצות הברית? ואיך אתה עובד ומתפרנס? (מתוך עניין)אין לי אזרחות
ולאן אתה מתכנן להתקדם ? לתחום העסקים ?ניסיתי קצת קוסמטיקה אבל קיבלתי ג׳וב אחר שקשור לעסקים אחרים.
לא עורך דין פה אבל עוזר קצת בייעוץ משפטי וכו׳...
סיכוי טוב שכן.ואללה יש לי אזרחות אירופאית זה יכול לעזור
כמה שנים אתה גר בארצות הברית? ואיך אתה עובד ומתפרנס? (מתוך עניין)
ולאן אתה מתכנן להתקדם ? לתחום העסקים ?
היו לך קשרים או שזה יותר קל להשיג שם קריירה פשוט ?
עבודה בקוסמטיקה במקום ממוצע עם משכורת ממוצעת זה יכול להגיע ל 15 אלף ? או ל 10 ? כמה הממוצע לדעתכם ?
קודם כל שיהיה בהצלחה.מאוד מעריךרשמתי מקודם , אישתי אמריקאית ואני בתהליך לקבל גרין קארד (לפני שמקבלים גרין קארד כבר מקבלים סושיאל נאמבר ואפשר לעבוד).
הגעתי לפה באוגוסט שעבר ופשוט אני ואישתי החלטנו לנסות להשאר.
יש לי קשרים מאוד חזקים בארץ , איכשהו הקשרים האלו עזרו לי פה בטעות בלי שהתכוונתי ופתחו לי דלת מאוד רצינית.
כן המטרה היא להרים עסקים עם אפ-סייד גדול , בהתחלה בתוך הג׳וב שלי כרגע ובהמשך בתור משקיע ובעלים.
ארה״ב היא לא מדינה קלה בכלל, אין את החום של הארץ והרבה מהישראלים פה לא כל כך מפרגנים במקרה הטוב וינסו לדפוק אותך במקרה הרע.
אבל מי שנחוש להצליח פה ויודע לדחוף את עצמו לאן שצריך יצליח להתקדם, כמובן כל זה כפוף לזה שמצאת דרך לעבוד חוקי או להשיג מסמכים (להתחתן באמת או סתם/ ויזת סטודנט/ ויזת עבודה וכו׳...)
רגע אז אתה לא עורך דין?תלוי באיזו מדינה, פה בפלורידה זה יחסית ׳סיפור׳ זה ללמוד איזה 2-3 סמסטרים ואז לעשות את הbar.
אני אעשה את זה בשלב מסויים , לא בשביל להיות עורך דין , סתם כי זה מעניין וחשוב לי ברמה האישית.
אין לי אזרחות אבל אישתי אמריקאית ככה שאני פה באמצע ההליך של הגרין קארד.
השינוי בעיקר כי אני חושב בגדול ולא ראיתי לאן אני מתקדם בארץ מבחינת קריירה ותגמול לעבודה קשה אני לא מעוניין לחיות בממוצעות של הארץ והחלטתי לנסות ללכת על כיוון שאמורים לקחת אותי מאוד רחוק מבחינה כלכלית ועסקית על הדרך לראות ולהכיר וללמוד את הכלכלה והצרכנות האמריקאית והעולמית ולראות איך הגדולים באמת עושים את זה , זה מעניין אותי מאוד.
לאיפה שאני רואה את עצמי בראש בעוד 20 שנה אני לא יכול להגיע בתור עורך דין ישראלי בארץ.
אתה היית נותן לעצמך ויזה עם טיעון כזה? FUCK NO!אם במידה ואלך לשגרירות האמריקאית וארצה להנפיק ויזה ואגיד להם שאין לי כרגע משהו קונקרטי כדי לטוס לארה"ב בשביל מטרה כלשהי אבל אני כן רוצה שתהיה לי ויזה כדי שבעתיד במידה וארצה כן לטוס לשם תהיה לי ויזה מוכנה - האם במקרה כזה הם מבטלים על הסף או שנותנים ויזה ?
