הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עגלות לצעירים אחרי צבא

כרגע אני עובד בעבודה שלי 4 חודשים ככה שקשה לי להאמין שיתנו לי ויזה אם אגיש בקשה לויזה.

השאלה אם עוד 4 חודשים אוכל לעשות זאת ? חבר נוסע ל-3 חודשים אולי באוקטובר ואמרתי שאולי אצטרף אליו.

תנסה... תהיה אמיתי אל תסתיר כלום.
יש כאלו שמקבלים גם בלי סיבה , אי אפשר לדעת איתם.
איתי אישית הם היו נוקשים.

תראה לי מקור שכתוב שבאוסטרליה השכר מינימום 65

תעשה גוגל.
השכר מינימום באוסטרליה משתנה בין סוגי עבודות ותנאי העסקה (casual, part-time וכו׳) אבל עקרונית הוא נע בסביבות ה18-22 דולר לשעה ככה שבשער הנוכחי הוא בסביבות ה60 שקלים (לפני שנתיים כשהדולר האוסטרלי היה חזק יותר זה היה באיזור ה70 לשעה).

הם חיים טוב, חוץ מאיש החובות @MasterSplitter

אגב זה לא 12 שעות ביום, בטח שלא 16
זה לרוב כן, בעיקר 12 שעות. ה-16 שעות זה למי שמוכן לעבוד יותר, בהתאם להעסקה מול הבוס. מי שעובד את ה-8 שעות כמו בן אדם ממוצע, די מאבד ומבזבז את המשמעות של עבודה בעגלות. עדיף שישאר בארץ ימכור פה שטויות, זה בערך יהיה אותו הכסף

זה לרוב כן, בעיקר 12 שעות. ה-16 שעות זה למי שמוכן לעבוד יותר, בהתאם להעסקה מול הבוס. מי שעובד את ה-8 שעות כמו בן אדם ממוצע, די מאבד ומבזבז את המשמעות של עבודה בעגלות. עדיף שישאר בארץ ימכור פה שטויות, זה בערך יהיה אותו הכסף

תלוי איזה עגלות מדובר, קוסמטיקה לא...
כל המוצרים שנמכרים בעד 100 דולר כן.
תחשוב שיש לך עגלה של מוצרים שמתחילים מ300 אז במכירה אחת עשית 100 דולר.
עושים 10 מכירות וזה כבר יומית גבוהה, לא צריך 12 שעות בשביל זה .

תראה לי מקור שכתוב שבאוסטרליה השכר מינימום 65
כשאני הייתי באוסטרליה לפני שנתיים-שלוש שכר המינימום היה 20 דולר אוסטרלי שהיה אז שווה בדיוק 3.3 שקל. זה יוצא כמעט בדיוק 70 שקל. מאמין שזה לא השתנה הרבה מאז

אני יכול להגיב לגבי עגלות ועבודה באוסטרליה בלבד:
שכר מינימום - כמו שאופק אמר, תלוי בכל מיני גורמים. השכר הרשמי הוא 18$ לשעה, אבל בפועל אף אחד כמעט לא מרוויח ככה, חוץ ממקדונלד׳ס וכו׳. לרוב עובדים זמניים יהיו CASUAL (משמע מקבלים שעתי בלי תנאים סוציאלים חופשה וכו׳) ומרוויחים 25% יותר בפורמט הזה. פועל בניין מתחיל ירוויח 25$ בתור דוגמא.

לגבי עגלות - זה תחום שונה לגמרי, כל מה שטוב בעבודה באוסטרליה לא תקף לעגלות אבל מי שמוצלח - ירוויח הרבה יותר מכל אופציה אחרת. החבר הכי טוב שלי מנוסה מאוד כאן בעגלות וכרגע מנהל עגלה בקנברה.
אין לך שכר שעתי (יש מינימום יומי ב2-3 שבועות הראשונים שהוא נמוך מהמינימום החוקי) ואתה מרוויח עמלה (25% מהמכירות). הכמות כסף שאתה עושה משתנה קיצונית מאדם לאדם, בנאדם ממוצע ירוויח סביב 200$ ליום אחרי נסיון של חודש-חודשיים. מי שתותח יכול להגיע לסכומים מאד קיצוניים (6000$+ בחודש) שזה הרבה יותר ממה שאני מרוויח כאן בתור מהנדס.

חשוב לדעת שכאן באוסטרליה אין כזה דבר לעבוד לא חוקי (עגלות) ובלי קשרים גם בשום מקום אחר לא יקבלו אותך.

השעות עבודה בעגלות כאן זה בהתאם לקניונים - 8-6 בדר״כ עם יום-יומיים בשבוע עד 10. 6 ימים בשבוע.

תלוי איזה עגלות מדובר, קוסמטיקה לא...
כל המוצרים שנמכרים בעד 100 דולר כן.
תחשוב שיש לך עגלה של מוצרים שמתחילים מ300 אז במכירה אחת עשית 100 דולר.
עושים 10 מכירות וזה כבר יומית גבוהה, לא צריך 12 שעות בשביל זה .
לפחות מבני המשפחה שלי ומספר חברים די קטן, שכן עבדו בעגלות הקוסמטיקה, משך העבודה היה לרוב 12 שעות, אולי מעט פחות (10-11).
אבל זה כמובן מדד סטטיסטי ממוצע שלא שווה דבר. רק מציין את מה שאני מכיר.
הרעיון הכללי שאני מנסה לומר לפותח האשכול הוא, מי שמחפש כסף טוב בקצת זמן בעגלות, שישקיע הרבה מאמצים ושעות עבודה

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיב לגבי עגלות ועבודה באוסטרליה בלבד:
שכר מינימום - כמו שאופק אמר, תלוי בכל מיני גורמים. השכר הרשמי הוא 18$ לשעה, אבל בפועל אף אחד כמעט לא מרוויח ככה, חוץ ממקדונלד׳ס וכו׳. לרוב עובדים זמניים יהיו CASUAL (משמע מקבלים שעתי בלי תנאים סוציאלים חופשה וכו׳) ומרוויחים 25% יותר בפורמט הזה. פועל בניין מתחיל ירוויח 25$ בתור דוגמא.