אם כך צעירים אחרי צבא שמצליחים להוציא ויזת עבודה זה מטורף תחשוב לך שהם עובדים במועדפת בשביל 4 אלף במקרה הטוב 5 ובחול להגיע ל 15 זה לא חלום ולמשך שנתיים אתה יכול לחסוך סכום טובשקל? ברור
זה השם של הויזה,בניו זילנד נותנים 200 כאלה כל שנה החל מנובמבר, לאוסטרליה 500 מיוני, לגרמניה בלי הגבלה ולא יודע על השארמה זאת אומרת WORKING HOLIDAY ?
אם כך צעירים אחרי צבא שמצליחים להוציא ויזת עבודה זה מטורף תחשוב לך שהם עובדים במועדפת בשביל 4 אלף במקרה הטוב 5 ובחול להגיע ל 15 זה לא חלום ולמשך שנתיים אתה יכול לחסוך סכום טוב
תראה לי מקור שכתוב שבאוסטרליה השכר מינימום 65זה השם של הויזה,בניו זילנד נותנים 200 כאלה כל שנה החל מנובמבר, לאוסטרליה 500 מיוני, לגרמניה בלי הגבלה ולא יודע על השאר
אתה פשוט מביא את הטפסים שצריך ומקבל אישור עבודה וויזת שהיה לשנה
באוסטרליה השכר מינימום הוא בסביבות ה65 שקל, לא יודע כמה עולה המחייה שמה אבל אני מאמין שמכזה סכום קל לחסוך, ואם האופציות שלי זה לחסוך קצת פחות ולהיות חוקי או לחסוך הרבה ולפחד כשאני רואה שוטר בקניון הייתי לוקח את הראשונה בלי לחשוב בכלל
רגע אז אתה לא עורך דין?
אם אפשר לשאול במה אתה עוסק?
אם כך צעירים אחרי צבא שמצליחים להוציא ויזת עבודה זה מטורף תחשוב לך שהם עובדים במועדפת בשביל 4 אלף במקרה הטוב 5 ובחול להגיע ל 15 זה לא חלום ולמשך שנתיים אתה יכול לחסוך סכום טוב
שאלה בנוגע להנפקת ויזה:
אם במידה ואלך לשגרירות האמריקאית וארצה להנפיק ויזה ואגיד להם שאין לי כרגע משהו קונקרטי כדי לטוס לארה"ב בשביל מטרה כלשהי אבל אני כן רוצה שתהיה לי ויזה כדי שבעתיד במידה וארצה כן לטוס לשם תהיה לי ויזה מוכנה - האם במקרה כזה הם מבטלים על הסף או שנותנים ויזה ?
אני בגיל 24 באתי עם טיעון כזה , הייתה לי עבודה שהיה לי ותק של 3 שנים בה ומכתב מהמנכ״ל ועדיין קיבלתי סירוב.
אני קיבלתי ויזה שהייתי בהתמחות והעורך דין שלי כתב מכתב שאני רוצה לטוס בפסח דרך הימי חופשה שלי.
ועדיין התקשרו (כן,כן, נשבע) אליי למשרד כמה ימים אחר כך לבדוק שאני באמת עובד שם והיה לי מזל כי באותו יום הייתי חולה עם חום ובאתי לשעתיים לעזור לבוס שלי באיזה משהו.
ככה שהם די נוקשים בקטע הזה...
וואי נשמע מענייןאני עורך דין בארץ , לא פה באמריקה.
אני מנהל פרוייקטים של איזה איש עסקים.
כן רק שאתה לא יכול להוציא ויזת עבודה, ושאתה מוציא ויזת עבודה אתה צריך לעבוד בעבודה הספציפית שביקשה אותך.
ב99.9% מהמקרים פה זה רילוקיישן דרך חברות הייטק וצריך ותק ונסיון בשביל זה.
אין אישורי עבודה בשביל לעבוד בחברות קוסמטיקה.
(אגב זה לא 12 שעות ביום, בטח שלא 16. כמובן תלוי איפה אבל ברוב המקומות היום יש משמרות ובמקרה הגרוע זה 9-10 עד 7-8 בערך רק מי שמתחיל לפעמים יעבוד מ9 בבוקר עד 9 בערב אבל זה ממש לתקופה קצרה של אולי 3 חודשים וזה בשביל ללמוד ונסיון למכירות)
וואי נשמע מעניין
איך הגעת לזה?
איזה רקע יש לך שהוביל אותך לזה?