לגבי עגלות - זה תחום שונה לגמרי, כל מה שטוב בעבודה באוסטרליה לא תקף לעגלות אבל מי שמוצלח - ירוויח הרבה יותר מכל אופציה אחרת. החבר הכי טוב שלי מנוסה מאוד כאן בעגלות וכרגע מנהל עגלה בקנברה.
אין לך שכר שעתי (יש מינימום יומי ב2-3 שבועות הראשונים שהוא נמוך מהמינימום החוקי) ואתה מרוויח עמלה (25% מהמכירות). הכמות כסף שאתה עושה משתנה קיצונית מאדם לאדם, בנאדם ממוצע ירוויח סביב 200$ ליום אחרי נסיון של חודש-חודשיים. מי שתותח יכול להגיע לסכומים מאד קיצוניים (6000$+ בחודש) שזה הרבה יותר ממה שאני מרוויח כאן בתור מהנדס.

חשוב לדעת שכאן באוסטרליה אין כזה דבר לעבוד לא חוקי (עגלות) ובלי קשרים גם בשום מקום אחר לא יקבלו אותך.

השעות עבודה בעגלות כאן זה בהתאם לקניונים - 8-6 בדר״כ עם יום-יומיים בשבוע עד 10. 6 ימים בשבוע.
אתה ממליץ לעבוד בעגלות ?

מי שיש לו בטחון וחושב שיהיה טוב במכירות - בהחלט כן.

הרבה נכשלים ופורשים, אבל מי שמצליח אפשרי לעשות הרבה מאוד כסף.

לצורך השוואה, חבר שלי בתור מוכר היה עושה סביב פי 1.5 ממני (מהנדס מתחיל) (אבל עובד משמעותית יותר שעות בשבוע).

אגב כאן בעגלות השכר במזומן, אבל חוקי (האחריות לעשות תיאום מס היא עליך, אתה מועסק בתור עצמאי).

• פותח/ת השרשור
מי שיש לו בטחון וחושב שיהיה טוב במכירות - בהחלט כן.

הרבה נכשלים ופורשים, אבל מי שמצליח אפשרי לעשות הרבה מאוד כסף.

לצורך השוואה, חבר שלי בתור מוכר היה עושה סביב פי 1.5 ממני (מהנדס מתחיל) (אבל עובד משמעותית יותר שעות בשבוע).

אגב כאן בעגלות השכר במזומן, אבל חוקי (האחריות לעשות תיאום מס היא עליך, אתה מועסק בתור עצמאי).
כמה מרוויח מהנדס מתחיל ?

חזרתי לאחרונה מעגלות בארה"ב.
השעות עבודה, ימי העבודה ובמיוחד השכר, משתנים בין מעסיקים ובין אנשי מכירות. את זה תברר פרטני מול המעסיק שלך שם. צור קשר דרך חברת השמה שנראית לך אמינה.

מה שלא יספרו לך זאת החוויה. ארה"ב מדהימה, באמת. וזאת עבודה קשה מאד.
גם אם לא יצאת אזרח אמריקאי או מיליונר - עני אתה לא תחזור, וזאת חוויה מדהימה.

חזרתי לאחרונה מעגלות בארה"ב.
השעות עבודה, ימי העבודה ובמיוחד השכר, משתנים בין מעסיקים ובין אנשי מכירות. את זה תברר פרטני מול המעסיק שלך שם. צור קשר דרך חברת השמה שנראית לך אמינה.

מה שלא יספרו לך זאת החוויה. ארה"ב מדהימה, באמת. וזאת עבודה קשה מאד.
גם אם לא יצאת אזרח אמריקאי או מיליונר - עני אתה לא תחזור, וזאת חוויה מדהימה.

איפה עבדת? ובמה?

מהנדס מתחיל מרוויח פה בשקלים 12,000 ש״ח נטו אחרי מיסים. (1000AU$ לשבוע)

חשוב לציין שזה לא נחשב כאן שכר גבוה, ואפשר בקלות להגיע לזה בענפים אחרים, במיוחד בענף הבנייה.

גם לגבי ״כמה זה 1000$ לשבוע״ צריך להסתכל על ההוצאות כאן בשביל להבין מה שווי הכסף.

מהנדס מתחיל מרוויח פה בשקלים 12,000 ש״ח נטו אחרי מיסים. (1000AU$ לשבוע)

חשוב לציין שזה לא נחשב כאן שכר גבוה, ואפשר בקלות להגיע לזה בענפים אחרים, במיוחד בענף הבנייה.

גם לגבי ״כמה זה 1000$ לשבוע״ צריך להסתכל על ההוצאות כאן בשביל להבין מה שווי הכסף.
מה אתה אומר על ללכת לאוסטרליה לפני צבא ? אם שכר המינימום הוא כה גבוה (65 שקל לשעה) זה יכול לתת הרבה כסף לילד בן 18
איפה אתה חי כרגע ? כמה עולה לחיות שם וכמה עולה טיסה הלוך חזור
אני לא מתכוון אבל לעגלות, לכל עבודה ממוצעת עם שכר של 65 שח לשעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית